Sjuklingar

Nu har även R blivit sjuk. Han kände redan igår kväll att han var ledabruten och idag när han vaknade hade han runt 39 grader i feber. Men däremot så har Melwin varit feberfri sen igår på eftermiddagen. Men ändå varit jätte gnällig idag och nu på kvällen när han skulle lägga sig tyckte jag att han var varm igen och som jag trodde hade han ca 39 grader. Trodde och hoppades på att han började bli bättre. Men däremot så han R blivit bättre ikväll. Han sov till ca 2-3 tiden och blev servad alvedon, ipren och dricka så de gjorde nog susen. Men han kan ju få tillbaka febern men får väl hoppas att den håller sig borta. Än har jag inte kännt av nå. Och hoppas att jag slipper åka på nå.

Vi hade ju tänkt fara till Vidsel idag och gratta en av Melwins äldre kusiner som fyllde 20 år men eftersom Melwin inte sov nå och Robban inte orka vara uppe på förmiddagen så skippade jag de. Var väl lika bra nu när lillgubben fick feber igen. I morgon ska till Vidsel och ta skoterkörkortet...hoppas man inte kuggar på de...skulle vara typisk mig de. Bör vara enkelt men men med min otur så lyckas ja väl kugga.

Idag har Erik varit här och spacklat i hela hallen, förhallen och Melwin lekrum så de är kaos överallt här. Har tagit lite bilder under renoveringen. Ska ta sen efter de är klart så får ni se hur de ser ut.

Nä nu har ja inge mer att berätta förutom att ni få ha en så trevlig helg och sköt om er.

Jo måste bara få säga att bebisen har hittat min pissblåsa och de är INTE skönt för 5 öre men va ska man göra. En annan sak som är HUR gulligt som helst är att Melwin kan säga bebis. Fråga han idag om de låg en bebis i magen och då sa han bebis och pekade på magen. Ville bara äta upp han. Min lilla gullegris.

Jo förresten igår var Världens bästa Sara förbi här. VAr så kul och se henne. Var ett tag sen. Blev ett kort besök men askul ändå. Tog lite bilder med min nya mob på henne, Sigge och Melle. Fick inte med när Sigge hade sin tratt på sig. Såg så eländig ut. Tack gumman att du kom förbi..var askul som sagt. Vi kommer och hälsar på snart.

Ja ja..de var det

Tjinpling på er

Inte kul för 5 öre.

Min älskade lillgubbe har blivit sjuk i natt. Vakna halv 3 att han skrek massor och när jag tog i han var han glödhet. Tog tempen och stackarn hade 40 grader i feber. Har varit en lång natt för oss alla. Melwin har varit så ledsen och snorig. Fick i han alvedon, för min lillpojk är ju såå duktig på att ta den. Gör ont i mamma hjärtat att se han så slut. Han har fortfarande runt 40 grader idag. Han somna nyss i sängen så förhoppningsvis sover han ett tag och att febern åker ner. Nu får man hoppas att resten av familjen inte åker dit, men de är nog ganska svårt att INTE göra det.

Så va har hänt mer i veckan???

I måndags fick jag min bärsele som jag vann på Tradera. Jippie, precis en sån som jag ville ha.
Blev en Babybjörn Active svart/röd. Vann den för 680 spänn, Kostar ny 1200. Var i nyskick. Hur tur kan man inte ha? De är frågan












Sen i tisdags hände de inte så mycker förutom att jag och Melwin sov så länge så de blev inge dagis för hans del. Tror vi vakna runt halv 9. Var ganska skönt att sova så länge. Var gode så slut i kroppen kände jag. Vi var och handla lite på dagen. Sen som sagt blev de ganska lugnt. Eller vänta vi var ju till banken och före de var vi och lämna Melwin hos sina kusiner..ha ha..ja då gjorde vi ju nått iaf. Man börjar bli riktigt senil alltså. Huvva, äldreboende här kommer jag.

