Sol vind och vatten

Solen har skinit på oss både idag och igår, Vinden har kommit kommit och gått och de är ånavatten på sjön. Har varit plusgrader i natt och över 10 + idag. Nu är våren på väg även här i a-jaur.

Igår fick vi främmande av Robbans föräldrar och äldsta syster med barn och en av han fastrar. Var full hus hela dagen. Var riktigt trevlig med lite främmande. Sen sov svärisarna över till idag. Satt ute hela dagen igår. Man får passa på när vädret är fint. Melwin var gode så nöjd med så många som som passa upp han.

Idag var vi ute och mös på men de blåste endel idag tyvärr. Har faktiskt åkt lite pulka idag för vi försökte söva Melwin en sväng men de gick sådär. Direkt man stängde av skotern så vaknade han. Vi provade ha den igång och sen stänga av den efter en stund men så klart vaknade han direkt när Robban stängde av skotern. Så kan de vara. Han har inte sovit så mycke middag när vi har varit här. Men de kan ju bero på att han har så mycket att titta på och de har varit mycke folk här oxå.

I morgon kommer Robbans brorsa med familj så då blir vi många igen. Blir kul att de kommer. Får se om alla barnen kommer. Hur som helst, trevlig blir det iaf.

Ikväll har jag varit å handlat sen har vi ätit grillat. Alltid lika gott med grillat. Har sövt lilleman för en stund sen och han somna så fort. Han har härjat och varit i gång hela dagen så de är inte konstigt att han däcka nu.

Ska försöka med tvättning ikväll. Måste tvätta lite av Melwins kläder men vi har ingen tvättmaskin och vattnet vårat krånglar så de blir på de gamla sättet. Värma  upp i en kastrull med vatten och använda tvål. Men nu bor vi ju i stugan så de får bli lite gammeldags...he he.

Som sagt bilderna kommer sen när vi kommer hem.

Tjingpling på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0