1 dag kvar..

...tills Melwin börjar dagis. Har blivit stora killen. Oj va tiden går fort. Tyckte de var nyss vi kom hem med han från BB och nu är han över året och ska börja dagis. Hoppas verkligen att han kommer trivas där och ha roligt. Själv tror ja inte de kommer bli nå problem för han verkligen älskar andra barn. Kommer nog bli jobbigt när vi ska hem.

Nu skrev ja i förrgår, hade inte tid och skriva igår. Har haft fullt upp hela dagen. Vi var i stugan  på morgonen men vi bestämde oss för att fara hem. Plockade ihopa alla grejjer och städade ihop. Innan vi åkte hem åkte vi och hälsade på Robbans bror och fru som var i deras stuga som ligger runt Moskosel nån stans. Kommerinte igår va de hette stället. Var där ett bra tag. Var riktigt kul och se deras för ja har aldrig varit där. Jättemysg och nära vattnet. Tror vi åkte därifrån runt halv 4 tiden. Bärjade känna stressen för ja skulle hinna hem och duscha och byta om innan 5 tiden för ja skulle på fest hos en arbetskollega. Skulle äta sill och potatis och bara umgår. Var även jättesugen på att fara till Piteå och vara med Sara och brudarna, men eftersom ja redan hade lovat bort mig så åkte jag dit.

Hade en super duper trevlig kväll. Som sagt åt massor av sill och potatis. Blev rent av äcklad..så mycket åt jag. Sen pratade vi massor och till slut kom Singstar fram och då  sjäng vi för fulla mugga. Tog lite kaffepaus och så mellan. Ja var den enda nycktra, men skoj var de ändå. Endel av damerna blev liite för  överfriskade men de var så härligt för de var ju på glatt humös ändå. Sjäng och skojja på tills vi upptäckte att kl hade blivit halv 3. Tiden bara rusade iväg, men de gör den när man har kul. När vi skulle hem s¨ var de is på rutorna. Fatta is..nu är de inte långt bort innan snön kommer..usch fy och bläää.

Idag vet ja inte riktigt vad som händer. Ska städa och laga mat men annars har vi inget inplanerat.

Ha nu alla en bra söndag och ni som var å parta, hoppas ni inte är allt för bakis idag.

Tjingpling

Grått väder idag

Vaknade idag efter kl 8. Blev lite sovmorgon ida iaf. När vi hade ätit frukost for vi till mammas morbror Knut. Egentligen skulle vi ha farit igår men Melwin sov så himla länge så sköt upp de tills idag. De rinde från sjukhuset idag och berättade att mormor skulle få komma hem. Så skönt så ja far nog och hälsar på henne i morgon när vi ändå är i a-jaur.

Sen idag kom de några och köpte våra rottingmöbler och direkt efter de åkte vi in och lämna våran bäddsoffa till ett ställe som är som myrorna. Var på Dollarstore och handla lite och ja sprang in till Coop och handlade lite välling åt melwin för de tog slut.

Nu sitter vi och väntar på att maten ska bli slut för vi ska äta grillat. Mumma

Förresten ska sätta in en bild på hela Familjen och lite andra kort från oss här



Melwin plockar blåbär


Riktigt höstväder

Nu är vi i stugan och myser på. Det enda som är mindre kul är att de har regnat sen vi kom hit. Idag har vi fått lite saker gjorda. Vakna runt 8 tiden. Så ja och Melwin gick upp medans gubben låg kvar i sängen och sov en stund. Han har blivit förskyld. Inte kul. Vi åt lite frukost och titta på tv.
När Robban gick upp började vi dona i stugan. Vi ska möblera om så igår satt vi ut lite möbler för en billig penning för vi vill inte ha de. Hade med oss våran hörnsoffa som vi har burit in nu. Blev jättebra.
Har redan ringt 3 personer så nu blir vi av med ett bort och 4 stolar och våran rotting grupp. Det enda som vi har kvar är en äldre modell av bäddsoffa. Får se om de nån vill ha de annars blir de att slänga soffa på tippen.
Ska prata med mamma om hon kan följa med nån gång och plocka ihop lite krimskrams för här är de alldeles för mycke saker så man blir knäpp. Varken ja eller Robban gillar när de är mycke saker överallt. Vi vill gärna ha stilrent.
Om ca en halvtimma kommer en och ska kolla på bordet och stolarna.

