Tvättdag

Idag har de varit jätteskönt väder ute. Var rent av tvungen att ta av mig tröjan och bara ha linne. Vi har varit effektiva eller snarare Robban, Har försökt så gott ja kan oxå. Har tvättat 2 bilar och de var inte en lätt match man ja lova er när man har en mage som är i vägen..ha ha. Sen har ja oxå varit och handlat massor av mat så nu klara man sig ett tag. Men oj va maten är dyr, Man får inte mycket mat för 1000 spänna.

Har haft Robbans syster och henner son på middag idag. VAr trevligt. Och Melwin fick leka med sin kusin som han verkligen älskar att göra. Var en trött liten kille som la sig sen. Men inte så konstigt som de höll på och sen busa med pappa tar oxå en massa energi. Längtar tills man kan röra sig mer normalt och leka med Melwin som vanligt.

Går in i v.38 på tisdag så nu börjar de närman sig. Denna gång är ja inte nå nervös inför förlossningen utan mer för före. Att ja inte ska veta när jag ska åka in. Kanske låter konstigt eftersom jag redan har fött ett barn, men då blev ja igångsatt. Har farit många tankar i huvudet sista tiden. Tänk om vi inte hinner in i tid. Tänkt om ja inte vet när de har börjat. Tänk om ja föder på E4:an. Men man får väl fara in så fort man känner nå som inte är som vanligt. Sen att de gick så snabbt i slutet förra gången tänker man oxå på. Kanske ska börja packa BB-väskan så den är klart så man inte måste göra de just innan man ska fara. För då kommer man garanterat glömma hälften av sakerna.

Vill verkligen snusa bebis nu. Längtar såå himla mycket efter lillebror. Sen när man ser andra som man känner har fått sina små blir ju suget ännu mer. Ska bli så roligt och se hur lik Melwin han kommer att vara. Tänk, snart är vi 4 i familjen. Känns lite konstigt. Men de kommer nog gå hur bra som helst. Så Lillebror kom ut snart. Vi längtar massor efter dig, speciellt mamma.

I morgon blir de dammsugning av bilarna och sommarensning av garaget, Hoppas de är lika bra väder som idag.

Ha de bäst alla

Tjingpling

Kommentarer
Postat av: E L E N A

Hejsan! Jag skulle vara väldigt tacksam om du kikade in i min blogg.

Idag kommer ämnet självförtroende tas upp och det skulle vara väldigt kul om du kom med en åsikt.

Alla tycker olika! =)

2009-04-26 @ 11:58:49
URL: http://elenasobrino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0