Valborg

Jaha då var de den 30 april och idag kommer majbrasor att brinna för fullt i hela landet. Mysigt mysigt.
Får se va som händer idag men de lutar väl mot Vidsel. Men ja ska höra med Supertessan va som händer där.

Ska snart till BM och kolla så bebis mår bra. Hoppas de men samtidigt hoppas ja att han gör sig redo för att komma ut. nu vill mamma verkligen att du kommer.

Skriver mer sen har inte hänt så mycket än serru.

Tjingpling

Nu ska ni få veta...

Som ja sa är de inget jättespeciellt. Nä vi ska inte gifta oss om de var nån som trodde de. Tyvärr de dröjer ett tag till tror ja innan vi gör de :-)

Vi ska köpa en ny bil. Robban är nu nere i sthlm och ska få den i morgon bitti och sen köra upp igen. Är en Volkswagen Passat Variant 2,0 TDI 1 -07:a. Svart och snygg är den.

Detta kommer bli våran nya bil om de nu inte är nå som gör att de inte blir köp men de tror ja inte.

Klicka för att se nästa bild

Visst är den snygg. Kommer bli ja som kör den för att de är ja som kommer att köra barnen. Lova Robban att han skulle få ha den på månsdag så han kan visa den på jobbet men sen är den min..ha ha..han får köra sin Nissa Mickra. Är ju hans jobbar bild.

De var vår hemlis. Inge speciellt men vi tycker de ska bli kul iaf.

Ha en bra kväll alla

Tjingpling på er

Hihi....

Vet en grej som ni inte vet. Är en hemlis, eller ja kanske inte de men ja ska berätta de sen. Men tills dess från ni vara i ovisshet. Ni kan INTE komma på de.

Idag ska ja grejja på lite här hemma sen ska ja hämta Melwin på dagis.

Blir ett kort inlägg i dag.

Ha en jättebra dag och sköt om er alla där ute

Tjingplign

V.38

Har nu gått in i v.38. Snart bara 2 veckor kvar tills lillebror ska komma ut men ja hoppas så klart att han kommer ut tidigare. Men ärligt talat så skulle de inte skada om han kunde komma några dagar före. Är grymt less nu.
Ska till BM på tors. Får se om lillebror har fixerat sig eftersom ja har kännt massor av ilningar och tryck i helgen.

Har tagit bilder för veckan och ja tror faktiskt att magen har sjunkt ännu mer sen v.36. Här har ni lite bilder på snyggmagen mig ;-)

MAgen i v.38


MAgen i v.36




Tjingpling på er


Snygg igen...i håret.

Nu är man snygg igen...i håret. Har idag varit hos Tracy och blivit snygg innan bebisen ska komma. Känns skönt och få känna sig fin inför förlossningen. Eller iaf i håret.

Har bokat in en ny tid i början av juli för att göra fler ljusa slingor. Hade rött hår innan så de var lite svårt att få den färg på slingorna som ja hade velat ha men Tracy lyckades riktigt bra. Så nu ska jag INTE färga håret rött nå mer..ha ha..Får bli brun i olika nyanser :-)
Så tack Tracy så mycket att du gjorde mig fin igen. Syns i sommar igen.

Tänker visa före och efter bild på klippningen. Ni får ha lite överseende att jag ser sliten ut och som en surfitta...ha ha.

Före klippningen



Efter klippningen



Tjingpling på er

Ute dag i dag igen

Idag sov vi till lite före 9. Var skönt men ja kände mig inte alls så pigg. Efter vi hade ätit frukost så städade vi hela köket och plocka bort saker och fixa till lite här hemma. Sen blev de lunch och fix ute på gården. Tog fram våra utemöbler. Robban och Melwin skotta bort lite snöhöga på gräset för att få de att tina lite snabbare. Sj har jag putsats alla fönster ute så nu är de bara insidan som gäller sen är man klart där.

Sen fick vi främmande av Robbans syster och hennes son. Ringde dem och bjöd på glass och kaffe ute i de fina vädret. Det enda som var synd var att de blåste så mycket innan vi gick in.
Hann inte mer in så kom Robbans faster och karl och hälsa på en sväng. Sen blev de mat på grillen. Var inte så jättehungrig men man måste ju äta så bebis får i sig enegi och växer.

Nu i kväll har vi betalat räkningar som aldrig är kul men ett måste sen har vi sett på Cars men Melwin. Men ännu en kväll var de en trött kille som somna snabbt.

Nä nu ska jag lägga mig är astrött. Blir en tidig morgon i morgon.

