Äckligt varmt.

Gu idag har de varit så himla varm. Har varit närmare 30 grader i skuggan. Skönt med lite värme, nu ska man inte klaga när den äntligen har kommit. Hoppas bara den håller sig 2 veckor till eftersom vi ska fara till Lyksele på onsdag och vara där i 5 dagar.

Idag har jag och Malcom trotsat värmen med Tessan och Nova i Luleå. Var skönt att komma iväg fastän de tog sin lilla tid..ha ha. Sen tog de mycket längre än vi trodde att gå omkring och då måste ja ändå meddela att vi inte alls var på många affärer. Tar tid när man har små barn där de ska ätas sen ska man äta själv. Tror vi var inne på max 4 affären inne i stan och sen gjorde vi en snabbsväng in på Storhedern och barnens hus. Men trevligt var de, så tack Tessan för en trevligt dag idag.

Ikväll har ja och Melwin myst på. Sett på fim och ätit äpple, glass och drukigt dricka. Han har varit hos Eva och Roland ( Robbans ena faster) hela dagen och haft de jättekul. Var en trött liten kille som somna nästan på en gång. Efter de har ja bara slappat. Är helt slut i kroppen av värmen. Tycker så synd om älsklingen som måste jobba i denna värme. Hoppas han kommer hem snart, men Robban trodde han skulle jobba till 1 tiden. Sover nog när han kommer hem.

I förrgår var ju Linnea, Sara och Sabina förbi och de var riktigt trevlig. Fick surra av mig lite. Tog en bild av Sara på Melwin som ja sätter in här. Tror ja har världens sötaste lilla gossebarn, eller nu har ja 2 st. Ska sätta in lite mer bilder på barnen. Sen ska ja bara slappa framför tv.


 Snygg Melwin.

 En trött liten Malcom

 Melwin i tofsar och lejd min

 Malcom tränar nacken..duktig kille

 Glad men trött kille..snygg unge



 Puss på dig lillprinsen min

 Melwin och Sigge

 Vackerpojken min

 Finbild på mina killar

nu ska ja och Malcom och lägga oss. Sov gott

Tjingpling

Sjuk...

..min lilla bebis är sjuk. Malcom har blivit jättesnorig och hostig. Stakars mammas lillplutt. Melwin har oxå blivit småsnorig. Så de blir att kurera småkillarna så vi kan fara på semesterresan nästa vecka som vi har planerat. Bli Lyksele detta år oxå. Men nu ska vi bo i stuga. Kommer bli hur trevligt som helst. Far med Carro och Micke och deras dotter Nova som är i samma ålder som Melwin.

I helgen har de varit bröllop för hela slanten. Har varit så fint och trevligt. Har lite bilder från helgen.

Idag blir de att plocka och fixa här hemma för de behövs. Sen även packa ihop lite kläder som vi ska ha med oss till stugan för vi far dit på fredag och är där till mån tis nästa vecka sen på ons bär av de till Lyksele som sagt.

Förresten är super nöjd med våran nya vagn. Var och gick en promenad igår med Linda och Linn och de var ju hur lätt som helst att dra med 2 småbarn. Säger bara de är det bästa köptet vi har gjort.

Här får ni lite bilder från i helgen.

 Robbans kusin Tomas och hans Olga

 Riset viner som bara den på midsommarafton

 Lillgubben suger på läppen när han sover

 Vilken liten skönhet

 Malcom gubben är min andra ögonsten

 Robbans brorsdotter Sofie och hennes Jack

 Malcom är bröllops fin.

 Mina snygga killar som är finklädda

 Melwin fin i sin slips och skjorta

 Mammas ögonsten

Nu ska ja börja plocka upp lite här och sen får jag främmande av Sabina, Sara och Linnea, så himla kul.

Tjingpling på er

Glad midsommar!!

Som texten lyder. Glad midsommar alla där ute. Hoppas ni alla får en bra midsommar afton.

Sj så är vi i Manjärv hos farmor och farfar. Ska vara här hela helgen. Kommer ha fullt upp eftersom vi har 2 bröllop att fara på. De första som är idag ska vi bara vara på självaste vigseln och sen ska alla Robbans syskon fara till hans päron och äta rökt fisk. Kommer bli så himla trevligt.

