Uppe med tuppen

Vakna av en liten grabb som böka på bredvid mig. Tänkte att ja skulle försöka muta han med lite mat, men icke. Tänkte sen att ja men om ja ger han tutten kanske han somnar om, men icke. Spotta ut den och pratade vidare. Skojjar ni med mig. Ska ja vara tvungen att gå upp redan. Mitt i alla mina funderingar vaknar storebror upp och vill kissa på pottan och sova hos oss. Fine tänkte ja. Han brukar ju somna om. Men nädå, inte idag. Varför ens försöka så de var bara att gå upp kl 7.00. Ni kanske inte tycker de är så tidigt men för oss är de för i vanliga fall brukar ja ha 2 morgontrötta pojkar. Ärligt talat vet ja inte om ja har sovit i natt. Känns inte som det. Malcom har ätit 3 GÅNGER, inte vanligt. I Vanliga fall är de 1 gång och sen somnar han om så snällt. Undrar om smågrabbarna gadda ihop sig igår kväll att de skulle vara jobbig med morsan sin och låta sin snarkande pappa få sova vidare som om inget  har hänt. Tänkte där runt tre om ja skulle trycka upp nå i näsan på han. Fattar inte män ibland. De kan sova igenom allt. Hade en liten uns med hopp att han skulle vakna och hjälpa mig inte, men inte de. Kan nog bero på att han drack några öl och börja jobba kl 5 igår. Men är de för mycke begärt att man oxå kan får sova en hel natt nån gång??? jag bara undrar.

Ja ja nu ska denna bittra kvinna sluta klaga. Kan skylla lite på vädret att man känner sig lite extra dyster idag. Säger bara såhär " regnet öser bara ned"
Funderar om ja ska skicka upp Melwin på övervåningen så han kan väcka min kära kära sambo som ligger där och mår gott. Inte är jag bitter, inte alls.

Så va händer idag. Vi ska vi 2 på dubbel 50 årskalas. Är Robbans moster och morbror som är tvillingar som fyller år. Ska vara i lill-nånting. Var där när Robban fyllde 30 förra året. Kommer bjudag på mat och godigheter.

Måste bara berätta va ja  har gjort. Sa att ja ALDRIG skulle göra de men nu är de gjort. Är en engångsföreteelse. Köpte i ons 2 Nike dressar åt killarna som är likadana så idag ska de ha på sig dem så ALLA kan se att de är bröder. Kan ju vara nån som missar de annars. Men de var så fina. Hade egentligen bara tänkt köpa åt Malcom men ja hitta i Melwins strl så ja kunde inte låta bli. Måste ta ett kort senare idag på dem. Kommer vara ursöta.

Nä nu ska ja surfa vidare. Ska kolla efter lite kläder och drömma mig bort. Menar när man fött barn så är ens kropp inte som förrut.  Speciellt inte efter andra barnet.

Tjingpling

Glad kille..

Idag när Melwin var på dagis åkte jag och lillebror och köpte en cykel åt han som vi hitta på blocket. Va jättefin. Kan lova er att de blev en glad kille när han såg den. Munnen var från öra till öra. Han var så söt när vi kom hem. Sa att han skulle hämta hjälmen eftersom man måste ha de när man ska cykla..ha ha..söt unge. Blir att prova den mer i kväll.

Sen hann vi oxå vara och hälsa på Almen. Träffa Maud i veckan och sa att ja skulle komma och hälsa på men när ja kom dit var hon sjuk. Men de fanns ju andra trevliga människor att prata med. Berätta att ja ska börja jobba lite helger när ja har slutat amma. Var uppskattat. Sen åkte vi och handla en keps åt Robban innan ja åkte och hämta Melwin.

Vi har bara tagit de lugn och sett Snow Buddies. Melwin gilla den filmen. Såg de 2 ggr. Så typisk han. Vill alltid se filmer flera gånger efter varandra..ha ha.

Nä nu ska ja börja med tacosen för snart kommer Robban och Melwin hem. Skriver mer sen.

Tjingpling

Pissdag

Va ska säga förutom att de är en j*la pissdag. Har nu för 5:e gången mjölkstockning. Blir f-n galen. Har haft feber hela dagen och ont i kroppen. Sen att västra brösten ömmar och värker som bara den. Blir sååå less på detta. Snart tror ja att ja lägger ammningen på hyllan. Orkar inte med att de ska strula och tjorva hela tiden. Har då stått ut de första 3 mån iaf. De är ju bra. Ja ja får se hur jag gör. Ja som hade hoppats på att kunna amma längre denna gång än förra. Med Melwin ammade ja tills han var 5 mån. Sen va ja tvungen att sluta för han var såå extremt mammig.

Sen har Melwin idag så klart när ja varken haft orken eller tålamodet varit riktigt på tvärsan. Lovar er att ja funder starkt att lägga ut han på blocket för 50 öre. Vi åkte och handla för ja behövde lite saker och gissa vem som börja härja och skrika..jo min älskade 2 åring. Trodde ja skulle bli knäpp. Så nu är ja helt slut och utpumpad.

Tur att älskling tog med han till sin syster och hennes barn så kan kunde leka av sig där så ja får vara själv lite och slippa massor av skrik och gråt.

Förresten nu har vi äntligen blivit av med våran Emmaljunga. Var mycke om och men men såld fick vi den iaf. Skönt så nu har vi bara 3..ha ha..

Nä nu ska ja glo lite på tv och vila i soffan innan monstret kommer hem igen. Blir en tidig kväll för honom.