I går onsdag städa vi lite innan vi for och hälsade på Malin och Tova. Åt lunch där och sen var vi ute och gick tror jag nästan i 2 timmar. Tova somnade snabbt men inte Melwin. Han så klart somna när vi nästan var hemma igen så de var bara att sova en stund innan vi åkte hem för att börja göra odningen middagen. Vi hade Pärols på besök för han skulle hjälpa Robban ta ner trappen som han har tänkt måla på jobbet. Sen en annan rolig grej var att igår fick vi våra nya telefoner som vi hade beställt. Blev en Nokia N85. Jättefin mob, men de tar lite tid innan man lär sig de. Har ju haft Samsung tidigare så menyerna är lite annorlunda men men.
Såhär ser våra nya mobbisar ut. Blev en lite väl stor bild men ja ja. Spelar rollboll.


Sen idag torsdag blir de lugnt för våran del. ska laga lite mat åt grabbarna för Robban och Per ska fixa mer här hemma. Men däremot så längtar jag massor till på tisdag för då ska jag till frissan och klippa och färga håret. Ska bli asskönt att få göra nått för sig själv, om nu inte lilleman är sjuk eller man själv för den delen.

Men förresten de har jag ju glömt bort. Har ju en ny bild på magen ju. I v.25. Den har stannat av lite nu men en bild blev de iaf :-)

    
Gu så orange jag var då. Men de är ju ett kort från sidan och framifrån som ni nog ser.

Förresten Tessy, får fråga dig här. Måste jag öppna ett google-konto först innan jag kan skicka min e-mail. Är lite trög så jag fattar inte hur jag ska göra för att komma in i din blogg???

Nä nu har jag inge mer att berätta men ha de så bra alla och massor av kärlek till er

Tjingpling på er

Helgdag

Så nu är de helg igen. Kan ibland tycka att helgerna går in i veckorna.Men nog är de skönt ändå för då är hela familjen hemma. För de mesta. Just nu är Robban på sitt jobb och målar men han kommer tillbaka snart. Har överraskat honom. Har fixat lite i garaget så han kan köra in skotern, Hoppas de duger för honom. Ville vara snäll för att han ska slippa göra de när han kommer hem.
IDag var de en seg dag. Känner mig såå himla trött i kroppen och lite ledsen. Vet inte varför. Tänkte fara ut på affären och köpa hem nå gott tills i kväll. Vi har bara kyckling hemma och de var jag inte sugen på att äta. Känner att jag vill ha kött.
Sen ska vi ha lördagsmys med Melwin. Äta lite snarra och se på film. Är som kul nu när han börjar uppskatta det.

Just nu ligger Melwin och sover. Tog tempen på han i morse och han hade över 38 grader. Han ser som lite blek och röd om ögonen och de gick snabbt att söva han. Som jag skrev igår. Hoppas han inte är på väg att bli sjuk. Är ju inge kul de. KAnske blir lite piggare efter sovstunden.

Annars har jag inge speciellt att berätta, har inte hänt så mycket idag. Vädret är grått och mulet. Kanske är nå snö som är på G nu. Känner att jag längtar massor till våren. Få slippa detta kalla väder. Fastän vi har bara några minusgrader ute idag. Har verkligen hamnat på fel sida av klotet. Är ingen vintermänniska.


Förresten idag var de visning av mammashus. Så hoppas hoppas någon vill köpa huset. Men de kommer känna så konstigt att inte fara dit nå mer. När jag tänkter på de får jag en knut i magen. Då är de verkligen verkligt runt allt med mammas död. Huvva. Nä vill inte tänka på de där idag. Känner mig inte...va ska man säga mogen för att tänka på de denna dag.


En annan sak som slog mig är hur mycket jag saknar mina vänner som bor spridda runt hela Sverige. Känner mig lite ensam stundsvis här i byn. Kan känna saknaden av att ha en riktig nära tjejvän. Den som jag hade här flyttade till Piteå och efter de blev de så ensamt på något sätt. Har funderat lite på om jag verkligen kommer att vilja bo här resten av mitt liv. Som de känns nu så vill jag inte det. Vet inte om de är hormonerna som spökar men så är de. Saken är ju att jag har ju vänner här som jag kan umgås med men de är som svårt att förklara.