Så va händer mer ida då? Efter köparen har kommit så tänke vi fara till mammas morbror och hämta våran skottskärra som han har lagat. Hoppas Melwin har vaknat då. Var lite gnällig innan han somna. Är inte helt kry. Bara de blir bättre tills på måndag när han ska börja dagis
Tänke att vi kanske ska ta oss ut en liten sväng fastän de regnar, tur att ja packa ner Melwins regnkläder.

Nä nu måste ja sluta för hon som ville ha bordet är på väg

Skriver mer sen om ja kommer ihåg

Tjingpling

Piteå igen..

Nu är vi i Piteå igen. Kom hit runt 8 i morse. Gick upp just efter 6 ida, var ändå gode så pigg. Gubben kom hem strax efter. Ska säga att han inte var på sitt bästa humör så vi hann diskutera lite innan vi for. Tyvärr har han börjat känna sig krasslig. Inte kul, bara han inte smittar mig och viktigaste av allt Melwin.

Efter mycket om och men så tog vi oss iväg. Åkte först till Robbans jobb för han skulle låsa vårt släppvagn sen åkte vi till hans syster för vi skulle låna deras. Är större än vårt och där ryms de en hörnsoffa. Sen bar de av till Piteå. Robban var orolig att ja inte skulle klara av att köra det för de är så mycket bredare än vårat, men de gick ju hur bra som helst. Men de är ju klart, är man bäst så är man..ha ha.

När vi kom fram så gick Robban och la sig och Melwin härjar som vanligt eftersom mormor  har ju så mycke grejjer att pilla och plocka på. Själv tycker ja de inte är så kul för ibland kan han hitta saker som han verkligen inte ska ha. Mormor är en liten samlare. Gissa om vi kommer få mycke att göra den dagen hon flyttar från huset. Jag bävar..huhu.

Ska in till stan sen och handla lite mat och göra lite ärenden innan vi ska fara till stugan för då har Robban sovit några tim oxå.

Jag uppdaterar mer sen i kväll

Tjingpling




Jaha..

Idag har de varit fullt upp. Jag och Melwin gick upp när Robban kom hem för att han skulle få sova. Pratade litegranna innan vi gick och åt frulle. Före kl 8 så gick vi på en promenad, fatän vi inte är i sovrummet så lever Melwin om gode så mycket och då kan inte Robban sova. En STOR nackdel när man bor i lägga. När vi var på våran promenad ringde ja Malin och vi bestämmde att vi skulle komma dit så våra småbusar fick leka av sig lite. Hon har en tös som är ca 1 mån yngre än Melwin. De hade så kul, lekte, dansa och busa på. Sen gick vi ut en stund. Efter en stund kom en annan kompis Anna och hennes son, bestämde oss för att gå en promenad för de alla 3 var såå himla trött och behövde sova middag.
Vi hann inte ens börja gå så började Melwin skricka hysteriskt. Han är så van att få välling när han ska sova men ja försöker att vänja av han det på förmiddagarna nu när han ska börja dagis. Han får ju inge där. Men han är ju så tjuring så, skrek nog en halv timma innan han slockna. Bestämde att han inte skulle få sin vilja igenom. Sen for ja och Anna och åt lunch. Vid 3 tiden var vi hemma igen och Robban hade just vaknat så han hade fått sova ett bra tag. Men däremot så kände han sig inte så kry. Hoppas han nu inte blir sjuk och inte smittar Melwin.

I morgon far vi direkt till Piteå efter Robbans jobb. Han ska få sova några timmar hos mamma medans vi gör lite ärenden sen bär de av till stugan i a-jaur. Ska vara där ända till söndag. Kommer bli skönt. Har lite granna att göra där så de är bra att vi får några extra dagar på oss.
Har ikväll packat ihop allt som vi ska ha med oss till stugan. Som vanligt är de endel. Har verkligen försökt att inte ta med mig  allt för onödiga saker.