Tjingpling

Tvättdag

Idag har de varit jätteskönt väder ute. Var rent av tvungen att ta av mig tröjan och bara ha linne. Vi har varit effektiva eller snarare Robban, Har försökt så gott ja kan oxå. Har tvättat 2 bilar och de var inte en lätt match man ja lova er när man har en mage som är i vägen..ha ha. Sen har ja oxå varit och handlat massor av mat så nu klara man sig ett tag. Men oj va maten är dyr, Man får inte mycket mat för 1000 spänna.

Har haft Robbans syster och henner son på middag idag. VAr trevligt. Och Melwin fick leka med sin kusin som han verkligen älskar att göra. Var en trött liten kille som la sig sen. Men inte så konstigt som de höll på och sen busa med pappa tar oxå en massa energi. Längtar tills man kan röra sig mer normalt och leka med Melwin som vanligt.

Går in i v.38 på tisdag så nu börjar de närman sig. Denna gång är ja inte nå nervös inför förlossningen utan mer för före. Att ja inte ska veta när jag ska åka in. Kanske låter konstigt eftersom jag redan har fött ett barn, men då blev ja igångsatt. Har farit många tankar i huvudet sista tiden. Tänk om vi inte hinner in i tid. Tänkt om ja inte vet när de har börjat. Tänk om ja föder på E4:an. Men man får väl fara in så fort man känner nå som inte är som vanligt. Sen att de gick så snabbt i slutet förra gången tänker man oxå på. Kanske ska börja packa BB-väskan så den är klart så man inte måste göra de just innan man ska fara. För då kommer man garanterat glömma hälften av sakerna.

Vill verkligen snusa bebis nu. Längtar såå himla mycket efter lillebror. Sen när man ser andra som man känner har fått sina små blir ju suget ännu mer. Ska bli så roligt och se hur lik Melwin han kommer att vara. Tänk, snart är vi 4 i familjen. Känns lite konstigt. Men de kommer nog gå hur bra som helst. Så Lillebror kom ut snart. Vi längtar massor efter dig, speciellt mamma.

I morgon blir de dammsugning av bilarna och sommarensning av garaget, Hoppas de är lika bra väder som idag.

Ha de bäst alla

Tjingpling

Fullt upp

Oj nu var de länge sen ja skrev. Har varit fullt upp i helgen sen har ja inte haft orken eller lusten att skriva i veckan.

Sist jag skrev så var Robban i fjällen. I helgen hade ja träffat Anna och Noel. Sen så hade ja tjejträff med Sara i lördag. Åt jättegod middag och så blev de 2 filmer. Första var Tazan som Melwin fick se sen blev de Djävulen bär Prada. Sen sov SAra över. Tack bruden för en trevlig lördag.

I veckan har de inte hänt såå jättemycket. Var hos BM i går. Gick bra. däremot så har han blivit rörlig igen. Mindre kul. Trodde han började göra sig redo för att komma men icke sa nicke. Verkar vara en lika envis bebis som Melwin var.

Sf-mått i v.37 var 34 cm
Bebisljud: 140
Blodtryck:105/74

I morgon blir de att fara till Pite och göra lite ärenden sen hälsa på far min och fara förbi mammas grav. Vet inte va ja ska skriva för ja har varken orken eller lusten egentligen. Men snart är de helg och de betyder att tid men hela familjen.

Förresten Melwin har sovit i sitt eget sovrum nu i 3 nätter och han har varit jätteduktig. Vi trodde verkligen inte att de skulle gå såhär bra. Han verkar tycka om sitt sovrum och verkar sova bra där oxå för han är så nöjd när han kommer över på morgonen. Får njuta medan de funkar så här bra.

Nä nu ids ja inte skriva mer

Tjingpling på er

Grattis mamma

Var länge sen jag skrev om min mamma. Är bara det att jag tycker de är fortfarande jättejobbigt att tänka på henne. Blir så ledsen. Kolla på kl inatt och insåg att de var den 18 april. Idag fyller min älskade mamma år. Hon skulle ha fyllt 64 år. Känns så konstigt att inte kunna ringa henne när man vill eller som idag ringa och gratta henne.

Drömmer fortfarande mycket om henne. Än kan ja minnas hur hon luktade och hur hennes röst lät. Men de börjat smått försvinna. Om 2 dagar var de ett halvår sen min mamma togs ifrån mig. Glömmer aldrig den tiden vi var på sjukan och näår vi fick veta att hon aldrig skulle bli bra. Glömmer aldrig känslan man hade innan man skulle bestämma om hon skulle fortsätta få leva eller inte. Är det värsta jag har varit med om. Fastän jag vet att vi gjorde eller rättare sagt jag det enda rätta så känns de ändå så hemskt. Har gått många funderingar och tankar om valet var rätt. Vet innerst inne att mamma aldrig skulle ha velat leva som en grönsak. Men man blir så egoistisk eftersom man vill ju ha kvar henne hos sig. Men i längden skulle man aldrig klara av de heller.