Är verkligen överlycklig över att jag har min lilla familj. Annars vet jag inte va jag skulle ha gjort eller mått nu. Hade nog varit kvar i mitt ekorrhjul och de gamla banorna som inte var så bra

Nä nu måste jag gå för lilleman vakna. Skriver mer sen


Tjinpling


Besiktining av husstädning

Idag när jag vaknade kvart över 7 trodde jag att kl bara var efter 6 men när jag såg va tiden var blev de bråttom. Äta frulle, klä Melwin och sig själv. Ta bort morgongruset ur ögonen och sen fara till dagis. Sen när jag kom hem ringde jag lite viktiga men ack så tråkiga samtal. Sen kom städtanten fram och storstädade inför helgen. Kan lova att magen var som en fotboll efteråt. Börjar var lite jobbigt att städa nu, men än går de gode så bra, Sen vavr de bara att fara och hämta lilleman på dagis och hem och äta och sova. Är så skönt att melwin har somnat nästan på en gång utan att bråka massor. Har hittat på ett knep som för de mesta funkar. Man låssas att man sover och då brukar Melwin somna ganska fort efter de han upptäkt de. Som alltid sova nära en, min lilla gullunge. Jag verkligen älskar den där lilla killen. När jag tittar på han värms hela mitt hjärta. Tänk att man kan älska nån så mycket från första stund fastän man ej har hunnit träffa dem.
Robban var tvungen att väcka lilleman för han ville inte vakna upp från sin middag. Tror nästan han håller på att bli sjuk lillgubben min. Hoppas inte de. Men sen när vi fick liv i han så gjorde vi oss ordning och åkte till Piteå för vi skulle besikta städningen som ett städföretag hade tagit på sig i mammas hus. Sen när vi hade besiktat huset köpte vi gravljus, åkte till the phone house och kolla på en mob åt mig, tände 2 ljus på mammas grav, åt på Max och hälsade på pappa. Sen åkte vi hem och lade en gode så trött och slut kille för kvällen. Sen så har sambon halvsovit framför tv efter de så än en gång får man hålla sig själv sällskap.

Så va har hänt med denna vecka. Jag jobba mån och tisd. Sen fick jag träffa sjukgymnasten i tisdag för mina fogar. Så nu kommer jag börja med att gå på varmvattensgympa. Sen får vi se hur de gå om de blir bättre. Var en jättetrevlig sjukgymnast jag fick träffa. Sen har jag varit gode risig i början av veckan. Trodde jag skulle åka på influensan som alla andra men igår på eftermiddagen blev de bättre. Hoppas man slipper de.
Var hos min bm igår på en kontroll. Nu har man gått in i v.24. Tiden går halvfort framåt :-) Alla prover vavr bra och jag har bara gått upp ca 5 kilo sen inskrivningen så d eär ju bra. Sen hade jag ett magmått på 25 cm. Lite över medel men de kan ju ändras på de sen framöver. Sen prata jag lite med bm om förlossninge så vi får se hur de blir med de.

Så va har hänt mer då denna vecka? JAdu man kan säga att man har fullt upp med Melwin hemma. Han är så himla söt just nu. Går omkring och säger "mamma min, mamma min och pappa pin pappa pin". Sen ser man att han har såå mycke att berätta men får inte riktigt ord på allt så de blir lite frustation från hans sida, men de förstår jag. Ha så mcke att säga men nästan ingen som förstår han. Men snart kommer de bara spruta ord ur han.

Nä nu ska jag fortsätta se på UFC som min älskade sambo ville se, men som man får göra ensam för han ligger bara och sover.

Ha de så bra alla där ute och sköt om er och ha en trevlig helg

Tjingpling

Sååå trött idag

Usch vad trött jag är idag. Hade inte gjort nå om man hade fått sova 1 tim längre. Men snart ska vi gör oss ordning för dagis och lite ärenden. Ska till banken, sen ringa polisen, ta bort julgrejjerna. Ja jag har dem kvar än för vi har inte haft tid i helgen att ta bort det. Sen ringa lite telefonsamtal angående jobb. I veckan ska jag fara till sjukgymnasten i morgon för att få lite hjälp med fogarna och på torsdag ska jag till Bm och vägas, ta prover, lyssna på bebishjärtat och även mäta magen. Ska bli kul att se hur magmåttet ligger på :-)