Fick förrestemnveta idag att på måndag kl halv 10 ska vi vara på Melwins dagis. Kommer bli sååå himla spännande. Hoppar verkligen de kommer gå bra för lilleman men de tror jag.

Nä nu har ja inte så mycket mer att berätta vad ja kommer ihåg så nu ska ja glo lite på tv och duscha sen

Ha de bäst alla

Tjingpling

Har sååå tråkkigt...

De är inte kul när gubben jobbar natt. Man blir som rastlös. Nu sitter man här vid datorn och nördar sig hela kvällen för man har inget att göra. Melwin har sovit sen halv 8. Har hunnit tvätta och hängt tvätt. 

Som sagt så var vi och farmor och farfar ida men farfar var inte hemma han jobbade. Sov nog 2 tim med Melwin. Var så trött så ja slockna. Nästa samtidigt som Melle.
När vi kom hem så hittade Robban en till Reima overall som fanns här i byn, Vi började prata och sa att den vi köpte igår skulle nog va alldeles för stor för han denna vinter så ja ringde och köpte den. Så nu har Melwin massor av vinterkläder. Är ju bra de, tur att man kan hitta billiga kläder på blocket och tradera.

Funderar på att gå och duscha och sen lägga mig så man får sova lite. Har upptäkt att Melwin har blivit förskyld, hoppas han blir bättre innan han ska skolan in på måndag.

Tjingpling på er

Manjärv

Nu är kl snart 9 och vi har redan hunnit vara vakna i 3 tim. For väldigt tidigt till Melwins farmor och farfar. Robban jobba sin första natt ida så vi bestämde att vi skulle fara direkt efter hans jobb till hans föräldrar. Han ska hjälpa dem med att klippa gräset och så. Just nu ligger han och sover så han orkar jobba i natt med.
Jag och svärmor har kollat lite på Tradera. Gu vad vissa klädesplagg är billiga. Såg massor av kläderspaket med allt från 20-40 st kläder som låg på runt hundringen. Är inte dyrt, speciellt om man vill ha de som dagiskläder.

Igår var vi till Luleå och hämta vinterkläderna vi hittade på blocket. Allt var i jättefint skick. 8 vinterplagg för 800 spänn, de är inte dyrt.

Är äckligt trött idag för Melwin har inte haft en bra natt. Vaknat massor och varit jättegnällig. Verkar som han håller på att bli förskyld. Inte kul för han börjar dagis om ca 1 veckan, hoppas han bli bättre innan dess.

Ska ringa lite samtal idag sen ska vi leka lite ute hos farmor. Blir nog en tidig kväll för oss. Skriver med sen blev nalta less nu

ha de tills vidare

Vimsig

Kort inlägg..såg att ja skrev fel..ha ha de är ju inte lördan ida. de är ju söndag. Snacka om att man inte har nå koll..Ha ha.börjar bli lite senil. Sara du kanske får börja ta hand om mig nu. HAHA

Lördag hela dagen lång

Jag och Melwin gick upp halv 7 idag. Var inte sugen alls på att gå upp. Va gode sååå trött, men men man måste. Robban börjar jobba natt ikväll så han måste få sova ut.

Igår åt vi kräftor..gott gott, har inte ätit de på 2 år. De enda är att man får inte vara allt för hungrig när man ska äta de annars hinner man svälta ihjäl. He he. Sen på kvällen for ja och lämnade släpvagnet som vi lånat för vi har köpt en soffa och som vi ska ha i stugan. När ja hade länmnat de på Statoil åkte ja en sväng till Sabina. De festade lite och skulle ut sen. Även vrldens bästa Sara var oxå där. Hoppas du nu gumman inte kom hem allt för sent igår så du orka jobba ida.
Hyrde en film som hetter Surf School :

Om Surf School:

Ett gäng outsiders på en amerikansk high school bestämmer sig för att delta i en stor surftävling i Costa Rica men för att lyckas måste de först lära sig en viktig sak - att surfa
.

