Skippar Halloween

Ännu en gång var de ett tag sen jag skrev. Har varit väldigt lite vid datorn i veckna.

Får se om jag kommer ihåg veckans bravader.

I onsdag hade vi Noel här en stund medans Anna va och jobba. De gick väldigt bra, lite oense blev de ibland men annars skötte de sig. Laga lite mat och sen blev de film för grabbarna. Runt halv 2 kom Anna och Nelly och de blev att surra ett tag innan de for hem.

Torsdagen var de egentligen meningen att vi skulle på vuxenbarn och ta kort men eftersom ja inte kände mig helt kry så skippade vi de. Bokade in en tid för fotografering den 18 nov. Då är Malcom 6 mån. Blir hos en tjej som bor bara en bit från oss. Ska göra en förstoring på ett av dem och hänga upp den bredvid Melwins 6 mån bild. På kvällen vet ja faktiskt inte va som hände. Minnet vet ni är inte de bästa..ha ha..

Fredag blev de att duscha med barnen innan ja gjorde ordning för avresa till stugan. Har varit en super mysig helg. Skönt att komma bort från allt här hemma. Inga måsten. Var nog framme i stugan vid 4 tiden. Då lämnade jag av Robban och barnen i stugan och for å handla lite på affären och sen på systemet. Efter middagen var vi förbi våra grannar och pratade av oss lite.

Lördagen tog vi de ganska lugn på morgonen. Åkte sen in i a-jaur på skoternsdag och kolla runt lite. Sen for vi till mormors och morfars grav och tände ett ljus på deras grav. Allis va helt supersnäll och va och tände ett ljus på mammas grav. De uppskattade ja massor. Så tack. Har lite bilder från hennes grav. Va så fint

 

Sen på lördag kväll kom grannarna förbi oss och surra på. Är så kul att man har så himla bra grannar som man kan umgås lite med.

Åkte hem idag (söndag) ganska tidigt. Åkte förbi svärisarna en sväng sen bar de vidare till Robbans äldsta syster. Vi kom fram till att de var ett tag sen vi hälsade på dem. Alltid lika trevligt att vara där.

Sen till ett litet dilemma som vi har. Ska på begravning nu i mitten av nov och krukset är att vi har ingen som kan ta Melwin eftersom alla som vi brukar ha som barnvakt är på begravningen. Frågade Sara men tyvärr så jobbade hon den dagen så de va synd. Vill som inte ha med han på begravningen för man vill inte behöva springa runt och jaga han. Vi fick erbjudandet att ha han hos sin syster för hennes svärisar skulle ta dem, men de känns inte rätt de heller för Melwin har knappt träffat dem och som sagt så få de fullt upp eftersom Melwin och Noel kan ryka ihop. Som sagt vi vet inte hur vi ska göra. Nu hade ja uppskattat med en större familj. Ja ja de där löser sig säkert.

Nä nu ska vi snart gå och lägga oss. På fredag har ja tatueringstid. Längtar som bara den till dess. Kommer bilder från då så klart.

Tjingpling

Kommentarer
Postat av: Linda

Om det är en veckodag fråga om han inte får vara på dagis , brukar ju inte vara omöjligt om man ska på begravning

2009-11-02 @ 11:01:56
Postat av: betty

jätte fin sten Enid har fått...

2010-08-24 @ 16:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0