Less less less och åter JÄTTE less


Blir fan knäpp på detta. Under hela helgen har ja fått sova typ nada. Va beror de på? Jo att yngsta herr Nilsson inte vill sova på nätterna. Gnäller och är missnöjd hela tiden. Inte för att överdriva men i morse när Robbans väckarklocka ringde trodde jag att kl va typ 3 men den va efter 6. Snacka om att man inte har koll på klockan. Hann knappt lägga mig ner så börja Malcom gnälla och grädden på moset har ja fått halsont. Gör ont när ja sväljer och hostar.

Malcom fick antibiotika i tors och ja vet inte om ja tycker han blivit så mycket värre. Febern är fortfarande kvar och han snorar och hostar upp lungorna typ 38 ggr per dag. Även Melwin snorar och har feber. Klagar även han på halsont. Kul, just nu är vi fam Snor.

Igår var jag och Melwin på skyltsöndag. Melwin fick träffa tomten och de tyckte han var väldigt spännande. Fick även ett paket som innehöll en bild. Var så himla snäll min lillplutt. Fick även fiska i fiskdammen och de mina damer och herrar va väldigt spännande. Sen fick han en godispåse.

Sen till köket..ja va ska man säga de börjar sakta men säkert bli vårt drömkök. Har även börjar fixa ordning i förhallen. Igår fick vi upp garderoben och förhoppningsvis blir resten klar i dag. Kommer bli sååå himla fint där. Sen fick vi även in vårat bord i köket igen. Så himla skönt för de va riktigt trångt och hemskt i extrarummet.

SKa lägga upp lite mer bilder på köket efter vi satt in de avlånga fönstret. Blir skit nice.

före igenpluggning av fönster    efter igenpluggning

 

 

 



Före fönster byte                         Efter fönsterbyte

 

Lite bilder på barnen

 

 

Nä nu ska ja grejja på vidare här hemma

Tjingpling

vill ni ha fler beökare så gå in här vet ja

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Ninnie81


Fortfarande sjuk

Blir en snabbuppdatering

Malcom är fortfarande sjuk. Var till vc med han igår så nu har han fått antibiotika som han ska ta i en vecka. Fick även droppar för ögoninflamationen. Tycker så synd om han. Han är så slut. Idag sov han till kl 11 och var vaken till 13 sen somna han om och vakna kl17 och gjorde kväll kl 20. Bara de säger att lilleman inte är frisk. Har haft ca 40 grader i feber nu några dagar. Men de som är så lustigt att febern har kommit på kvällen.

När ja prata med läkaren igår så trodde hon att han kunde vara på väg att få lunginflammation. Så vi håller honom under uppsikt så de inte blir värre.

Än så länge är Melwin frisk men han har varit väldigt snorig några dagar och idag har han varit gnälligare än vanligt. Kanske han är på väg att bli sjuk med.

Sj så har ja fått ont i halsen och haft huvudvärk i 3 dagar. Sitter i bakhuvudet och i nacken. Var egentligen meningen att ja skulle ut i morgon men ja skippar de nu när Malcom är så dåligt.

Man känner sig så hjälplös när ens barn är sjuka. De enda man kan göra är att sköta om dem och ge dem extra med kärlek och omvård.

Köket puffar på som bara den. Nu har vi fått dit bänkskivorna och alla vitvaror funkar så vi har börjat få äta hemmalagad mat. Mumma säger ja bara. Sen har vi även fått in fönstret som är avlångt. Ska försöka lägga upp lite bilder i morgon om ja har tid och minne.

Nä nu ska ja kolla lite mer på julklappar sen blir de sängen

Skriver mer i morgon

Tingpling

Trist vinterväder..bläää

Ja men va är detta. Det är den 26 nov och inte har vi nå snö nästan. Så himla tragiskt. Egentligen är jag inte så mycket för vinter och kyla men hellre vitt än slask och regn. Snön lyser ändå upp lite.
Sjukt att de bara är ca 1 mån till julafton. Tror ni ja har handlat nå julklappar??? Förmodligen...INTE. Tänkte vara duktig i år och börja i tid men nu står man här och inte inhadlat en enda. Såå typiskt oss. Men däremot så funderar jag på att beställa lite via nätent. Hitta lite leksaker åt ungarna som va typ en hundring billigare på näten än i affärerna.

