Barnmottagningen

Idag vaknade vi runt 7 tiden. Var gode så utvilad ändå. La barnen efter 7 igår och Malcom åt runt halv 6 i morse. Han är så himla duktigt lillgubben min.

Var och lämna Melwin på dagis sen bar de raka vägen till Piteå. Kom fram kvart i 9 men innan ja hitta dit ja skulle och virrat omkring hann kl bli 9. Väl framme så vägde och mätte de lillplutten. Så nu väger han 7,7 kg och är 66 cm lång.
Sen fick vi vänta en liten stund innan läkaren kom. Väl inne lyssnade hon på Malcoms lungor och ställde massor av frågor. Sa att hon inte trodde de var nån fara och Malcom fick ordenerat Bricanyl 3 ggr per dag igen. Sen ville hon att vi skulle ta en snabbsänka och lite andra prov så Malcom fick 2 plåster med bedövningssalva som skulle sitta på i 1 timma. Var tvungen ringa farmor och be henne hämta Melwin på dagis eftersom ja inte skulle hinna. Va inga problem. Är skönt att man har farmor och farfar som ställer upp när de krisar. Är så glad att ja har Robbans familj.

For och hälsade på Linnea och lilla Herman..så himla söt liten plutt, med stora fötter ;-9 hihi. Ska som sagt dit igen på tors för de blev en snabbvisit idag. För då har man nog chansen att hålla han om han inte nu sover igenom vårt besök. Sen bar de av mot barnmottagningen igen för stick i armen. Huvva så ont de gjorde i mammahjärtat när de stack han och han blev ledsen, men tur så gick de över gode så snabbt. Fick svar på snabbsänkan och den va bra. Ska ringa i morgon igen och höra va resten av proverna visade. Sen ska ja ringa tillbaka om 3 veckort för uppföljning. För att berätta om hur han mår och så.

Nä nu ska ja fixa tvätten och sen blir de att börja med maten. Ska förresten ta ett kort på Melwin idag, för han ska klippa sig hos en frissa för första gången. Sen ska ja ta en efter hans klippning. Hoppas de går bra.

Får skriva mer sen när ja har gjort de.

Förresten igår blev Malcom 5 månader. Fatta va tiden går snabbt. Tycker de va nyss vi kom hem med han. Om ett år börjar han dagis. Gisses, vars tar tiden vägen

Nä nu ska ja avsluta här med ett kort på lillplutt Malcom när han va bara nån dag och så nu.

 Malcom 1 timma gammal

 Malcom 4,5 mån

Tjingpling på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0