Städning

Idag har dagen innehållit en promenad på morgonen och sen städning, tvättning och diskning. Visst har ja varit duktig. Tycker jag iaf. Har även sorterat i våran pall där vi egentligen ska ha vantar och mössor men de har även hamnat lite av ungarnas kläder där. Så nu har ja tagit tag i de och fixat det.

Ska snart börja med maten. Blir kycklinglårsfile med burgursallad och vanlig sallad.

Igår hade ja fullt upp. Efter ja lämnade Melwin på dagis var ja och handla sen så va ja förbi Kontorsteknik och lämnade tillbaka kameraväskan Robban köpte åt mig. Den var för liten så nu väntar ja på en ny en. Samtidigt så köpte ja lite saker till tackkorten som ja ida har gjort klart, så nu är de bara att skriva adresserna och skicka iväg dem.

Sen hämtade jag Melwin på dagis och vi åkte hem och åt innan vi for iväg på vuxenbarn. For hem före 3 för ja skulle skulle hinna göra klart degen till köttbiffarna. SAra kom efter 3 för hon skulle vara med ungarna medans ja var på banken. När ja varit på banken klart så for ja hem och gjorde middag. Som tack för att Sara va så gullig och va barnvakt åt ungarna bjöd ja henne på middag. Hon ska även vara barnvakt åt dem i morgon en stund. Ska då till Pite på viktväktarinformation.
Sen när hon for hem han vi inte mer än sätta oss så fick vi främmande av Robbans kusin Ante och hans pappa Roland. Blev lite prat.
Fick även senare på kvällen efter de att ungarna klagt sig av Robbans syster Anna. Så vi kan väl säga att vi hade full upp hela dagen.
Blir de även i morgon. För då ska jag med bilden till verkstaden på morgonen innan ja far med Melwin. Ska ringa och höra om de är ok att fara efter ja har lämnat han.

Nä nu har ja inte tid att sitta här hela dagen, ska vara huslig och börja med maten

Tjingpling

Kommentarer
Postat av: Lina

ja de ska bli spännande .. :) men ja fattar it att dom varit så regelbundna nu hela natten åsså nu då då tar de lång tid mellan värkarna förut va de ju bara 7-8 minuter.... åsså när man ska försöka vila då kommer dom så man tror man ska jävlat dööö!

2009-10-15 @ 09:24:02
URL: http://liniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0