Skådespelare Surf School:

Harland Williams, Ryan Carnes, Corey Sevier, Laura Bell Bundy, Miko Hughes, Lee Norris, Sisqó, Angie Ruiz, Taylor Negron, Lin Shaye, Chad Amsel, Diane Delano, Eriko Tamura



Var ganska rolig men ingen hörjdar rulle precis. Lite störd på ett roligt sätt.

Förresten så hitta ja på blocket massor av vinterkläder till Melwin. Tror de blev 9 plagg för 800 spänn, både jackor och overaller och en nästa oanvänd Reima overall. Ska fara och hämta de idag när vi far hem till byn.

Jag och Melwin ska snart fara till min pappa och hälsa på en stund, sen ska vi väl bara hämta upp Robban och fara tillbaka hemmåt.

Skulle så gärna vilja fixa min blogg. Nån vänlig själ som kan detta och kanske hjälpa mig.



Mammas lilla älskling hos mormor

Berättar mer sen ikväll.

Ha de alla

PS. Gå in på denna sida och så ja får värva er och vinn gratis grejer. http://gratisgrodan.se/page/index.php?referral=4488 DS
Surf School 

LÖRDAG...

Sitter här och försöker att få upp Robban. Gick ju inte så bra för han att vara uppe länge. Han sov i soffan i natt för han gick inte att flytta på. Sa runt halv 3 tiden att ja skulle lägga mig men han bara mummla nå..ha ha. Tydligen hade han sett pingissvensken förlora på kinesen. Undrar hur de gick för damerna i handboll i natt. När jag gick och la mig så låg de under med några poäng.

Idag blir de att fara till Piteå. Ska hälsa på mina päron och mormor. Sen ska vi fara till MIO för att byta toppen på ett skåp. Sen blir de väl att fara till Stan å springa lite med mamma. Hoppas hoppas för då blir de att äta nå gott. Mumma.

Nä nu ska ja börja göra min ordning så inte gubben måste vänta på oss.

Uppdaterar mer sen

Tjingpling

Sååå mörkt ute

Sitter här vid datorn för ja tänkte hålla gubben sällskap eftersom han ska som sagt vända på dygnet, men nu ligger han i soffan och snarkar för fullt. Ska väl lägga mig så detta blir en kort inlägg. Kl är som sagt 10 över 1 nu. Har jobbar ikväll och de gick bara bra. När ja kom hem tog ja en varm och skön dusch. Skrubba bort lite lort på kroppen.
Var såååå grymt sugen på chips men när inte robban ville ha ides ja inte öppna chipspåsen som vi har hemma. Var bara sugna på några st.

Nä nu ska ja försöka väcka gubben och sen lägga oss.

Tack för idag

Kram

Fredag till slut

Nu är de äntligen fredag och Melwin vakna före 7 ida. Gick ändå gode så bra att vakna. Trött är ja men inte så där farligt ändå. Idag tänkte ja städa inför helgen. Städa i onsdags å de ser för jävligt ut igen. Nu är man ska flytta till hus snart så orkar man egetligen inte riktigt bry sig men man måste :-)

I går jobbade ja kväll. Gick bra, fastän vissa av våra tanter och farbröder inte är de snällaste. Men man måste tänka att de är inte friska heller. Hade varit en annan sak om en helt frisk människa sa och gjorde det de kan göra och säga. Man har förståelse för dem.
Sen när ja sluta for ja till MElwins faster och kusiner för de var fortfarande där. Robban skulle skruva i sin bil och hjälpa till med nå oxå. Så runt kvart i nio åkte jag och Melwin hem för att han skulle få sova. Är jobbigt och vara med kusinerna. Är full rulle hela dagen då.

Senare på kvällen ringe världens bästa Sara och vi pratade en stund. Är så skönt att man har riktiga vänner som hon. När de andra som sägs vara ens vänner sviken en vet man att man förlita sig på de RIKTIGA vännerna. För de finns alltid där i vått och torrt. De är nar man har jobbigt och tungt som man får veta vilka en sanna vänner är. Så gumman, tack för att du finns i mitt liv och du vet att du alltid kan ringa mig. De enda är som är såååå tråkigt är att du flyttar ifrån oss :(

Ok va ska man göra med idag förutom att städa. Tänkte att man kanske skulle ta sig ut nu när de är så fint väder för en gång skull. Man får passa på och vara ute när de inte regnar. Tänkte tvätta en tvätt oxå för nu har vi massor som behöver tvättas.