Kan inte ge din en present eller blommor, men ja har hittat en dikt som beskriver vad du betyder för mig. Hoppas änglarna tar hand om dig idag.

du fanns där när jag behövde dig
du tröstade när alla svek mig
du höll mig i din famn
du vaggade mig & viskade tyst mitt namn
du torkade mina tårar när dom föll ner
du höll mig uppe när jag inte orkade mer
du älskade mig för den jag är
du fanns alltid här
du fick mig att skratta när jag ville gråta
du lärde mig att vara rättvis & förlåta
du, älskade mamma, jag älskar dig så
du ska veta att jag aldrig låter dig gå
du mamma, det är för evigt du & jag
både natt som dag

jag älskar dig mamma

l mitt hjärta kommer du alltid finnas kvar

Grattis än en gång min älskade mamma. Saknar dig så mycket.  

                                                                


Gräsänkling

Som rubriken lyder så är man alen hela helgen. Eller ja har ju Melwin så riktigt ensam är man ju inte. Vi åkte hem från stugan idag. Vi hann som bara fara hem så blev de klart att Robban skulle följa sin svåger till fjälls och köra skoter hela helgen. Så vi 7 ikväll åkte han iväg igen. Så himla tråkigt. Kommer sakna mig älskling massor. Vi kom fram till att vi aldrig varit ifrån varandra så länge på nästan 4 år. Gode så sjukt, men trivs man ihop så gör man de.
Är ju tur att jag inte är helt ensam utan ja har ju min älskade son som sagt. Annars hade ja varit riktigt deppig och nere. Men de är ju roligt för Robban att fara iväg och köra eftersom han tycker de är såå kul. Sen har de inte blivit så mycket körande för hans del när vi har varit i stugan. Vi har inte riktigt vågat fara iväg med pulkan. Har blivit korta svängar för han med Melwin.

I kväll har jag och Melwin myst på. Sett lite tv och ätit chips och dricka. Sen somnade han gode så snabbt. Han är såå söt vår son så man skulle kunna äta upp han. Kommer med sina  söta uttryck och minspel.

Måste få berätta nå sjukt roligt fast äcklig på samma gång. Höll på att döö av skratt. VAr igår kväll när vi höll på att packa ihop våra saker i stugan. Robban tyckte att de vi skulle byta påse till mulltoan. Ok tänkte jag inga problem. Öppna locket och jag tog på mig några tjocka diskhandska. Tog tag i påsen som var full med bajs. Nu kommer de äckliga, när Robban skulle lyfta upp påsen hade de kommit urin i påsen så de rann massor ur påsen. Är en mulltoa som separeras skiten och kisset. Då skulle ni ha sett Robbans min, Ha ha hade gett vad som helst om jag fått de på film. Tror faktiskt att han dog en snabbis. Han tog hela bunken och sprang ut. Väl ute så tomkräktes han flera gånger. Sj så stod jag och asgarvade åt han. Ok de luktade för djävligt men efter en stund var näsan van. Sa till han att de inte var såå farligt. Då fick man kommentaren. -Ja men du jobbar ju med  att torka skit från gamlingar. Den enda jag har torkat skit från är ju Melwin....he he..sötis där. Inte trodde jag att han var såå där känslig. Gissa vem de blev som var tvungen att rengöra toan från pisslukten...jo jag. Robban var ute hela tiden och beklaga sig för sin far. Sa att de var hans tur nästa gång och de höll han inte med om. Hur som helst så fick jag skratta en held del igår. Tänk er vilken syn om nån sett oss. Jag en höggravid kvinna står och rengör en mulltoa från piss och skit och karln står typ 100 meter bort och tomspyr.

Får se va vi kommer att hitta på nu medan robban är borta. Det enda som inplanerat är en mystjejkväll med världens bästa Sara. Kommer bli såå kul så. Får se va de blir för middag och för film. Längtar till snasket och allt sen på kvällen. Tror Melwin kommer tycka de bli kul.

Förresten igår var vi til mammas morbror och hälsa ¨på en stund, VAr trevligt, var ett tag sen vi var där. Blev bjudna på köttsoppa och den var riktigt god kan jag lova er.

Nä nu ska ja glo vidare på tv:n sen blir de sängen.

Tjingpling på er

Mys med våran mysunge

Idag har vi inte varit ute nästan nå. Vi åkte in till a-jaur under dagen för vi hade lite saker vi behövde köpa. Var in på Dollarstore och shoppa loss. Hitta endel som vanligt. Sen åkte vi hem och åk lunch och la Melwin. Han och jag sov en stund. Vet inte exakt hur länge. Som vanligt så hade jag kunnat fortsätta sova men icke sa nicke. Gick ut en sväng med Melwin medans Robban fixa med vattnet som har krånglat sen vi kom hit.
Jag och Melwin gick en sväng och självklart ville han fara och se grannens traktor. Sen ville han inte därifrån och var på tvärsan och de slutade med att jag var tvungen ta han under armen och bära han en bit innan vi var hemma igen. Så i morgon kommer mina fogar vara åt helvete. Mindre kul.
Efter en stund lugnade han ner sig och vi gick till grannen för Robban skulle fråga lite om pumpen sen gjorde vi middag och Melwin fick se Toy Story 2 samtidigt och de var kul. Sen gick han och Robban och fortsatte se klart filmen i soffan.