Ett tips på bra sidor är: www.hikmet.se och www.lekmer.se och www.dodde.se

Igår va Tessan och Mari med sina små och hälsa på en stund innan vi alla skulle fara och hämta storebrorsorna på dagis. Var riktigt trevligt. Blev mycke surr och jag bakade en god butterkaka från ICA..ha ha..

Var förresten och hämta bilderna på Malcom hos Vickan igårkväll. Blev så himla fina bilder på han. Ska förstor några som ja ska ha på fotoväggen. Ska försöka lägga upp lite bilder på bilderna som jag tog om de blir bra med kameran :-)

Sen till något annat. Malcom har blivit sjuk. Lillgubben. Är supersnorig och hostig, sen verkar de som om han har fått ögoninflammation med. Mammas lillälskling är inte pigg. Han sover än. Har inte vaknat än sen igår. Däremot så vakna han i natt med värsta hostan och igen snorad så ja var tvungen att ge han näsdroppar och sen suga ut de för de va såå jobbigt för han. Precis när ja skrev vakna han så nu har ja en trött liten kille bredvid mig. Inte lätt att vara liten.

Måste få berätta att i nu har diskdo och spishäll så i kväll kanske vi kan laga makaroner..haha...fläkten saknas än.

Nä nu ska ja grejsa vidare här hemma.

Tjingpling

Småbarnsförälder

Det är inte lätt att ha småbarn måste jag säga. Vakna nätter och ibland 2 st som skriker i båda mina öron. I natt har vi haft en mindre nöjd lillebror och mitt i allt så vakna en storebror som skulle kissa och sen sova i våran säng. Tog ett tag innan hela fam Nilsson somna. För när ja nästan hade sövt om lillebror så börja storebror prata högt och väkte han igen. Sen så har lillebror sovit jätteoroligt hela natten. Var såååååååå slut i morse när ja vakna så de blev inge dagis för Melwin idag. Orka verkligen inte slita upp dem. Jag var inte den enda som var trött. Även mina smågrabbar va gode så slut.

Ja egentligen så kan man inte klaga för Malcom har varit en så snäll liten bebis. Är väl 6 mån stadiet som gör att han sover dåligt plus att ja har sett att han har tänder på G. Blir väl bättre igen sen när de har poppat fram. Hoppas de iaf.

Hoppas från de enda till de tredje att jag får korten på Malcom idag. Var såå himla fina kort som vi tog. Vill sätta upp dem i vardagsrummet. Måste oxå böra fotoväggen kart. Har bara några kort kvar.

Så va händer idag då. Blir att fixa lite här och jag tror att Världens bästa Sara kommer förbi en sväng mellan hennes jobb. Ska bli så kul för de var ett tag sen jag prata med henne. Dessutom har ja hennes stövlar som hon ska få tillbaka. Måste höra vars hon köpte dem för de va äckligt snygga. Vill oxå ha sånna.

Ska nu kolla lite på bubbleroom och se om ja kan hitta lite kläder till på lör. Får se om de finns nå som min mindre smala kropp kan rymmas i. Har sett endel saker men om ja ryms i dem är en annan femma.

Ska även fara förbi och hämta lite grejjer till köket. På ttal om de så ska ni få se lite framsteg i vårt kök.

 


Hitta förresten en kort på mig när jag var ca 3 år tror jag och bodde i Colombia. VAr inte så värst glad på kortet men jag måste nästa visa att Melwin är gode så lik mig ändå.

Blev ingen bild för ja hitta inte kortet men om ni går in på www.robbnin.pixbox.se och trycker på ego så finns den bilden där.

Nä nu måste jag se var min minsta busfrö for

Tjingpling


Mina älskade barn

Att se på mina barn gör att hela hjärtat blir varmt. Förstår inte att man kan älska dem så himla mycket. Gör rent av ont i kroppen. Man vill skydda dem från allt ont och förbereda dem från den grymma världen.

Kommer ihåg när ja fick mina söner på magen eftrer flera timmars av smärta. När man såg den så glömde man bort allt ont som man har haft. Glömde bort 9 månader av smärta och foglossning. Jag önskar jag får uppleva en sista gång känslan av att föda fram ett litet liv och få ge all min kärlek även till den lilla varelse.