Får se om vi far till Piteå i helgen och hälsar på min mormor, beror väl helt på om hon får fara hem eller inte idag. Igår fick Robban veta att han jobbar natt så han börjar redan söndag så de blir för hans dela att vända på dygnet. Är inte de lättaste när man har en liten en som vaknar vid 7-8 tiden. Vi får kanske fara till Piteå å hälsa på där nån dag så han får sova ut eller bara fara å hälsa på lite folk.

Jättetrött..

...som bara den är ja ida. Klockan är nu kvart i 7. 2 dagar i rad har vi gått upp två timmar senare, men på ett sätt är de bra för ja måste söva Melwin före 12. Han ska vara hos sin faster och kusiner ida medans ja är på skolan och sen jobbet. Då kommer Robban och hämtar han efter hans jobb.

Igår blev ja knäpp, tog en evighet att lägga Melwin. Tror de tog 2 tim innan han somna. Sen vaknade han i natt runt 3 och ville INTE somna om men typ efter 1,5 tim blev hans ögonlock allt för tunga så han somna till slut.

Nu är de ca 2 veckor kvar tills vi får flytta in i vårat hus. Satt igår och kolla på badrumsartiklar. Vi hitta någrat handfat som vi tyckte var fränta.

                            
Lite annorlunda eller hur?

Sen har vi kollat på lite skåp och sidoskåp men vi har inte bestämt oss än. Ska in på Bröderna Öbergs Intregiör och lånta hem lite tapet. Har hitta några jättefräna från Keek a book till Melwins lekrum. Ska bli så himla kul att börja renovera och tapetsera.

Som sagt ida ska jag på min första lektion i funktionshinder. Har bara kvar 2 kurser i min usk utbildning så till jul är ja klar men ja ska även lästa som sagt funktionshinder och demens. Kan vara bra att ha lite bredare utbildning.
Sen efter skolan ska ja direkt jobba till 8 ikväll. Jobbar i morgonkväll oxå.

Gäsp ska slappa lite i soffan med Melwin, vi båda är lite sega nu på morgonen. Ska sen även ringa till sjukhuset och höra hur de är med min mormor.

Ha de så bra alla så hörs vi senare

KRAM

Sov morgon igen

Sov länge idag oxå. Vakna före 9. Och jag som hade tänkt vakna tidigare idag för igår blev allt så förskjutet med Melwin. Men oj va skönt de var att sova. Vi försöker komma in i dagisrutiner nu eftersom de bara är ca 2 veckor kvar tills han börjar.

Idag kommer de en kl 1 för att kolla på våran lägenhet. Skulle va skönt om någon vill ta den men däremot så har den tjejen 3 mån uppsägningstid så vi åker på dubbla hyror, mindre roligt. Vi fick veta igår att vi får flytta in i huset den 5 sep. Ska bli sååå grymt kul.

Va händer annars ida? Ska skura och dammsuga. Blev inte igår för Melwin sov så länge å sen for vi å handla och lagade mat. Sen bar de av på ljusparty. Köpte aroma ljus. Jo ja ska träffa en tjej nån gång ida, ska få lånta en skolbok. Börjar läsa funktionshinder i morgon. Går de att låna böcker så gör man hellre de för de är inte billiga. Sen blir de lugnt.

Ska gå och börja städa nu så man hinner blir klar

Tjingpling

Regn och åter regn

När ja vaknade ida så regnade fortfarande. Gissa om man blir deppig när man ser regnet öser ner. Idag hade vi sovmorgon. Vaknade vid 9 tiden. Var jätteskönt och man kände sig gode så utvildad.
Igår var ja ner till piteås sjukhus för ja har ju hela min familj liggandes där. Men de är inge fara med min mor och far men däremot min mormor är inte allt för kry. de var en hjärtinfark som hon hade haft. De sa att hon var gode illa derann så om de skulle hända nått så skulle de inte försöka uppliva henne. Så vi får se hur länge hon lever. Men hoppas hon blir bättre. När ja hade varit på sjukan så åkte ja till Öjebyn och hämtade upp en kompis å hennes lilla son för vi skulle äta ute. Åkte till en pizzeria och åt middag där. Var gott. SEn skjusade vi hem dem och åkte själva raka vägen hem sen. Var lite jobb att ålla Melwin vaken hela vägen för han var gode så slut. Han somnade gode så snabbt sen. Var en rött liten kille kan ja lova er.