I går var vi i Manjärv hos mina svärföräldrar och åt blodpalt. Brukar inte gilla de i vanliga fall men svärmoras blodpalt är riktigt god. Även den vanliga palten. Åt hela 3 st, men sen blev jag sååå trött så jag somna en stung. Ha ha. Men hur som haver så lyckades jag ändå klämma i mig en liten bit kladdkaka med glass. Vi var några st som åt där. Robbans äldre syster och familj och även hans faster. Sen åkte vi till Robbans bror för han skulle lämna igen hans kostym som han hade lånat när vi skulle begrava mamma och mormor. Sen när vi kom hem blev det en väldigt lätt middag för vi var såå mätta av allt fikande och paltätande. Sen blev de att lägga Melwin för han hade inte sovit nå middag så han var så trött. Tror jag råka sluta mina ögon en liten sväng.
Vi bestämde oss för att se lite film. Vi valde en jättekass film som hette 18 year virgin. Inte bra men man var tvungen att skratta lite för den var såå sjuk. Kvällens höjdpunk var fruktsalladen som vi åt till. Den var jätte jättegod. Sen gick vi och la oss efter 10 och somnade gode så snabbt.

Nä nu ska vi göra oss ordning för dagis. Får uppdatera med sen ikväll.

Kul att folk läser min blogg. Men ännu roligare är de om de är fler som kommenterar sina besök. Alltid kul att få veta vilka som är och läser den. :-)

Tjingpling

Tråkigt med bittra människor...

Var inne på Emmelis sida och blev så ledsen för de hon skrev. Att de fanns de människor som hade krankat ner på henne och hennes blogg. Varför lägga ner energi och göra livet sur för andra bara för att man själv inte har samma liv. Tycker man ska vara glad för att andra har de bra. Bara för att man är bitter betyder de inte att man har rätt att dra ner andra i sitt pissa och bittra liv. Varför inte istället försöka göra nått åt de och sträva att förbättra de man tycker är dåligt?

Kände bara att ja behövde ta Emmelis sida för de är så tråkigt när sånt händer. Inge människa har rätt att klanka ner på någon annan. Speciellt inte heller om man inte känner personen.
Som jag skrev i din blogg så lägg inte nå energi på sånna människor utan lägg den på dig och din fina familj.

VAr allt för mig.

Tjingpling på er alla där ute. Glada som bittra ;-)

Grillning och skoteråkning

Idag vaknade hela familjen kl 8. Melwin kom över i våran säng och började busa upp oss. Är så mysigt med helgen när hela familjen kan sova och mysa på morgonen. Åt lite frulle och jag mixtrade med min macka. Åt ett bröd med lingon i och med skinka och banan på. Kanske inte låter så gott men de var de. Sen några juice glas. Sen när vi hade suttit i vardagsrummet ringde robbans svåger och frågade om vi ville följa med dem och grilla med skotern så då var de bara att göra sig redo för en utedag med korv och mackor. Choklad, saft och kaffe. Jag och Melwin körde bil till hans syster sen fick Melwin åka med sin faster och kusiner i skoterpulkan medans jag åkte på skoterna våran. For längs älven och hitta ett ställe som vi stannade på. Blev nu inte en jättelång stund för smågrabbarna blev griniga och kinkiga så de blev att åka hem.

När vi kom hem tog hela familjen en varm och skön dusch. Var askall om rumpan och låren. Längtar till våren när solen rent värmen när man sitter ute. Men nu är de inte så länge kvar som tur är.
Blev kyckling i ugnen och pommes. Sen hade vi lördags mys framför tv. Melwin såg på disneydags och åt godis, salta pinnar och lite saft. Sen lade Robban han och där förblev han. Somna nog med lillgubben...hihi...sötisarna.

Sj så läser jag lite på blondinbellas blogg om påhoppet. Tycker de är rätt att stå på sig och jag förstår inte riktigt varför Katrin Zytomierska ens får leda sånna program för de är ju inte första gången hon öppnar sin stora mun och slänger ut sig dumheter. Jaja, hur som helst så står jag bakom Isabell fastän jag inte brukar läsa hennes blogg. Inte konstigt att flickor även pojkar får sina vridna synbilder på sig själv när kända personer verkar tycka de är rätt att banta bort sig. Ätstörningar är inget att leka med.