I morgon gifter Robbans äldsta brorsdotter och då blir de hela dagen och kvällen. Ska bli såå kul att få klä upp sig. Hoppas man en dag får stå själv som brud och om de blir de så dröjer de nog länge till,

Nu har vi äntligen varit och köpt oss en syskonvagn. Blev en Phil&Ted. Hitta självste vagnen på blocket för 2000 spänn och sen har vi varit på barnens hus och köpt syskonsitsen och mjukliften. Blev så mycket billigare än att köpa en helt ny. Så nu har vi en Emmaljunga Duo Edge -06 som vi ska sälja så om de är nån som är ute efter en vagn är de bara att hojta till så kan ni köpa våran. Den är jättefin.

Nä nu har ja inte tid att sitta här nå mer men ja ska försöka visa lite bilder sen från helgen. Nu ska ja hinna duscha innan Malcom vaknar och ska äta mat.

Klicka för att se nästa bildSå här ser våran ut fast svart grå. Snygg eller hur

Ha de bäst alla och glad midsommar än en gång-

Tjingpling

Äntligen ett namn.

Nu har vi äntligen hittat ett namn till lillebror. Han får namnet Malcom. De namnet har jag gillat ändå från första början men Robban har varit lite tveksam men nu fick han det. Så de blir Melwin och Malcom Nilsson. De enda som är kvar är ett fint mellannamn oxå. Ska kolla de lite senare.

Har inte hänt så mycket de senaste dagarna förutom att vi nästan har regnat bort. De är ju sommar nu och då ska solen skina och vara fint väder, men nää inte alls. De måste regna massor och vara pissväder hela tiden. Mindre skoj. Vill ha sol och de är NU.

Var förresten och kolla på resor igår kväll. Vi funderar på att fara iväg till jul igen. Himlarns va skönt de skulle vara. Vi ska kolla vidare och se om vi hittar nån resa som vi gillar och inte är såå äckligt dyr.

Ska snart fara och hämta Melwin på dagis. Får se om Malcom vaknar och vill äta snart. Var förresten till BVC idag med han. Så nu väger tillgubben 4290 gra och är 56 cm lång. Så han går upp men ja tycker han ändå ser så liten och tanig ut än. Har fått tid den 8 juli för läkarbesök.

Nä nu får ja främmande så ja får skriva mer sen

Ha de så bra

Tjingpling

Ännu en lördag

I dag sov ja nog till halv 10 men jag kunde ha sovit  några timmar till. Är såå grymt trött hela tiden. Vet inte alls va de är med mig. Får sova på nätterna eftersom lillebror bara äter en gång på natten. Vet inte om ja rent av måste sova på dagen oxå men de är lite svårt när inte Melwin vill sova middag längre. Sen är jag törstig hela tiden men de beror på ammningen och sen har ja värsta köttbehovet. Vill ha kött hela tiden, kanske ja saknar järn i kroppen inte vet jag. Men nått är de. Ska prata med bm på tis när ja ska till bvc.

Idag har vi varit till Piteå en sväng. Var inte tänkt men vi såg en 3-hjuling till Melwin som såg så smidig ut. Blev att vi köpte den åt han. Var en ABC Desigt Cynclone. Jättesmidig. Vi har pratat fram och tillbaka om hur vi ska göra med emmaljungan vi har. Är en jättebra vagn men gode så stor speciellt när vi ska ha 2 med oss vissa gånger. Bilen rymmer inte hur mycket som helst. Som de är nu så ska vi  har sittdelen till emmaljungan med en mjuklift i den som vi köpt idag och när vi ska gå lite kortare promenader som till dagis blir de att ha ståbrädan som vi oxå köpte. Kommer nog bli bra tror jag.
Sen for vi till morfar och hälsade på en sväng. Jag och Melwin provade vagnen och gick ner till hamnen och tittade på båtarna. Sen när vi kom så hade vi turen att pricka in glassbilen så morfar köpte glass åt Melwin så nu har han glass hos honom när han kommer tid. Var väldigt uppskattat kan jag lova.