Idag blir de städ och fix här hemma sen blir de att fara till party Light å lukta på goda ljus. Blir väl att köpa nått ljus så man kan lysa upp denna tråkiga och regniga höst.

Nä nu ska vi gå och få i oss nå i magen innan vi ska städa. Ska se om ja kan få min son att hjälpa till.

Regning måndag...

Idag är de måndag och de regnar för fullt ute. Idag har ja hunnit med en del saker. Var första dagen på skolan. Men de var mest info och vi fick våra schema så nu på torsdag börjar jag med min första kurs som är funktionshinder. Kom på att ja inte skrev nå igår men de beror på att vi hade fullt upp hela dagen. Åkte från a-jaur runt 11 halv 12 tiden och då åkte vi till robbans päron för han skulle hjälpa med att klippa gräsmattan. Som tack fick vi äte blod- och vanlig palt. Mumma. Tror vi  var hemma förrän runt 8 på kvällen. Melwin var gode så slut så han somnade på en gång.

Som ja skrev tidigare har ja hunnit med endel ida. Efter ja hade varit på skolan så for ja till Mim´s och handlade för 300kr men fick 4 plagg. 1 par byxor, 3 tunikor. De hade ta 4 betala för 1. Inte dåligt. Sen var vi till Melwins faster på Öbergs och hälsa på sen var vi å handla. När vi kom hem hade ja några missade samtal på hem telefonen. Såg att de ringde från mormors hem så ja ringde dit och fick veta att hon hade åkt in till vc för hon hade blivit dålig ida. Sen när ja pratade med vc misstänkte de att hon hade får en hjärtinfarkt så hon ska skickas till sjukhuset i piteå. Ska fara dit och hälsa på henne för de sa att hon inte är allt för bra. Så man hinner träffa henne en sista gång ifall hon blir sämre. Och sen på de så ligger redan både min mor och far på sjukhuset. Pappa åkte in i torsdag för han ramla och fått nå kotförskjutning och min mamma har diabetes så hon har haft så högt blodsocker i 2 dagar så de ville lägga in henne. Är väl bara ja som inte ligger inne men snart kanske. Väntar bara in att Melwin ska vakna så ska vi fara på en gång. Känns lite jobbigt om mormor skulle gå bort. Hon har verkligen funntis där för mig ända sen ja var liten. Men nu ska man inte dra för snabba slutsatsen. Hon kan bli bättre.

Förresten, du anonym som har skrivit till mig, de gör absolut inge om du säger vem du är så man vet =) Är så svårt att veta jämt vem de är som kommenterar.

Nu ska ja surfa vidare medan lilleman sover plus att ja ska prova mina nya byxor. =)

Os

Sitter och ser op finalen i tennis. Sverige kan få som sämst silver och de är inte illat pinkat. Sambon berätta att sist de fick medalj var 1912 när Sverige hade OS. Här är de OS på hela dagarna. Fast de ingen som ser på de. Finns bara där i bakgrunden för de kan ju vara nå intressant som kommer upp. Min älskade karl skulle ju se tennisen men han har inte sett många minuter. Ligger hellre å snarkar i soffan. Får se när lilleman vaknar. Har suttit och laddat in lite bilder på datorn från kameran. Hitta en så himla fin bild på lillplutten som ja vill dela med mig till er



Kan man vara nå snyggare?

Nu vaknade Melwin så ja får komma tillbaka senare och skriva klart

Nu är man tillbaka igen. Har en liten son som springer omkring och härjar. Vi ska snart äta eller jag ska snart börja med maten så vi får i oss nå i magen ikväll.