Nä nu ska jag kolla vidare och chilla och hoppas på att gubben vaknar snart annars blir de en ensam lördagkväll. Slog mig att jag verkligen gillar mode men när jag ska prova nå snyggt så ser de så konstigt ut på mig. Är ju inte smalis sen innan men jag kan tycka att de som är lite rundare än mig ändå kan se sååå himla snygga ut. Sj ser jag bara konstig ut. Skulle oxå vilja känna mig fin utan att börja fundera på att ja känner mig som en packad korv. Kolla runt och hitta snygga kläder som jag hade velat ha sen när bebis nr 2 är utploppad :-)
Lite kläder från Nelly.se och la redoute.se och mounis.se 

Sandra Designer Stylish Sweater Black, övrigt   Sandra Designer Vintage Jacket, övrigt Ichi Dress 9 Net Band Dress  Litta Tunic  Miranda Dress

Lite av varje som jag som sagt skulle vilja ha sen ja gått ner mina gravkilo och lite träning.

Ha alla en trevlig lördag och sköt om er

Tjingpling

Ännu en fredag

Jaha så var de fredag igen. Känns som vilken dag som helst men de som är skönt är att gubben slutar jobbet tidigare idag. Vi ska fara nästan direkt till Piteå för vi ska träffa en städfirma som ska städa mammas hus. Sen nästa lördag ska de vara visning. Hoppas vi blir av med huset snabbt och att de finns någon som vill köpa de. Är ju en fördel.

Idag fick Melwin en hemma dag från dagis. Är nästan -30 grader ute. Brrr..inte sugen att fara ut för små ynka 3 tim på dagis. Ska städa och dona här hemma. Sen som sagt är de Piteå. Är sugen på att fara på Lindex för jag har en check där. Kanske man hittar nå åt Melwin eller bebisen. Var som sugen på att fara till stan och kolla runt lite. Kanske rent av fara till barnens hus och se om man hittar nå. Håller på att kollar på ett Babybjörn bärsele på blocket och tradera. Är så dyrt att köpa ett helt nytt. Finns många som är gott som nya. Köpte en bärsjäl med Melwin men den blev inte använd många gånger för jag tyckte de var så bökigt att sätta han i den och så trivdes inte Melwin att vara i den.

Kolla runt lite på bilderna på datorn och hitta en så söt kort på Melwin när han var jätte jätte liten. Gu va han har förändrats sen dess. Blir bara sötare och sötare för var dag som går.

  Melwin första dagen hemma. Var bara 3 dagar gammal

 Melwin ca 2 mån med sin pappa och mormor

 Vacker pojken min

 Jag och mitt hjärta

 Mammas lilla snyggo. Här 1,5 år

 Min lilla kladdunge


Nu har ni fått se lite bilder på världens vackraste pojk. Nu ska vi stöka vidare

Tjinpling på er och ha en trevlig helg

Saknaden...

Snart är de 4 mån sen mamma dog. Känns ännu längre bort. Allt är fortfarande så overkligt, är som en mardröm som man bara vill vakna upp ur.
Slog mig att jag var i vecka 9 när mamma dog och nu i vecka 23. Jag är så glad att jag hann berätta för mamma att hon skulle bli mormor. Hon var den första som fick veta det. Fick henne att lova att inget berätta och de gjorde hon inte. Den hemligheten som hon hade lovat att behålla tog hon med sig tills hon dog. Har sagt de förrut men allt detta känns som en enda stor mardröm som jag bara vill vakna upp ur. Få vakna och bara få krama om henne igen. Skulle ge vad som helst bara jag hade fått träffa henne en sista gång. Fått säga hur mycket jag älskade henne och hur mycket hon betyder för mig, för oss. Få höra hennes röst och skratt, som gjorde att man inte kunde sluta le. Men tyvärr kan jag inte de. Kommer aldrig få se henne igen eller röra i henne.
Det som gör mest ont i mitt hjärta är att mina barn aldrig kommer få lära känna henne. Och veta vilken himla fin människa hon var. Melwin hade turen som fick ha sitt första levnadsår med henne. Få bli så älskad för mamma älskade verkligen den lilla pojken. Hon dyrkade marken han gick på och skulle gjort allt i sin makt för att han skulle ha må bra. Jag försöker berätta för han om sin mormor och visa bilder för jag vill inte att han ska glömma bort hon.

