Godmorgon Sverige

Jaha så har ytterligare en helg snart gått. Gu va tiden går fort. Snart är man pansionär och man har barnbarn...ha ha...men förhoppningsvis så går de inte såååå jättesnabbt.

Vaknade idag före 7 och insåg att Mallcom har sovit ytterligare än en natt utan att äta. Så himla skönt. Sov även igår hela natten. Tror de beror på den stora gröttallriken som han får på kvällen innan han somnar. Får även en liten slurk välling. Så han är hon gode så belåten min lillprins.

Så va har hänt i helgen då. Jadu endel faktiskt. I fredags så var de ganska lugnt men igår så hade vi fullt upp.

Robban gick upp med ungarna och ja sov en liiten stund längre, va skönt för ja var helt slut igår morse. Sen traskade jag upp och tog mig en liten shake medans de andra åt frulle. Vi bestämde oss för att göra oss klara och sen fara till Piteå. Sagt men gjort så var vi iväg till Pitestan vi halv elva.

Väl framme så körde vi till Barnens Hus. Letade en födelsedagspresent åt Nelly. Hittade en present som hon säkert kommer gilla. Hittade även andra saker. Ett par tossor till Malcom som han kommer ha i vinter, även en huva som MElwin kan ha när han åker skoter. Robban köpte även en Hot Weel bil och en radiostyrd bil som tyvärr inte funka så ja måste in med den i veckan igen.

När vi var klara så åkte vi till Pizzeria Ängeln. Va jättegott för de var ett tag sen man åt där. Sen drog vi vår kosing till min pappa och hälsade på ett tag. Melwin var så rolig när vi var där. Trodde att en fisk som pappa hade på väggen som var gjort av trä skulle äta upp han...ha ha..vi höll på att skratta ihjäl oss. Malcom sov största delen vi var där.
Efter en stund klädde vi på oss och tog farväl. Skulle även förbi Coop och handla endel.

När vi hade varit på Coop ett tag träffade ja en gammal fotbollspolare och hennes söta lilla son. Sist ja träffa henne var förra året när hon vänta han. Var kul.
Men nu ska ni få höra. Vi handlade för 2,1 tkr. Helt sjukt va de är dyrt att handla mat. Man måste verkligen börja kolla noga va saker kosta och jämföra. Fick veta att Willys ska öppna i Piteå så då kan  man kanske komma undan lite billigare.

Sen på kvällen har vi bara myst på. Gjorde en riktig godmiddag med kycklinglår, burgursallad, en kall sås och en varmsås. Och till efterrätt blev de rabarberpaj. Mumma men ja åt inge för nu har ja bestämt mig att verkligen gå ner i vikt. Har kvar nästan alla gravkilo plus lite sen innan så ja ska faktiskt gå med i viktväktarna. Nu ska allt överflödfett bort.

Idag blir de att fara på kalas hos Nelly och fira henne att hon blir stora tjejen. Hela 6 år. Kommer ihåg när hon va 2 år och kom in i vardagsrummet och hade sin mammas Anna skor på dig. Så himla söt. Sen blir de att fixa lite här hemma.

Tänkte visa lite pix oxå.

 Godmiddag

  

 

 

 

 



Tjingpling från oss


Kommentarer
Postat av: Lina

HEj ! :) jo hördu du de ska verkligen bli spännande !! ja tror ju också på en pojk !! men som sagt ingen kan ju veta .. så de blir spännande !! så du gissar rent på vikt å längd dör har ja då inga gissningar alls.. :) Hur e allt med er?? kram

2009-10-11 @ 09:29:10
URL: http://liniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0