Tjingpling

hejhopp

Godmorgon godmorgon...usch va jag är tröööötttt...Malcom har vaknat flera gånger inatt. I vanliga fall brukar han sova bredvid mig men eftersom vi har en storebror som traskar över på natten blir de såå himla trångt i sängen. Får ingen bra sömn på nätterna för jag är rädd att mosa nån av ungarna.
Vakna runt 3 i natt att Malcom låg och prata på i spjälsängen..söt unge. Men han är sötast när han gör de UNDER dagen...ha ha.

I helgen var vi i stugan. VAr skönt att komma bort lite med lite tråkigt att vädret inte va nå bra alls. De regnade näsan hela tiden. Men som sagt va skönt att få vara där och inte ha massor av måsten. Melwin verkligen älskar att vara där. Börja på en gång att prata om skoter och snö och grilla..ha ha..är 2 i familjen som längtar till snön..inte jag..huvva huvva
I lördag åt vi kräfor och räkor. De var riktigt mumma...Var ett tag sen jag åt de.

Har ett litet dilemma som nån kanske kan hjälpa mig med. Är såhär att vi har lagt ut våran emmaljunga på blocket och de har inte ringt många. Så i tors ringde de en och erbjöd 500 mindre än vi lagt ut den plus att de ville att vi skulle köra den till Piteå för de bodde i Kallix. I lörd skrev de en från boden om att de ville ha vagnet och kunde hämta den på en gång. Saken är att Robban tycker vi ska höra med de från kallix och höra om de kan hämta den annars så säljer vi den till dom i boden. Men jag är litesåhär att ja kan tycka de blir jobbigt att ställa krav. stämmer ju lite som Robban säger att först till kvarn får den. Så ja måste ringa idag och säga att om de vill ha den måste de hämta den. Ni kanske inte förstår mitt problem men ja tycker de är riktigt jobbigt. Klarar ju inte av att pruta i utlandet och bara för nått år sen hade ja jättesvårt att ringa på annonser. Vill ju inte va taskig med nån men samtidigt vill ja bli av med vagnet....ja ja får se hur de går.

Nu har vi fullt upp som vanligt. Ska i veckan måla bron ute och på lörd har vi dubbel 50 årskalas. Robbans moster och morbror som är tvillingar som fyller år. Sen veckan därefter ska vi ha dop i Piteå för Malcom och sen ska vi börja med köket osv..fullt upp hela tiden.

Nä nu ska ja kolla på lite kort som ja ska framkalla och ha i min fotovägg som ja ska göra i hallen.

Tjingpling på er

Stugan

Nu var de verkligen hur länge sen som helst sen jag skrev. Men jag har varken haft tid eller lust att skriva något.
Men nu tänkte jag att ja skulle skriva några rader och säga va som händer i våra liv.

Just nu är vi a-jaur i stugan.. Var ett tag sen vi var här. Har inte haft tid eftersom vi har renoverar för fullt hemma. Ska lägga in lite bilder snart från det. Ska snart börja med köket oxå. Förhoppningsvis så kommer vi ha ett nytt kök innan jul.

Ska snart äta lite lunch innan vi ska ut och grilla lite och bara mysa på. Malcom ligger och sover så sött efter att fått i sig lite mat. Nu har Malcom blivit 3 mån. Tänk va tiden går fort. Var hos bm i tis och vägde och mätte han plus att han fick 2 sprutor. Så nu väger min lillplutt 6055g och är 62 cm lång. Tänkt vilken skillnad de kan vara mellan syskon. När Melwin var 3 månader vägde han 7,3 kg. Snacka om att de kan skilja så muycket.

Ikväll ska vi äta räkor och kräftor plus lite plock. Mumma mumma...har inte ätit kräftor på 2 år. Ska bli så himla gott.

Förresten har nu bokat tatueringtid. Ska göra den i maj nästa år. Va jättelång kö där jag ska göra. Längtar massor. Ska skriva in Melwin och Malcoms namn. Kommer bli urfint.

Nä nu ska jag fixa lite lunch som sagt. Ska sätta in en bild på Melwin när han var 3 mån så får ni se vilken liten knubbis han var.

Ha en trevlig helg alla där ute

 Melwin 3 mån

 Malcom ca 3 mån



 mina små älsklingar

Tjingpling på er

Snabb uppdatering

Blir en kort kort uppdatering. Har varit jätte jätte dålig på att uppdatera sista tiden. Men saken är att ja varken har haft lust eller ork til de. Vi har haft så fint väder sista veckan. Man blir så glad när solen är framme.

Däremot så kan ja berätta att vi var på Nolia i helgen i umeå. Jag och Robban och Malcom bodde på hotell. Melwin var hos farmor och farfar hela helgen. Han har varit så snäll och haft jättekul där. Vi hade först tänkt ta med han men vinkom fram till att han skulle ha de roligar hos svärisarna. Tur va ju de eftersom vi har haft äckligt varmt och ja tror han skulle ha lessnat gode så snabbt. Blev lite besviken faktiskt. Var inte alls så speciellt. Var lite att se där. Men vi hitta lite saker iaf. De blev mest åt Melwin och Malcom. Hitta små foppa skort åt Malcom och Melwin fick foppa som såg ut som en bil. Var ju inte äkta foppa men va gör de.

Nä nu ska ja kolla va de finns för mat. Börjar bli lite hungrig. Men ja skriver mer sen

Tjingpling

RSS 2.0