Thomas tåg..

...igår åkte vi Thomas Tåg som Melwin sa. Bestämde att vi skulle åka ånglok med Robbans familj. Vi  blev 20 st som åkte tåget mellan a-jaur och slagnäs. Var riktigt roligt. Melwin verkligen älskade det. Han har aldrig åkt tåg tidigare. Stanna av och grilla och bada. Eller ja, Melwin bada. Han verkligen älskar de. Förstår inte att han frös ihjäl för de var inte varm i vattnen. Klockan var nog runt midnatt när vi kom hem igen. Tänkte visa lite bilder därifrån.

I fredags var ja till Pite och luncha med Sara, Sabina och Perni. Var riktigt trevligt. Malcom fick gå en rundtur hos brudarna innan vi gick från Nodo. Blev att gå lite på stan innan vi åkte hem igen.

Måste bara få berätta hur duktig min lilla kille har varit, Hela dagen idag har Melwin varit utan blöja och det har gått jättebra. Han har kissat och rent av bajsat på pottan idag. Gissa om vi blev stolta och han så klart när han såg hur glada vi blev. Hoppas de fortsätter gå lika bra. Kanske hinner bli torr innan han börjar på dagis igen. Gissa om mamma är stolt över sin jätteduktiga son.
Sen har vi haft glädjen att få se Davids och Lindas lilla Anton som bara är 1 v. Oj så stor Malcom blev jämfört med honom. Var en söt liten kille. Även Eva och Roland kom hit. Blir nog att Melwin ska vara hos dem på tis för Eva kände att hon var Melwin sugen. Så självklart får hon ha honom där då. Melwin tycker de är jätteroligt att vara där.

Nä nu ska ja ladda lite bilder sen ska vi dra oss till sängen. Väcka Malcom och ge han så han sover resten av natten.

Självklart blev de nå strul med datorn så bilderna kommer senare

Tjingpling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0