V.21 och halva tiden har gått...

..som sagt halva tiden har gått nu så närmare bf är man nu. Var ett tag sen jag skrev men jag har inte haft tid. Detta kommer bli ett kort inlägg. Får skriva mer sen men däremot så tänker jag visa er ett kort på magen. Vet inte om den har växt sen sist. lite kanske.

Ha alla ett jättebra Nyår och ni som festar tar de lugnt så inge händer...ha ha..låter som värsta morsan nu..ha ha..

En annan sak jag kan berätta är att vi troligtvis väntar en liten kille..vi som var så säkra på en tjej men tji fick vi, men vi är lika glada för de. Köpt en liten body åt lillebror idag där de står " i have the worlds greatest daddy". sött eller hur. sen fick Melwin lite kläder oxå och jag hitta en tröja. Kan ju säga att vi var till piteå för vi skulle besikta morsan hus.

Så här kommer veckans magbild med härliga klädränder :-)Tjinpling på er och Gott nytt år igen

Hemma och är i v.20

Oj oj, nu är man redan i vecka 20. Vad tiden går fort. På måndag har vi ul. Ska bli så kul att se vem som gömmer sig där inne. Bara bebis mår bra är allt annat oviktigt. Hoppas man inte blir tillbaka flyttad. Vore bättre om man blir framflyttad några dagar eller 1 vecka :-)


Förresten vi har ju varit i Gran Canaria i en vecka och de har varit såååå himla skönt men lite sol, bad och värme. Vi hade tur med vädret när vi var där. Det enda som var mindre roligt var att Melwin spydde i 3 dagar men inte hela tiden utan han blev sig själv emellanåt. Är så tråkigt när de små blir sjuka. Men nu är han mycket bättre som tur är. Längtar redan till nästa gång vi ska iväg. Får se vars de bär av då. Kanske Thailand eller nått sånt.

Idag är de 2 mån sen mamma gick bort. Saknade är enorm. Känns fortfarande så himla overkligt att du inte finns hos oss. Kommer bli en konstig jul. Men som tur är är jag ju inte ensam. Hade gett va som helst för att få ha dig kvar hos oss. Min fina lilla mamma, älskar dig så. Kommer aldrig acceptera din död fastän jag måste.

Hitta en dikt som beskriver hur jag känner mig
 
känslor i min kropp
som kommer till ytan
den sorg den smärta
trodde inte den fanns
att det skulle känns så
att jag i ett vaket tillstånd
känns som om jag vore
död
levande
begravd

allt på en och samma gång


När jag tänker på dig fylls jag med en sån sorg som inte går att beskriva. Känner en tomhet som jag hoppas går att fylla en dag. Vila i frid min kära mor och än en gång du är mitt allt och jag älskar dig. I mitt hjärta är du tryggt bevarad och ditt ljus kommer att leda mig när jag är vilsen och sorgen.

Nä nu blev de så ledsamt. Tänker avsluta med en bild på magen i v.20Tjinpling på er

V.17 snart v.18

Oj jag kom på att jag har glömt lägga in en bild på magen nu i v.17. Går in i v.18 i morgon. Va tiden går fort.

Måste bara få säga GRATTIS til Theres och Andreas och lilla Julia som har fått en pojke. Efter nästan en vecka övertid så kom han ut. Ska bli så kul och se kort på han.

Blir ett kort inlägg idag men här får ni ett kort på magen som jag tog i söndags. I morgon ska vi till Piteå och julhandla lite. Blir att köpa klappar till Melwin, Robban, Nelly och Noel.Tjinpling på er. Blir att skriva mer i helgen.


RSS 2.0