Han är för söt våran lillkille. Han börja säga att Robbans öl eller pils som han säger var hans. Snacka om att den grabben har ansiktuttryck som heter duga. Man får skratta åt han dagligen för de kommer alltid en ny ansiktsuttryck.

Blev sen kväll för Melwin. La sig efter 21 ikväll, men vi säger att de är ju Påsk och då får man tämja lite på tiderna. Han sov till nästan 9 idag och de var skönt.

Ha de så bra alla

Tjingpling

Ny vecka!

Så då var de måndag igen då. Idag har vi haft främmande av robbans brorsa och fru och deras äldsta dotter med kille. Var riktigt kul. Det enda som var synd var att de blåste såå himla mycket idag. Mindre kul. Efter suttit ute ca 3 timmar gick vi in innan de skulle hem. Glömde ta bilder från idag.

Tänkte faktiskt lägga in lite bilder från helgen. Fick veta av Robban att vi hade en grej som gjorde att man kan sätta minneskortet så man sen kan föra över bilder fastän man inte har nån kabel. De är ju inte så dumt.

Sen även en liten bild på magen från denna vecka. Går in i v.36 i morgon men tog ett kort idag. En dag hit eller dit spelar ju ingen roll.

Har även varit och badat idag. De tyckte lilleman var jättekul och vi blev glada för att vi fick duscha. Så nu är man som en ny människa igen. Gu va handikappad man blir när man inte har vatten som fungerar. Allt blir så mycke besvärligare när man inte har vatten.

I morse vaknade jag av att jag hade såå ont i magen. Värkte och brände som under på magen. Sen har jag haft massor av SD och tryck nerråt. Hoppas lillebror kommer ut om några minst 2 veckor. Börjar vara gode så less på att vara gravid och ha ont hela tiden.


Nä nu ska jag surfa vidare men här kommer lite bilder från helgen


 MAgen i v.36

 Mina älsklingar. Melwin har fått sitt första påskägg som var vädigt populärt

 Lillgubben visar sin sötmage



 En väldigt trött liten kille

 Puss på dig lillebror

Tjingpling på er


Sol vind och vatten

Solen har skinit på oss både idag och igår, Vinden har kommit kommit och gått och de är ånavatten på sjön. Har varit plusgrader i natt och över 10 + idag. Nu är våren på väg även här i a-jaur.

Igår fick vi främmande av Robbans föräldrar och äldsta syster med barn och en av han fastrar. Var full hus hela dagen. Var riktigt trevlig med lite främmande. Sen sov svärisarna över till idag. Satt ute hela dagen igår. Man får passa på när vädret är fint. Melwin var gode så nöjd med så många som som passa upp han.

Idag var vi ute och mös på men de blåste endel idag tyvärr. Har faktiskt åkt lite pulka idag för vi försökte söva Melwin en sväng men de gick sådär. Direkt man stängde av skotern så vaknade han. Vi provade ha den igång och sen stänga av den efter en stund men så klart vaknade han direkt när Robban stängde av skotern. Så kan de vara. Han har inte sovit så mycke middag när vi har varit här. Men de kan ju bero på att han har så mycket att titta på och de har varit mycke folk här oxå.

I morgon kommer Robbans brorsa med familj så då blir vi många igen. Blir kul att de kommer. Får se om alla barnen kommer. Hur som helst, trevlig blir det iaf.

Ikväll har jag varit å handlat sen har vi ätit grillat. Alltid lika gott med grillat. Har sövt lilleman för en stund sen och han somna så fort. Han har härjat och varit i gång hela dagen så de är inte konstigt att han däcka nu.

Ska försöka med tvättning ikväll. Måste tvätta lite av Melwins kläder men vi har ingen tvättmaskin och vattnet vårat krånglar så de blir på de gamla sättet. Värma  upp i en kastrull med vatten och använda tvål. Men nu bor vi ju i stugan så de får bli lite gammeldags...he he.

Som sagt bilderna kommer sen när vi kommer hem.

Tjingpling på er

Stugan i påsk

Igår åkte vi till stugan för att tillbringa påsken och hela nästa vecka. Kom fram till a-jaur efter 2 tiden. Då åkte vi direkt och hämta skotern vår som var lagad så pass så de går att köra när vi är här sen ska Robban lämna in den så de får göra klart den helt och hållet.