Mina barn är mitt allt och ja kommer göra allt för att de ska växta upp till fina och omtänksamma män. Som respekterar alla människor i dens omgivning. Ska ta de min mamma lärde mig och föra vidare de till mina söner.

Nu har Melwin sovit hos sin farmor och farfar hela helgen och ja saknar honom så mycket. Vill bara pussa och krama på han.

Trodde aldrig jag skulle kunna ta hand om ett barn, kommer ihåg att ja var så orolig när jag vänta Melwin. Att jag inte skulle bli en bra mamma. Var rädd att ja inte skulle älska mitt barn och tycka de va fult. Huvva hade många tankar runt mammarollen. Menar det är inte lätt för de är prövningar varje dag. Speciellt nu när Melwin har sina trotsar men samtidigt så lär man sig även mycket av han.

Jag ångrar inte en sekund att vi bestämde oss för att behålla Melwin. Ni förstår att jag blev gravid bara 1 år efter jag och Robban blev tillsammans. Åt även p-piller men som ni ser så blev de ett litet barn. Kommer ihåg va vi vela fram och tillbaka hur vi skulle göra men till slut kände vi att fastän de gått fort så var de vi 2 resten av livet och detta var vårt käleksbarn. Sen att vi hade lyckan att få en till gör våra liv bara med rikare.

Mina barn är mitt liv. Så länge som ja kan så ska ja finnas vi deras sida och göra allt i min makt för att hjälpa dem. Barn skaffar man inte bara för att de kan vara kul. De är ett ansvar som finns livet ut. Ett barn gör att man får ett annan syn på livet.

Kan inte tänka mig ett liv utan mina älskade barn. Kan inte tänka mig ett liv utan min älskade familj

 Malcom 6 mån

 Melwin 6 mån (2007)

Mamma älskar er mina sötbarn. Ni är mitt liv, ni är mitt allt

Knäpp

Först måste jag säga att ja håller på att bli knäpp på all sågspån och skit som finns överallt här. Hur mycke man än försöker dammsuga så kommer skiten tillbaka. Fastnar överallt på en. Längtar så sjukt mycke tills de är klart här hemma. Vill ha mitt kök, min hall och förhall. Men snart så har ja de och ja kommer njuta som bara den.

Idag var ja som sagt och fika med Malin och Tova. Var riktigt trevligt att prata av sig. Var ju som sagt ett tag sen ja prata med henne. Tova va så himla söt för hon passa Malcom och försökte lära upp han lite..sötunge. Ska till Malin i morgon på Me&I party. Får se om ja hittar nå till barnen.

 
 

Förresten så här ser ja ut i mitt hår nu efter de att Tracey färga de igår.

 Ursäkta min tärdhet

Idag har de byggt igen ena fönstret så nu har vi bara 2 ist för 3. Så nu ser de ut lite så här när stommarna börjar komma på plats. Ska förresten se om ja hittar nån bild på köket innan renoveringen

Innan RENOVERING

 
 


Bilder efter RENOVERING, ej klar tän

 
 

Kommer mer sen. Nä nu ska ja till Ok och handla nå gott att stoppa i magen. Är asit hungrig.

Tjingpling

Fikadejt

Än så länge har de inte hänt så mycket. Har plockat lite här hemma. Snart ska ja fara iväg och fika med Malin och lilla Tova. Ska bli kul för de var ett tag sen ja såg hennes nuna. Sen idag blir de att fixa lite mer här hemma. Robban och Per ska bygga igen ett av fönstrerna i köket. Kommer bli stor skillnad. Som ja har skrivit många gånger tidigare så ska ja lägga upp lite  bilder från vårt kök.

Blir en snabbuppdatering nu, blir en längre sen. Nu måste ja borsta gaddarna och hålla lite koll på Malcom för han drar i sladdar och är precis överallt.

