Trött

Guuu så trött ja va i morse. Jag och barnen vaknade halv 11.  Fatta halv 11. Tur att ja hade en snäll karl som lät oss eller mig sova så länge. Eller om ja ska vara helt ärligt så vaknade ja före halv 10 eftersom Malcom skulle äta sen hade ja svårt att somna om. Men de va skönt att få dra sig så länge.

Idag har de inte hänt så jättemycket. Melwin har varit hos Robbans faster Eva några timmar. Han tycker de är så kul där och han är tydligen hur snäll som helst där. Synd att de inte smittar av sig så han är de hemma oxå. Nä nu låter som om han aldrig är de. Det är han men hans 2 års trots är inte att leka med kan ja lova.
Åkte dit före 2 och satt och prata med Eva, Roland, Ante och Emme och hennes kille Pär. Sen hade ja en tid hos bm halv 3. Skulle på ett återbesök. Tog ett tag för vi prata om dittan och dattan. Åkte och handla innan ja for och hämta hem Melwin.

Har städat lite här hemma annars har de inte hänt så mycke som sagt. Robban och svärfar har hållt på ute som vanligt. Så nu börjar de närma sig klart. Som ja har sagt tidigare så kommer de bli så himla fint

Nä nu orkar ja inte skriva nå mer

Tjijngpling på er där ute

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0