Blev en gode så tråkigt kväll för Robban somna medans jag söve Melwin vid 9 tiden. Sen vaknade han när jag gick och la mig efter 11 för då var jag trött.

Idag vaknade vi upp till att de snöade ute. Mindre kul för då kan man inte vara å grilla. Efter frukosten fick Melwin söka sitt första påskägg med Robban och de tyckte han var riktigt kul. Tog lite kort och filma. När vi hade ätit lunch gick hela familjen och lade sig en stund. Jag och Melwin vaknade efter nån timma och då hade de slutat snöa så vi har hunnit vara ute en sväng. Pratat lite med grannarna och hunnit vara ute och åkt en sväng med skotern bara på isen.
Ska nu äta grillat och sen blir de väl att fara ut med grannarna till en udde som ligger i närheten. Måste åka skoter dit annars blir de BB för mig ikväll :-)

I morgon kommer vi få främmande hela dagen så de blir kul.

Ska sätta in lite kort senare eller de blir när vi kommer hem eftersom jag såg att ingen av kablarna till kamerna följde med så de få bli sen. Ska försöka ta lite kort nu när vi är här. Ha blivit så lat av mig.

Har idag beställt Hallonbladste så vi får se om de skyndar på förlossningen nå. Om man får nå tidigare.

Ha alla en jättebra Påsk       


Tjingpling

        

Bm och lunchdejt

Huvva idag har jag varit astrött. Men de beror på att jag typ inte sovit nå pga av ont i ryggen. Hoppas denna natt blir bättre.

Idag har jag varit hos bm. Så här såg alla värden ut?

Vecka 35

Sf-mått: 32 cm, ökat med 2 cm sen sist
Hb: 115, mindre bra
Fosterljud: 156 slag /min

Sen berättade bm att lillebror gott som fixerad sig så nu kan de vara nära hoppas jag. Ska dit igen om 2 veckor så då får vi se.

Efter bm åkte jag raka vägen till Piteå där jag hade stämt träff med Sara. Gick på Nodo och åt. Mumma var de, vi blev såå mätta så vi höll inte på att överleva..eller iaf så kände jag. Sen gick vi en sväng på stan och jag köpte 'Robban en stöt och dammtålig telefon och en mascara åt mig. Var verkligen behövligt. Kommer inte ihåg sist jag köpte en.
Efteråt hämta vi Sigge och drog våran kosing till byn igen. Sara följde med och hämta Melwin på dagis. Det uppskattade han och ännu gladare blev han när han upptäkte att Sigge var med. Åkte en snabbsväng till Konsum och handla och sen blev de lite stoj och lek hos Saras föräldrar. Melwin tyckte de var super skoj att leka med Sigge och slänga saker på han. Efter en liten stunds lekande och så åkte vi hem för att göra ordning maten till Robban. Blev kotletter och pommers idag. Värsta lyxmiddagen men jag blev sååå sugen på en köttbit.

Ikväll har vi packat lite inför våran resta till stugan. Ska vara där i ca 1 vecka nu när de är påsk. Robban ska vara ledig i 10 dagar. Får passa på och vara där då. Sen har även jag och min älskade sötunge badat innan han skulle sova för kvällen. Somna som en stock. Hoppas han inte vaknar nå i natt. Brukar han inte göra men man vet aldrig.

Nu längtar jag till sängen men måste vänta in tvätten som verkar bli klar nu. Jippie..sängen här kommer jag.

Sara jag copar några bilder från dig på Melwin hemma hos dina päron. Tyckte de var så fina. Han blir alltid så bra när du tar dem. Hoppas de inte gör nå..tror jag inte.

Förresten de glömde jag, Jag och Sara ska ha en myslördag nästa vecka med middag, film och gottiheter. Och så klart Robban och Melle belle ska vara med.

Mammas ögonsten. Älskar dig min underbara vackra son







Tjingpling!

Glad Påsk på er alla där ute

v.35

Nu har jag gått in i v.35 så nu kan faktist lillebror komma när som helst. Spännande men de vore bra om han vänta till vecka 37-38 för då är alla inre organ färdigutveckade.

´Här kommer lite fakta om va som händer i v.35

Gravid vecka 35

Infaller mellan


Bebisen

Bebisen väger nu omkring 2.5 kg och är c:a 47 cm lång. Den här veckan har bebisens naglar definitivt nått kanten av fingrarna. Vid förlossningen kan naglarna se ganska långa och spetsiga ut. Bebisen riskerar inte lika mycket att riva sig själv med naglarna eftersom det är så ont om utrymme i livmodern vid det här laget.


Bebisen fortsätter att bygga sina fettdepåer och blir allt knubbigare och rundare. Bebisen börjar utveckla sitt eget immunförsvar.