Ikväll blev de grillat..mumma mumma. Så nu har jag fått min köttrenson för dagen. Ska snart gå och lägga oss. Funderar på om ja ska ge lillebror ersättning innan vi lägger oss. Han verkar inte bli så mätt på kvällarna. Han äter och nästan direkt så verkar han hungrig igen. Antingen så har ja inte tillräckligt åt han eller så vill han bara vara nära och snutta. Är så svårt de där när man inte vet. Funderar på att pumpa ut  och se hur mycket ja egentligen har. De jag vet är att ja inte har i närheter lika mycket som med Melwin. För då kunde ja ha ammat en hel arme med ungar. Nu känns brösten aldrig lika fulla. Sen att ja fick mjälkstockning efter 2 veckor kan ju oxå bero på för lite mjölk. Som sagt bvc på tis så då ska jag prata med dem

Nä nu ska vi lägga oss. Men ha alla en fortsatt trevlig helg,

Tjingpling

Trött som bara den

Som sagt  jag är så himla trött. Förstår inte varför för jag får ju sova hur mycket som på nätterna. Vi har ju världens snällaste lillebror som bara sover äter och skiter. Men jag är ändå såå himla trött. Kan ibland nästan börja gråta för jag är såå trött och vill inte gå upp.

Till alla er som undrar så har vi inget namn bestämt men vi har några namn som vi funderar på men de berättar jag inte än. De får ni se sen när de är klart. Hoppas inte de är så länge kvar innan vi har bestämt de för jag börjat bli gode så less på att kalla han för Bebis eller Lillebror.

I onsdags började Robban jobba efter att vara hemma 10 dagar. Var lite nervös över hur de skulle gå över att vara själv med båda men de har gått hur bra som helst. Som ja sa tidigare så har vi en sån snäll lillebror så de blir mycke tid med Melwin. Sen har han varit på dagis i 2 dagar och de har han tyckt varit jättekul. I onsdags bjöd Melwin på glass eftersom han har fyllt år. Var väldigt uppskattat.

I morgon ska jag nog gå på en promenad men Linda W och Linn. Blir nog en fika sen med våra små. Under tiden ska Melwin vara med pappa sin. Han verkligen älskar att vara med han och grejja på ute på gården.

På söndag ska vi på vildmarksfarmen i Kalix. Eller de låg någonstans där iaf. Tror Melwin kommer tycka de blir kul. Kommer få se vildsvin och andra djur sen oxå åka terrängfordon. De skulle ha öppet hus där på söndag.

Nä nu ska ja plocka ihop lite innan lilleman vaknar och ska ha mat.

Sara, hoppas du får en bra helg i storstan och hoppas du får en jättebra födelsedag. Stortgrattis till dig gumsan.

Tjingpling på er där ute

.........

Utmaning.

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD:

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? Enormt lycklig
3. Är du uttråkad? Nej de har man inte tid med.
4. Är du ledsen? Inte just nu men har varit enormt ledsen sen okt förra året
5. Är du italienare? Nej , men synamerikanska (mycke bättre ;-) )
6. Är du en cooling? För de mesta ;)
7. Är du från irland? Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nopp

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja.
2. Har du någon gång blivit sårad? Ja tyvärr
3. Har du någonsin tänkt på samma kille/tjej flera gånger under samma natt? Ja
4. Har du gillat/gillar en kille/tjej utan att berätta det för honom/henne? Ja de har väl hänt nån gång
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Jo många ggr  ;)
6. Har du haft en hemlig beundrare? He he har man säkert
7. Är du kär? Ja men nanting
8. Vill du gifta dej när du blir stor? Jo men om man blir de är en annan fråga


TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar? Inget
2. Hår eller ögon? Ögongen
3. Katter eller hundar? Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga vänner? Bästa vänner
5. Tv eller internet? Internet!
6. Coca-Cola eller Pepsi? Coca cola är godast
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Hemmakväll med gubben
8. Pengar eller lycka? Lycka så klart
9. Dag eller natt? Natt för då får man sova
10. Msn eller mobil? Mobilen.