Själv är jag tom vissa dagar. Kan fortfarande inte tänka på henne utan att börja storgråta. Därför har jag byggt upp en mur runt mitt hjärta där dessa känslor inte kan komma in. Kan gå flera dag, nästan veckor innan jag tänker på henne. Kan känna mig så hemsk för de. Känner att jag bär flera maskar utåt så ingen ska se den enorma smärta som jag bär inombords. När folk frågar hur jag mår så säger jag att de är bra. Är som att jag skäms att visa att jag är i stor sorg. Och när jag väl gråter så gör jag de i min ensamhet, precis som jag gör nu så inge ska se, inte en min älskade sambo. Är de nå fel att vara ledsen. Tydligen är de det för mig, när de gäller min innersta känslor. För jag kan börja gråta hur lätt som helst inför andra om jag se filmer som är ledsamma då är de inga problem. Men att visa att jag saknar min mamma kan jag inte göra. Men NÄR ska denna smärta försvinna, NÄR ska jag börja komma till ro? Kan än känna ilska över allt detta. Kan bli förbannad på mig själv som inge fatta, eftersom jag var hos henne dagen innan grannarna hitta henne, att de var nå fel på henne. Kan bli förbanna på henne som lämnade mig såhär. Kan bli förbanna på läkarna som inte kunde rädda henne fastän de försökte. Kan bli såå jävla förbannad på han där uppe som tog henne ifrån oss. HATAR verkligen allt detta. VARFÖR fick hon inte stanna kvar hos oss.???


Om jag fick en enda önskan så skulle jag önska dig tillbaka lilla mamma.
Jag har så mycket att tacka dig för och de räcker inte ett litet liv till.
Hoppas du hörde de orden jag viskade i ditt öra innan du dog.
De orden som var " Jag älskar dig". Hoppas du tog med dig dem och de
fick dig att känna dig trygg när du lämnade jordelivet.
Saknar dig och mitt hjärta kan aldrig bli helt igen. Gud tog nått ifrån mig och
det var du. Men en vacker dag kommer jag träffa dig och då blir mitt hjärta
helt igen. Älskar dig mamma lilla och finna alltid hos  mig

Ännu en Award



*Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden!
Jag älskar att läsa Din blogg!
Tack för att jag får följa Dig i Din vardag!
Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*

Jag har fått den här fina Awarden av
http://tessysblogg.bloggspot.se/, för att hon tycker att jag ska vara stolt över min underbara Mammablogg! Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den!

Tack så mycket gumman, va gulligt gjort av dig. Blir jätteglad och varm.

Jag delar med glädje ut denna Award vidare till:

http://tessysblogg.bloggspot.se/
http://evasvardsudd.blogg.se/
http://fridagranstrom.devote.se/
http://pzykoangel.blogg.se/
http://emmeliwikman.blogg.se/
http://pernillaohlund.blogg.se/
http://mickis85.blogg.se/
http://www.dandy84.blogspot.com/
http://www.lillaa84.blogspot.com/

Blev ett kort inlägg idag. Orkar inte skriva nå idag. Gör de i morgon

Tjingpling på er alla där ute.

v.23 idag

Så nu har man gått in i vecka 23. Tiden går så himla fort  nu, Man hinner knappt hänga med. Hips vips så är de dagen D. Men än känns de såå långt borta, Tänka att man redan ska ha sitt andra barn. Kändes som man nyss var  mammaledig och så ska man vara de igen. Haha.

Lite uppdatering och va som händer. Lilleman har börja röra sig endel där inne men de är ändå inge i jämförelse med när jag vänta Melwin. Vid den här tiden då hade han rave party hela dagar och nätter. Denna lilla grabb  är lugnare av sig. Gör sig till känna vid kvällskvisten. Upptäkte idag att nu kan man se utan på magen när han boxas och grejjar på där inne. Gode så fränt ändå. Man hinner som glömma bort hur de känns. Förresten så fick jag mitt Bola halsband igår. De var snabba puckar. Melwin tycker de är så roligt att ta på de så den låter. Måste få berätta nå gulligt som min sötnos gjorde igår och i helgen. Han har börjat krama om min mage och ibland när vi sitter i soffan så lägger han huvudet sitt på min mage. Hur söt får man inte vara. Vill bara äta upp lillgrisen min.