Du

Livmoderns övre del har nu vuxit ungefär 15 cm ovanför naveln och din viktökning ligger sannolikt omkring 10.8 till 13 kg. De flesta kvinnor börjar känna rejält sig tunga och otympliga och börjar tänka "ska bebisen aldrig komma ut?". Vissa får problem med att äta och att andas djupt. Det kan då vara bra att äta lite men ofta för att inte ytterligare öka sitt obehag.

Livmoderhalsen kommer att börja utvidgas under de kommande veckorna för att bebisens huvud och kropp så småningom skall kunna passera ut genom förlossningskanalen. Livmoderhalsen behöver vara 10 cm öppen för att bebisen skall kunna förlösas.

Om det känns tungt just nu, håll ut! Det är bara några få veckor kvar och alla besvär och obehag kommer snart att få sin belöning!

                                              

Var lite om va som händer i magen och med mig. Nu ska jag gå och lägga mig så man orkar med morgondagen. Ska till bm. Ska bli kul att se hur mycket magen har växt sen v.32

Tjingpling på er


Jäkla förskylning

Ja säger bara de..blä för förskylningar. Är så snorig och ont i halsen. Hostar hela tiden och nu börjar de oxå göra riktigt ont i halsen. Känner rent av blodsmak i munnen vissa gånger jag har hostat. Drack varm te igår. Var skönt för halsen för stunden.

Igår hade jag egentligen ingen ork att göra nå men ja var som ändå tvungen att dona på här hemman. Plocka undan saker sen så tvätta ja en vanlig tvätt sen tvätta jag en omgång bebiskläder. Ska idag fortsätta tvätta bebiskläder. Vill ju att Lillebrors kläder ska vara rena.

Va gjorde jag sen?? Jo just de jag jag var till besiktningen igen och gjorde en ombesiktning. Det  gick hur bra som helst så nu är de bara att tuta och köra för hela slanten. Sen åkte jag förbi Robbans jobb och sa hej eftersom jag ändå hade vägarna förbi. Sen blev de att handla lite mat innan jag for hem en stund. Men de kändes som jag menst bara kom hem och han sätta mig ner en stund innan jag skulle iväg och hämta Melwin. Så igår blev de inte mycke till vila. Ska ta igen det idag för jag var såå slut igår kväll.

Till middag blev de korv och makaroner sen gjorde världens godaste fruktsallad med färsk ananas, jordgubbar, banan, mango, äpple, vindruvor och mandarin. Kan lova er att den blev uppäten igår kväll. Vräkte i mig mängder. Skulle kunna typ äta hur mycke frukt som helst. i love it.

Sen så höll Robban och Pär på med trappen igår kväll så nu är den ihopmonterad så idag blir de att sätta upp den igen. Gode så skön eftersom vi har varit utan i ca 2 mån. Men nu är den jättefin. Gubben har målat vit sen så har han borrat hål i vagnstycket och där ska han sätta in lampor. Ska ta ett kort så ni får se hur fint de blev. Har ju lovat sätta in lite bilder på hur de blev efter renoveringen. Det kommer, jag lovar.

Nä nu ska jag göra mig ordning sen ska jag skjusa Melwin till dagis och sen lägga mig och sova en stund. Sen måste jag ringa lite samtal.

Förresten idag har jag gått in i v.35. Ska skriva mer om de sen.

Ha en bra tisdag.


Kalas för hela slanten

Idag fick jag lite sovmorgon och de behövdes kan jag lova för jag kände mig inte alls nå pigg när jag vaknade. Är genomförskyld men efter lite mer sömn kändes de bättre.

Så va har hänt idag då? Jag och Melwin har varit på kalas hos Nova och de var riktigt trevligt. Så kul att träffa alla från mamma gruppen. Ungarna lekte på och Carro hade så himla god fika. Var inte alls nå hungrig när jag kom hem. så de blev ute mat. Ja köpte en sallad från äp och Robban och Melwin åt från grillen. Orka inte hela salladen så de får bli till lunch i morgon. Men de var en nöjd lite kille som somna för kvällen.

Känner att jag har myror i kroppen. Blir att montera ihop 2 pallar från Mio som Robbans syster köpte åt oss sen blir de att bädda rent och tvätta bebiskläder och rent av packa bb-väskan så de är gjort ifall de skulle börja inom en snar framtid.

Nu sitter vi och kollar på UFC igen. Får se om man orkar se hela för jag är helt slut i kropp och knopp. Ska dricka lite c-vitamin oxå så kanske man blir frisk snart.

Hade inte så mycke intressant att berätta idag.

Ha en bra söndagkväll

Tjingpling

Lördag igen

Så var de lördag igen. Tycker veckorna går så snabbt och helgerna går ännu snabbare. Men inte gör de nå för då går de snabbare att komma till BF.

