Fortfarande sjuk

Blir en snabbuppdatering

Malcom är fortfarande sjuk. Var till vc med han igår så nu har han fått antibiotika som han ska ta i en vecka. Fick även droppar för ögoninflamationen. Tycker så synd om han. Han är så slut. Idag sov han till kl 11 och var vaken till 13 sen somna han om och vakna kl17 och gjorde kväll kl 20. Bara de säger att lilleman inte är frisk. Har haft ca 40 grader i feber nu några dagar. Men de som är så lustigt att febern har kommit på kvällen.

När ja prata med läkaren igår så trodde hon att han kunde vara på väg att få lunginflammation. Så vi håller honom under uppsikt så de inte blir värre.

Än så länge är Melwin frisk men han har varit väldigt snorig några dagar och idag har han varit gnälligare än vanligt. Kanske han är på väg att bli sjuk med.

Sj så har ja fått ont i halsen och haft huvudvärk i 3 dagar. Sitter i bakhuvudet och i nacken. Var egentligen meningen att ja skulle ut i morgon men ja skippar de nu när Malcom är så dåligt.

Man känner sig så hjälplös när ens barn är sjuka. De enda man kan göra är att sköta om dem och ge dem extra med kärlek och omvård.

Köket puffar på som bara den. Nu har vi fått dit bänkskivorna och alla vitvaror funkar så vi har börjat få äta hemmalagad mat. Mumma säger ja bara. Sen har vi även fått in fönstret som är avlångt. Ska försöka lägga upp lite bilder i morgon om ja har tid och minne.

Nä nu ska ja kolla lite mer på julklappar sen blir de sängen

Skriver mer i morgon

Tingpling

Kommentarer
Postat av: lea

huvva sån otur han haft, inte roligtmed sjuka barn!

vad snygg bloggen blev förresten!

och tatuerigen omjag inte skrivit det! kram

2009-11-29 @ 23:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0