Ska visa en vacker bild på magen från idag. Sen ska jag visa en bild på magen från Melwins tid i slutet och visa att magen nu är inte så mycket mindre än i slutet av förra.

Så va har hänt mer idag. Jag blev utring i morse så jag har jobbat på dagis. Ska även göra de i morgon. Kanske resten av veckan om man har tur. Sen en mindre roligt grej. Idag när vi bada jag och Melwin ramla ha i badkaret och har fått en bula på ena ögonbrynet. Stakars liten. Hoppas den har gått ner tills i morgon.

Nä nu ska vi börja dra oss mot säng och jag måste gå och pissa, men först lite bilder på min vackra mage :-)

   
           Magen i v.23 med lillebror                ...sen framifrån..nalta fet har man blivit :-)

   
         Magen med Melle i v.42                        ..och framifrån med Melle i v.42

Som ni ser att de inte så jättestor skillnad. Såg kanske lite mer fylld ut med Melle men men gode lika ändå

Nä nu lockar sängen som sagt..

Tjingpling på er alla där ute

plus och blås

Idag har vi plusgrader och de droppar från hustaken. Kan vara skönt med lite varmare väder när de har varit så himla kallt några dagar. Men de negativa med plusgrader är ju att snön försvinner och de blir svinhalt på vägarna. Dessutom har vi inge sand hemma så uppfarten är som en skridskobana just nu. Man får hålla i sig så man inte ramlar. Sen blåser de massor oxå. Fick mitt Bola halsband som jag beställde i helgen. Är jättenöjd med det. Melwin ville oxå låna.
Så va har vi gjort idag? Melwin har varit på dagis och sen fick vi främmande av Anna och Viggo. Vi åt lunch och pojkarna fick springa och leka av sig lite. Ska gå och väcka Melwin nu så han kan somna nån gång i kväll. Blir ett kort inlägg idag.

Jo förresten så gjode jag de där receptet som Tessy hade skrivit i sin blogg. Guu så gott de var. Ska jag göra fler gånger. Tack för tipset bruden.

Ha de så bra alla och sköt om er

Kram


Nytt recept

Fick en ide på vad vi skulle äta ikväll. Var inne på Tessys blogg och de lät så himla gott de hon hade skrivit så de var ja bara tvungen att testa. Så nu ligger kyckligen i ugnen sen ska såsen göras.

När ja hade varit och handla kom jag hem till en väldigt glad liten pojke. Han var så sur när jag for men han och pappa hade badat och de älskar han så då blir han glad igen.

På tal om recept. Måste få dela med mig av ett recept på kyckling som jag gjorde i fre. Var Sara som lärde mig det.

Ingridienser

kyckling
grädde
mango chuckney
salt
peppar
samba oeleke (om man vill)

förstek kycklingen några min, salta och peppra. ett tips är att dela fileerna så går de snabbare.vispa upp grädde, sätt sedan i mango chuckney och samba oeleke och lite salt. Sätt kycklingen i en form och sätt grädden som ett täcke över kycklingen. Sätt formen i mitten av ugnen i ca 30 min. Servera med ris till och en god sallad

Dessa mardrömmar

Har börjat drömma om mamma igen. I natt blir de fjärde dagen som jag drömmer om henne,och varje gång handlar de om att hon blir frisk igen. Är så jobbigt för då börjar fundera om jag verkligen gjorde rätt val. Tänk om hon kunde ha blivit bättre. Men nu är dea ju för sent att veta. Usch börjar må så dåligt när jag tänker på det. Jag hoppas verkligen att jag slipper ta de valet igen för tro mig de är inte kul alls. Känner bara hur jag får panik när jag tänker på mina drömmar.

Vi har en väldigt arg liten kille just nu som INTE vill sova med pappa. Han är så himla trött men ändå envisas han att vara vaken. Sen skriker han efter mig men de är bra pappa lägger han nån gång.