Idag vaknade hela familjen runt halv åtta. Först en glad Melwin sen en seg mamma och till slut en död pappa. På helgerna så ligger vi ofta och drar oss och lekar och busar i sängen med Melwin. Han verkligen älskar att göra det. Sen gick vi upp och bestämde oss för att äta blåbärsgröt. Hitta ett recept på internet. Var första gången jag gjorde det och de blev riktigt bra faktiskt och inte allt så svårt som jag trodde.

Efter frullen började jag städa. FAstän jag vet att ja ska ta de lugnt så måste de ju städas. Så jag och Melwin städa och grejja på. Melwin tycker de är så roligt att hjälpa till. Så nu är de fint och rent här hemma fastän hela huset ser ut som en byggnadsplats. Men jag brukar tänka såhär att de kommer bli så himla fint när de blir klart.
MEn oj va trött jag blev sen så efter lunchen blev de att lägga Melwin och de är så mysigt för de mesta för han är gode så go min lillplutt. Robban åkte till sitt jobb och gjorde klart trappen så i veckan kanske vi får upp den. Jippie.
Tror Melle sov ca 2 timmar. Sj sov ja lika länge.

Efter middagen gick hela familjen in i duschen först sen basta vi en stund. Melwin verkligen verkligen älskar att basta. Men man får svalka av han lite då å då för han  blir så himla varm snabbt och röd i ansiktet. När vi hade bastat och duschat så torkade vi oss. Vi bestämde oss för att ha en riktig mysig pysig lördagkväll men godis, chips och poppcorn. Men först slängde vi in en tvätt med svarta kläder och så klart ville Melwin vara med och sätta in kläderna i tvättmaskinen.

Nu sover lilleman. Han somna gode så snabbt för han var nog rätt så trött efter bastun. Så vi ser UFC idag oxå för vi orkade inte se allt igår. Somna i slutet.

Däremot så har jag blivit jättesnorig och känner av halsen. Hoppas man inte åkter på nån förskylning nu. Sen gör de ont i halsen och de kliar som bara den.

Måste bara säga Grattis till Nova som fyller 2 år idag. Blir att fara dit på kalas i morgon. Ska bli kul att träffa de andra en stund.

Ha de så bra alla och

Tjingpling på er

Husförsäljning

Japp nu har man skrivit på papprerna och allt så nu är huset såld. De nya ägarna ska flytta in den 4 maj. Allt gick bra och smidigt. Så nu slipper man fundera på det. Känns verkligen bra.

Har hunnit med massor idag. När jag kom till Piteå mötte jag Sabina, Linnea och Hanna. Blev att jag följde med dem och åt på Nodo. Sen bar de av till Fastighetsbyrån och när jag var klar där efter en timma ringde jag Sabbe och de var fortfarande på Nodo. Sen gick jag, Sabbe och Linnea på Lindex och kollade på lite barnkläder. Hitta 2 par mysbyxor åt Melwin och ett par åt lillebror. Sen bar de av till HM. Linnea lämnade oss efter en stund för hon skulle hem innan hon skulle jobba. Hitta ett par urfräna stuprörs jeans åt lillgubben, ett par skor och ensuperkol tröja. Blir en riktig snygging min pojk. Ska ta en bild nån dag så får ni se hur cool han blev.
Sen prata ja oxå med Sara på väg ner till Pite och vi hade en lite störd samtal om anledningen till varför hon hade ont i magen. haha...vi är lite knäppa ibland. Men kul hade vi.

Sen åkte jag på barnens hus och hitta Nova en present som hon förhoppninsvis gillar. Sen blev de raka vägen hem med en sväng förbi konsum för att köpa dricka och lite choklad till Robban. Sen var de bara att skynda sig hem och börja med middagen för de var 2 hungriga grabbar. Blev som sagt hemma gjord pizza. Supergott blev de.

Nu ligger Melwin och sover och vi ska se lite UFC, Älskar att se kampsport. Sen är vissa inte så himla dumma att titta på heller..ha ha..

Nä nu ska vi sluta så vi kan se för de tar ändå ca 3 timmar att se det.

Tjingpling på er

Virrpanna

Ja va ska man säga. Är så extremt virrig hela tiden. Sen att jag känner en intre stress gör inte saken bättre. Har hänt endel i veckan. Eller man kan säga att de har typ varit kaos.

