Pissdag

Va ska säga förutom att de är en j*la pissdag. Har nu för 5:e gången mjölkstockning. Blir f-n galen. Har haft feber hela dagen och ont i kroppen. Sen att västra brösten ömmar och värker som bara den. Blir sååå less på detta. Snart tror ja att ja lägger ammningen på hyllan. Orkar inte med att de ska strula och tjorva hela tiden. Har då stått ut de första 3 mån iaf. De är ju bra. Ja ja får se hur jag gör. Ja som hade hoppats på att kunna amma längre denna gång än förra. Med Melwin ammade ja tills han var 5 mån. Sen va ja tvungen att sluta för han var såå extremt mammig.

Sen har Melwin idag så klart när ja varken haft orken eller tålamodet varit riktigt på tvärsan. Lovar er att ja funder starkt att lägga ut han på blocket för 50 öre. Vi åkte och handla för ja behövde lite saker och gissa vem som börja härja och skrika..jo min älskade 2 åring. Trodde ja skulle bli knäpp. Så nu är ja helt slut och utpumpad.

Tur att älskling tog med han till sin syster och hennes barn så kan kunde leka av sig där så ja får vara själv lite och slippa massor av skrik och gråt.

Förresten nu har vi äntligen blivit av med våran Emmaljunga. Var mycke om och men men såld fick vi den iaf. Skönt så nu har vi bara 3..ha ha..

Nä nu ska ja glo lite på tv och vila i soffan innan monstret kommer hem igen. Blir en tidig kväll för honom.

Tjingpling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0