På  tal om annat så har jag fyndat idag på Ellos. Köpte ett starkit till bebis, 2 tröjor till Melwin, 1 mjukdress till mig och även en snygg topp.
Ska få se mina snygga fynd och även priset på dem. Går att hitta klipp ibland

 
Topp för 29 kr (ord. 99kr)                                              Startkitt för 149,50 (ord. 299kr)


T-shirt för 32 kr ( ord. 79,50 kr)                                             Mysdress 79 kr ( ord. 229 kr)


 Nike t-shirt för 79 kr ( ord. 99 kr)

Är sååå nöjd så för mina fina saker

Tjingpling på er

Vill sovaaa

Hade gärnat sovit nån tim till men M ville gå upp och leka med bilar. Han är gode så skön så man kan inge mer än le åt han när han försöker dra upp oss. Sötungen min. Nu så sitter han i soffan och myser med sin välling. Har inte hunnit med och kolla värmen ute med är de tillräckligt varmt så blir de att gå ut med M och rent av köra skoter med han. De tycker han är så himla roligt.

Nä nu måste jag ta mig nått att äta annars blir bebis lite kinkig. Förresten har ju gått in i v.22 nu och går snart in i v.23 och då blir de en ny bild. Tycker magen har stannat av så de blir inte magkor varje vecka.

Ha alla en jättebra helg och sköt om er

Kram och tjinpling på er

måste bara säga att jag har nu beställt ett Bola smycke. För er som inte vet va de är är de ett graviditetssmycke som hänger på magen och avger ett lugn och harmoniskt ljud till bebisen i magen. Hoppas jag får den i veckan så ja kan använda den på en gång.





Fredag som vanligt

Jag som sa att jag skulle bli bättre att blogga men men de går inte så bra. Skönt med helg. Har jobbat på dagis i 3 dagar. Kanske inte de bästa att jobba där när man har foglossningar men men va ska man göra. Vill ju jobba och de går om man äter alvedon.

Drömde om mamma inatt. Känner att jag saknar henne så himla mycket. De slår mig vissa dagar att hon verkligen inte finns och vissa dagar glömmer jag bort de för de är så overkligt. När ska man inse att hon inte kommer att komma tillbaka. Man önskar bara att de ska vara en mardröm som man snart kommer vakna upp ur.

nu ska melwin skriva lite:  kjiiuhjhghyi bjb h bjb hhb j bjbubujhijiomolkl    ccxfdcuyvioinopmn bmn uiio  yujuhgkjmmnji hhnjmjmimkj bngbhyhbgv 
vilken roman de blev. Nu vi börja göra oss för sängen. Men som vanligt finns de en liten kille som inte vill lägga sig men när man väl ligger ner så somnar han gode så snabbt.

ha de så bra alla och trevlig helg

Tjingpling

2009 och en Awards

Nu är de ett nytt år och ja va ska man säga, känns inte så speciellt. Det enda är att man måste komma ihåg att skriva att de är -09 ist för -08. Och de ska jag säga er mina vänner är inte så lätt att komma ihåg alltid.

Så va har hänt idag då? Vi vaknade runt 10 hela familjen men jag dro mig ända till halv 11. Det var riktigt skönt för ja har så dåligt i fogarna nu. Hade ju med Melwin oxå men då hade jag mest i ryggen och höfterna men nu har ja enbart i bäckenet. Så jag vet att jag kommer ha riktigt ont i morgon för jag har storstädat idag. Blir att äta endel alvedon nu. Ska ringa sjukgymnastiken i morgon och höra om lite övningar och sen varmvattensgympa så man inte blir invalid i slutet.

Sen en annan grej så har jag fått en Awards av Perni. Så söt du är bruden.

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet.

Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig.

Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!

Jag skickar denna award vidare till följande:

sab1na.blogg.se
saraisaksson.blogg.se
tessysblogg.blogspot.com
lillaa84.blogspot.com
emmeliwikman.blogg.se


det var det gott folk. Tänkter uppdatera med lite bilder senare nån dag. Lovar att skriva mer i bloggen nu. Har varit så dålig på det sista tiden. Men varken orken eller tiden har funnits.

Som sagt ha ett jättebra 2009 och hoppas ni får ett bra år allesammans

Tjinpling på er

RSS 2.0