Väntade i ons att BM skulle ringa. De gjorde hon och jag fick prata av mig lite. Har varit väldigt ledsen början av veckan. Men som tur är har jag nu fått godkännande att ha Melwin 7 timmar per dag på dagis. Eller jag har fått en läkare att skriva de sen om Madelene som bestämmer godkänner de är en annan tia, men jag tror det.
Sen på ons så ringde de från förlossningen och jag fick veta att odlingarna som jag gjorde förra veckan var positiva så nu äter jag tabletter för UVI.
Sen på eftermiddagen i ons så for jag och besiktade mammas bil och självklart så gick den INTE igenom för att mamma har aldrig registrerat att hon har satt dit dragkrok. Tycker de är konstigt att den den har gått igenom besiktningen i 5 år och ingen har sagt nå. Börjar fundera om hon rent av har tagit loss den före, Jja..så kan de vara. Ska dit igen till veckan och göra om besikningen sen ska vi sälja bilen. Vi har för många. Vi har väl 4 bilar nu. En Nissan, en SAAB en BMW och en Toyota Supra.

Nu till den roliga nyheter. Vi har fått mammas hus såld. Ska ner till Piteå idag och skriva på några papper på fastighetsbyrån. Nu hoppas jag verkligen att de inte drar sig ut. Känns så himla skönt för jag har verkligen kännt att jag snart inte orkar bry min om huset. Har haft nog med saker att fundera på sista tiden, eller sista halvåret.
Men samtidigt kommer de kännas konstigt för nu kommer jag aldrig fara dit nå mer. Eller kanske om jag far och hälsar på grannarna. Tror jag kommer be om att få komma och hälsa på någon gång sen i framtiden och se hur de ser ut då.

Idag ska jag oxå på barnens hus och köpa en present till Nova som fyller år i morgon men vi ska på kalas på söndag. Får se va jag hittar. Sen tror jag att jag kommer kolla på lite byxor åt melwin för han har inte så mycket byxor har jag upptäkt. Lillgubben kan ju inte gå med rumpan bar.

Måste ja bara få berätta va min söt unge göra. Om man fråga Melwin vars hans rumpa är så vänder han sig om och putar lite och säger där. Sen om man frågar om han kan skaka på den gör han de å han är sååå söt. Man vill bara äta upp han.
Mamma älskar dig såå mycket min fina vackra son

 
Tänk att denna lilla grabb kom till oss för snart 2 år sen, helt sjukt va tiden går fort.

 Och nu är han en livligt liten snart 2 åring som gör och säger emot allt. Du är mammas och pappas ögonsten

Ikväll ska vi äta hemmagjord pizza. Var ett tag sen. Köpter på konsum färdig pizza med tomatsås till. Är hur enkelt som helst och gott är de oxå. Mumma mumma

Nä nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska äta luch och fara till Piteå. Måste fixa till mig för jag ser verkligen för djävlig ut nu. Man vill ju inte riskera att nån på stan ringer ambulansen för att de tror att man håller på att dö eller nått. Så hemsk känner jag mig just nu...ha ha..

Ha alla en jättebra helg

Tjingpling

Trött i kroppen

Är så trött i kroppen idag. Blev en sen kväll igår. Tror vi la oss runt 23. Ville verkligen inte vakna idag när Melwin vakna. Hade kunnat sova hela förmiddagen om jag hade fått. Lämna lilleman på dagis idag halv 9. Ska få ha han där till halv 2 så de känns skönt. Hoppas bara jag hinner få mitt sjukintyg innan jag ska hämta han.

Vet ni va jag gjorde igår. Gjorde hjortronsylt för första gången. Blev faktiskt jättegod så idag ska vi äta av den. Blir till pannkaka. Mumma säger jag bara. Hoppas grabbarna oxå tycker om den.

Sen gjorde jag vaniljbullar men mycke gegga i. Tyckte de blev så torra sist så jag satte i lite extra och de blev faktiskt jättebra. Så nu i fortsättningen blir de att göra extra smörja än va de ska vara i receptet. Har ätit lite idag. Finns inge godare än nybakta bullar med mjölk till.

Idag har jag varit till Robbans jobb med några kanelbullar för han var sugen på de. Blev inte så nöjd med dem men de gick ner iaf. Tror de beror på kanelet som gör att de blir mycket torrare än vaniljbullar. Hur mycke kräm man sätte i dem blir de inte lika saftiga som vanilj.
Nu sitter jag hemma och väntar på att min bm ska ringa mig. Sen blir de att hämta Melwin på dagis och sen lämna han hos faster Anna medans jag är på besiktning. Sen blir de att skynda sig att hämta han och fara hem och börja med maten.
Ikväll kommer jag lägga  mg väldigt tidigt så man får lite sömn iaf.

Måste bara säga att de är superduper fint väder ute idag. Är nollgradigt och solen lyser ute. Man blir på bättre humör när man känner att våren är på väg. Längtar massor till sommaren. Slippa snö och slask och alla vinterkläder. Bara få dra på sig ett linne och sen slippa hålla på att klä Melwin massor oxå.

Nä nu ska jag lägga mig ner en stund och vila. Man får passa på när man kan.

Ha alla en super duper bra dag i värmen

Tjingpling

RSS 2.0