Vuxenpoän ala grande

Igår var ja på mitt första föräldramöte på Melwin dagis. Snacka om vuxenpoäna där. Börjar sakta men säkert få mer och mer sånna poäng...ha ha..ja ni. Tänk att lilla ja som bara för några år sen festa flera gånger i veckan och tog dagen som den kom skulle bli 2 barn mamma. De hade ja väl inte trott första gången ja träffa Robban att vi skulle vänta barn tillsammans 1 år efter...ha ha..och sen efter 4 år har 2 barn, hus, bil och va förlovade. Snacka om att de går snabbt hära.

Som sagt va ja på föräldramöte igår och de var riktigt intressant för man fick svar på många tankar man har haft men även grodde nya frågor som ja inte riktigt förstod. Ska prata med fröknarna på dagis idag och höra mig för lite så ja bli mer klar på vissa punkter.

Ja hade tänkt skriva igår men ja hade varken, orken, lusten eller tiden att skriva. Hade nog mycke igår att göra.

Från kl 11 igår va ja borta. Blev en lunch med Linda och Vilja sen for vi med dem till vuxenbarn en stund och sen var de bara att fara hem och börja med maten så man skulle hinna äta innan man skulle på mötet.

Vart så stolt över Malcom igår för hips vips kunde han ändå sitta gode så bra igår. Sen har han verkligen försökt att krypa. Han snurrar runt runt och man ser att han försöker skjuta iväg med benen. Ibland funkar de ibland inte. Tror de inte kommer dröja allt för länge innan han börja masa sig frammåt. Mamma blir stolt.

Sen igår så var ja in på en sida som heter alskadehjartegryn.blogspot.com. Hon gör jättefina barnkläder och ja blev så himlarns sugen på att köpa barnen var sin namnmössa. För då kan verkligen ingen ta den och säga att de är deras. Tips gå in där och kolla. Finns massor av fint. Har även en tävlign där hon lottar ut en personlig snuttefilt.

Tävling 90´000 besökare! Massor av fina saker kan ni hitta där. Nu har ja skrivit fina saker flera tusen gånger men ni fattar

  1. Igår kom älsklingen hem med en bukett med underbara röda blommar av alla de sorter. Ska ta ett kort sen och visa buketten. Han tänkte att ja skulle bli gladare eftersom de var en extra tung dag igår. Hur söt är han. Har verkligen en uber wonderbar karl.

    Idag händer de inte så mycket. Kommer mest vara hemma och grejsa på. Ska tömmas garderober och flyttas kläder och sån, men först så ska ja kolla igenom lite bloggar och beställa lite byxor åt grabbsen på Lindex.

    Ha de bäst alla där ute och...

    Tjinpling på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0