Dålig dålig

Är så dålig på att uppdatera nu för tiden. Har inte haft tid för datorn denna vecka så mycket. Dålig dålig...måste skärpa mig..fy på mig

Så va har hänt i veckan då. Ja förutom att ja har tömt hela köket så har de inte hänt såå himla mycket.
I mån kom Ante förbi en sväng och prata lite.

På tis så var jag med Malcom på vc för att kolla upp hans slemmighet som han har haft så himla länge men som vanligt så var de inte nå allvarigt. Förstår inte hur en liten pojk på 5,5 mån får gå med slem och hosta i 3 mån utan att de vill göra nå. Läkaren som ja hade sa att de inte alls va nå. Blev så irriterad. Fick bara lust att skriva och berätta att inte F-N har hon varit vakna på nätterna i nån timma för att de är så himla jobbig med all hosta. Blir bara så irriterad. Har förresten varit vaken på nätterna i hela veckan för att Malcom inte kunnat sova. Har varit grymt trött i veckan.
Medan jag och Malcom var på vc så fick Melwin vara hos Ullis en stund. Hon var så himla snäll och passa han och de gick hur bra som helst. Den enda som hände var just innan vi skulle fara så blev Melwin riven av hennes kisse. Men troligtvis var de för att Melwin jagat han. Så kan de gå när man inte lyssnar på mamma och Ullis.

Igår var jag och Robban till Piteå för jag hade en tid för tatuering. Blev hur nöjd som hels. Gjorde ganska ont. Glömde hur de kände. Måste erkänna att ja fick endel handsvett i början för ja blev supernervis just innan han skulle börja. Men nu är de gjort och nice blev de. Har inte tagit nån bild än men ja ska så då får ni se hur de blev. Är som sagt skitnöjd.

Idag har de snöat massor så nu är vintern här för att stanna. Såå himla tragiskt. Blev så depp men 2 killar i familjen blev glada för de och de var Robban och Melwin. De åkte till svärisarna för att hämta skotern. Så de blir nog att åkte lite för dem i morgon.
Har även hunnit med att fira Nova idag som blev stora damen. 1 år fyllde hon. Gisses va tiden går fort. Tyckte de va nyss hon kom och nu är hon 1 år. Snart är man väl farmor själv..ha ha...tycket tiden som sagt går hur snabbt som helst men hoppas inte så snabbt.

Förresten till en annan sakt. I förra inlägget berättade ja om att vi inte hade nån barnvakt så ja fick tipset om att höra med dagis om inte Melwin kunde få vara där under tiden, så dagen efter frågade jag och när ja frågade så fick jag nej. Såå himla irriterande. Man tycket att när de gäller en sån sak så borde de gå bra men icke. Blev så besviken. Menar är ju inte varje dag sånt händet. Men ja ja..de löser sig nog. Trodde verkligen att de inte skulle vara nå problem. Men tydligen var de för jobbigt.

Idag fick ja bild på mössorna som ja har beställt till ungarna. Blev hur nöjd som helst.  Så i veckan får ja dem. Ett smakprov på dem



Nä nu ska Robban få datorn. Får se när ja uppdaterar nästa gång. Har alldeles för mycket så datorn blir inte pryo nr 1 just nu.

Tjingpling

Kommentarer
Postat av: Angelica

Så himla söta mössor, vart har du beställt dom ifrån?

2009-11-08 @ 23:59:22
Postat av: camilla

RING Madelene (chefen)och fråga henne, hon kanske har en bra dag..

2009-11-09 @ 20:45:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0