Måste berätta va vi gjorde igår. Var med våra grannar och grilla ute ända till runt 11 tiden på kvällen. var jättemysigt. Men oj va mörkt de börjar bli nu. Nu är hösten på väg. Nä nu ska ja surfa vidare innan maten ska göras

Tjingpling

Äntligen helg!

Då var de Fredag och snart är de helg. Va skönt. Nu har Robban jobbat sin första vecka efter semestern. Han har tyckt de har varit jättejobbigt att börja om när han varit ledig så länge. Till helgen ska vi fara till våran stuga i a-jaur. Ska bli mysigt. Det enda som var synd var att en kompis igår frågade om jag ville komna på tjejmiddag och gå ut sen. Var ju typiskt att de sjkulle bli just denna helg. Får väl ta de en annan gång ist.

Igår så jobbade ja kväll och de var gode så lugnt. He he, min sambo tycker ja är såå seg. Sluta kl 20 men då gick när ja skulle hem gick jag ner till min gamla avdelning och prata lite med dem.. Sen for ja å handla lite cigg å mickromat till gubben. Så kl var runt kvart i 9 innan ja var hemma. Tog mig nästan 1 tim att ta mig hem. Men ja hittar alltid nån att prata med.

Nu är de inte så länge kvar innan vi får flytta in i vårat hus. Förhoppningsvis ringer mäklaren ida och berättar när vi får inträde. Skoj skoj skoj..längtar massor. Ska bli såå himla skönt speciellt när man har småbarn. Att de får en tomt att vara på.

Nä nu ska vi väl försöka få i oss nått att äta sen ska ja plocka ihop lite tills i helgen

tjingpling

Förresten igår såg ja Hell´s Kitchen. Gordon Rampsey är ju som skön på ett sätt. Han är ju väldigt elak med sina lärlingar men de är ju de som har gjort honom så känd. Men ibland tycker man att han tar i väl lite hårt. Men bra är de iaf

Hells Kitchen

Snart helg igen

Nu är de torsdag och snart helg igen. Tidem går verkligen fort. Tycker bara veckorna springer iväg. Snart har gubben min jobbat 1 vecka och om ca 2 veckor börjar Melwin på dagis. Lillkillen börjar bli stor
I morse när vaknade jag hade ja sååå himla ont i magen. Självklart var de tantröd som var på besköp. Phu..inte kul men men man är kvinna så man har son inge val. Undrar hur de skulle vara om de var männen som hade mens. Goode så mycke gnäll de skulle vara då..ha ha.

Så va hände igår då. Jadu vi städade lite och Melwin var så duktig. Hjälpte till att skura och torka. Tog en bild men den är i kameran. Får v'äl visa den senare. Efter lunchen  tog vi oss en långpromenad så Melwin skulle få sova middag. Var riktigt skönt om de nu inte hade regnat men man kan inte bestämma över väder och vind. Hade som tur var kläder för att vara ute i regnet
Sen när vi hade gått klart åkte vi till Melwin faster för att vänta in sambon. Melwin verkligen älskar att leka med sina kusiner. Full fart hela tiden. När gubben kom hem från jobbet beställde vi mat utifrån. Var gott var väldigt länge sen ja åt utemat. Men ja blev alldeles för mätt. Runt 8 på kvällen åkte vi hem för att Melwin behövde lägga sig för kvällen.
Satt uppe en stund vi datorn och såg Projekt runway på 3:an, men ja kom på just nu att ja inte hann se klart för Melwin vakna så då gick ja å la mig med min älsklingsgrabbar. Undrar vem som åkte ut..hm..



Faktiskr riktigt kul och titta på när de designar kläder. Vissa skulle jag aldrig sätta på mig men vissa plagg är riktigt snygga.

Kom på just att ja måste ringa sambon och säga att ja jobbar ikväll några timmar så han inte jobbar över. Annars måste jag hitta barnvakt åt Melwin.

Nä nu ska ja blogga vidare och kika runt på blocket. Man kan ju hitta nå fynd

Jäsp..