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej.
2. Brutit ett ben? Har inte brutit nått än
3. Gjort nåt du ångrar? Ja, allt för många ggr.
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja!
6. Ätit en hel tårta? Nej de tror ja inte
7. Gjort bort dig offentligt? Ja mende är ju klart..ha ha
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja just när vi gjort slut men inte nu
9. Gråtit när ett husdjur dog? Jo många ggr
10. Velat försvinna? Ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du hade sist? Min älskling
2. Telefonsamtalet du fick?: Min älskling a:)
3. Personen du var med. Sara och hennes familj
4. Roligaste grejen som hänt? Få Melwins lillrbror
5. Personen du smsade: Linda W
6. Du skrev till på myspace: har inte det!
7. Du kommenterade?: Sandys blogg
8. Du tillbringade natten med?: Min stora älskling och mina 2 små älsklingar :-)
9. Du hånglade med ? Ha ha,,my lover
10. Du kramades med: Melwin och lillebror

Härlig lördag

Idag har vi varit hos svärisarna och firat morsdag. Eftersom svärmora jobba förra helgen så tog vi de i helgen ist. Är alltid lika kul att träffa släkten och Melwin verkligen älskar att träffa sina kusiner. Blir mycke lek och bus för han och inge vila så de blev lite gnälligt för han på eftermiddagen. Nu sover han så sött. Vaknar väl runt 8-9 i morgon.

Tänkte lägga in en bild på lillebror snart 3 dagar. och en bild på Melwin när han var runt 3 dagar, Kan vara kul och se hur lika eller olika de är varandra. Sj så tycker jag de inte är såå värst lika varandra. Va tycker ni?? Alltid kul och höra va andra tycker

Ska snart lägga oss, blir en utedag i morgon om vädret tillåter.

tjingpling

   Lillebror ca 3 dagar

 Melwin ca 2-3 dagar

Tjingpling på er och trevlig helg

Skit maskin

Är såå äckligt trött nu. Har typ inte sovit nåå inatt och de har inte berott på lilleman utan på våran skitmaskin som inte vill tvätta som den ska. Börja tvätta en svart tvätt på dagen ,senare när den hade tvättat klart (eller va jag trodde iaf) skulle jag tömma den och upptäckte jag att de fortfarande var vatten kvar i den. Då hade den stannat mitt i tvättningen och luckan gick inte att öppna. För att göra en lång historia kort så höll ja på till kl 3 i natt att försöka tvätta om och ändra tvättprogram så den skulle tvätta klart men tror ni de gick...nä förmodligen inte. Tvätten är fortfarande i maskinen med vatten. Blir såå less på detta. Sen vaknade jag kl 6 i morse för att lillebror ville ha mat och kunde inte somna om efter de. Så 3 jävla timmar har man fått sova i natt bara för att ens skitmaskin inte kan tvätta som den ska. Ska föröka laga den idag annars åker vi på att köpa en ny och de är man ju inte så sugen på att lägga pengar på. Men samtidigt så behöver man en. Kan ju inte handvätta allt.

Idag kommer de bli en vääldigt lugn dag om ja får välja. Ska väl plocka lite här hemma. Däremot så ska Robban och farfar bygga en sandlåda åt Melwin och göra lite grejjer på gården så de har fullt upp. Tror Melwin kommer bli jättenöjd med sin nya sandlåda. Han älskar ju att gräva i sand och dona på där.

Nä nu ska ja lägga mig och vila en stund medans lillebror sover så man orka med dagen. Och ni som vill veta så har vi inte bestämt nå namn till han än men vi spånar på. Så snart hoppas jag att han får sig ett

Tjingpling där ute

Mina älskade barn

Var ett tag sen ja skrev men man har inte tid eller ork just nu att skriva men ja ska bli bättre på de. Här hemma är de skönt. Lillebror är nog världens snällaste gossebarn. Äter och sover mest hela tiden. Däremot så har ja börjat få mjölkstockning så ja har varit lite hängig sista dagarna. Haft feber, frossa, yrsel och tuttont. Fått Syntocinon av Bm som ja ska spreja i näsan före varje ammning så hoppas de blir bättre snart.

Orkar inte skriva så mycket just nu men ja ska visa lite bilder på mina älskade söner. Är såå lyckligt lottad som har dem och Robban så klart.

 



 

 



 

Tjingpling på er där ute


RSS 2.0