..så himla trött ja är idag. Melwin vaknade vid 5 i morse och var äckligt pigg. Han hörde min kära sambo som var uppe och gjorde sig ordning för jobbet. Sjklart så ville han gå upp och kolla läget. Var bara att följa efter och se så han inte gjorde nå hyss. Gjorde ordning en välling på en gång för de vet ja att de kan Melwin inte kan motså så efter vi vinkat av pappa bar de raka vägen till sovrummet för att sova en stund. YTur som var så somnade han gode så snabbt och vi sov till runt 8- halv 9. Skönt men ja lika trött då..he he.

Idag är de inge kul väder ute. Tänkte ändå gå ut å gå en långpromenad efter lunch så Melwin får sova ute.Ska ju börja mit nya och nyttigare liv nu tänkte ja. Vill gå ner 10 kilo till.
Igår var ja ute och gick med söt Sara en sväng, men ja kände mig inte så effektiv för ja var sååå himla mätt från middagen. Nästa gång Sara får vi nog vänta en liten stund innan vi börjar gå om vi ätit före..he he.

Ska nog städa här lite oxå tänkte jag. Ser för taskigt ut redan fastän ja städa i söndags. Men så är de väl när man har småbarn.

Kom tänka på en sak som ja tycker är såå himla tråkigt. Har alltid varit en väldigt social person som tycker om att ha människor runt omrkring mig. Men nu känns de som ja inte har så många vänner längre. Vissa dagar känner ja mig väldigt ensam. Man tappa endel när man fick barn tyvärr. Har lärt känna några nya sen Melwin kom men på nått konstigt sätt har de oxå börjar glida bort. Ibland kan ja känna att de mest är ja som försöker hålla kontakten  och till slut orkar man inte längre för när man känner att de bara är en som anstränger sig. När man bor i en liten by som ja gör så finns de redan grupper och de kan vara lite svårt att bara glida in som  utböling. Har bott i denna by snart 4 år och ibland känns de som ja är så himla nuinflyttad. Äsch ja vet inte riktigt vart ja vill komma med de här men ja känner mig bara så himla ensam ibalnd och de är så tråkigt. Kände bara för att skriva av mig lite av mina tankar som ja har.

Trivs bra här i byn men nog går de snabbt här med jungeltrumman och ibland hör man saker om en ajälv som inte är sant. Men däremot så kan ja tycka att man kan komma fram till personen i fråga och höra ist för att prata bakom dens rygg. Men de är väl så de är ien liten by.

Nä nu ska ja ge min son lite att äta innan lunchen så han inte hungrar ihjäl


Jaha

Ok så nu har man skapat ytterligare en blogg. Har en blogg på babyblogg. se där ja skriver lite om allt möjligt. Det enda som ja inte fattar där är hu man sätter in flera bilder. Kanske finns nån snäll själ som förklarar för mig här hur man gör.

Jag och min älskade son ska snart äta korvsoppa sen ska vi ut på en långpromenad så han får sova lite middag. ;åste ju hålla mig igång nu efter min 13 dagars diet. Gick ner mellan 5-6 kilo så de är bara att fortsätta gå ner och hålla vikten sen. Slippa känna sig som en vandrande valross. Ingen kul känsla.

Igår hade vi främmande av en gammal barndomsvän till mig som ja inte har träffat på 4 år. Vi bodde tillsammans i GBG. SEn flyttade ja upp och hon till huvudstaden. Men nu äntligen har vi hunnits träffa och de var så himla roligt. De fick även se Melwin.

Nä nu ska vi klä på oss och hänga lite tvätt innan vi ska promenixa. Ska se om ja kan få med mig nån på promenaden. :-) Kanske du Sara om du inte jobbar vill säga



nu har vi varit ute å gått  ett stund. var verkligen skönt. men de började skvätta lite granna. ska senare ida fara en sväng med Sara och gå. kanske bli lite mer effektivt då. nu har ja och Melwin haft fruktstund och han är som vanligt överallt där han inte får vara..men så ska de vara.
måste få sätta in en bild som ja hitta på datorn från förra PDOL när Melwin bara var ca 2 mån. jättesöt i sina hörselskydd.

Måste vara rädd om lillemans hörsel
Måste ju vara rädd om älsklingens öron när de är festival



Mammas lilla snygg unge

RSS 2.0