Kommer med mer sen

Tjingpling

Stor saknad

                                                                                                                    


Idag på begravningen så fick ja minnesbilder från mammas begravning. Alla känslor som ja försökt skjuta åt sidan kom tillbaka som ett slag i ansiktet. Kan inte fatta att min älskade mamma har varit borta i över 1 år. Kommer ihåg allt som om de vore igår. Kommer ihåg när grannen ringde och berätta att de hade hittat mamma medvetslös i sängen. Kommer ihåg lukten från sjukhuset och hur hon såg ut när de hade pumpat i henne över 20 kilo vätska. Gör ont i mitt hjärta att ja aldrig fick säga en sista gång hur mycket jag älskade henne och att hon var mitt allt.

Blir så förbannad på mig själv att jag vart arg på henne dagen innan hon åkte in. Arg på att ja strunta totalt i våran tjejdag bara för mitt egoism. Kommer aldrig fara på nå mer tjejdagar med henne. Kommer aldrig få krama om henne. Gör så ont i mitt hjärta att veta att hon inte finns hos mig. Försöker inte gråta. Var ett tag sen ja grät men idag i sorgen över Robbans faster så kunde ja inte låta bli att gråta över mamma med. Ännu en underbar människa har tagits ifrån mitt, vårt liv. Ännu en underbar människa som hade så mycket att ge alla lämnade oss. Varför va gud tvungen att ta 2 människor som hade flera flera år kvart att leva.

Ja gråter över mamma och ja gråter över faster eftersom ja vet hur ont de gör för hennes anhöriga.

Snart är de ännu en jul utan lilla mamma, känns väldigt konstigt. Blir ledsen för Melwins skull för han fick ha lilla mamma så kort i sitt liv och för Malcom som aldrig fick lära känna denna underbara människa som jag vet hade älskat även honom över allt annat på jorden.

Hur ska man orka leva med detta hål i sitt hjärta, när ska man acceptera ödets gång. Varje dag hoppas ja på att allt detta är en endaste lång mardröm och att ja får vakna upp med mamma.

Lilla mamma undrar va du tänkte på när du va instängd i din egen kropp. Jag hoppas du förstod mitt val, fastän ja ville vara ego och ha kvar dig så visste ja inne i mitt sårade hjärta att de inte va nått liv för dig att bara ligga i en sjuksäng. Varken kunna visa eller förklara hur du kände dig.
Fastän jag vet att ja gjorde rätt så kan ja ändå inte låta bli att tänka om du ändå kanske inte kunde ha blivit bra igen. Jag hoppas verkligen att du visste hur mycket du betydde för mig. Att du var allt, att du var mitt liv och stöttepelare. Att jag älskade dig över allt annat på denna gjort.

Älskade lilla mamma, varför kan du inte komma tillbaka. Saknar dig så förbannat mycket. Hade ja kunnat så hade ja gjort allt på denna gjort för att behålla dig kvar.

Tänkt att man lyssnar allt för mycket om va andra säger om andra. Varför kan man inte bara göra sina egna uppfattningar. Har tyckt mindre bra om folk från va andra har sagt men egentligen har ja inte rätt till de. Sen har de visats att de inte alls stämmer. Vet att mamma hade önskar att ja skulle ge alla en ärlig chans och struntat i andras skitsnack. Ska verkligen i framtiden skaffa mig en egen uppfattning om folk och sluta lyssna på allt skit som pratas. Att man inte har gett dem en ärlig chans.

MAmma jag hoppas du kan hjäpa mig att vara stark och fortsätta vara en godmänniska.

Du är föralltid i mitt hjärta och där kommer du stanna för evigt


Uppdatering

Nu har ja varit dåligt på uppdatering igen men ja har haft fullt upp i veckan

I tis var ja i flängen hela dagen och sen har vi fixat och donat här hemma med köket. Börjar närma sig ett färdigt kök men än är de endel kvar. Nu så håller stommarna komma på plats. Förhoppningsvis så har vi spis och ugn tills nästa helg. Skönt.

I ons var jag och fotografera Malcom för han är 6-mån nu, gisses va tiden går fort. Min lilla plutt börjar bli stor. Full rulle på gubben. Ta sig fram överallt. Man måste kolla han hela tiden. Han är en liten buse. Man ser att han vet att att han inte får vara på vissa ställen för säger man " Ajabaja" då sprattlar han med hela kroppen och masar iväg skrattandes. Kommer få fullt upp med han sen..sötisen mig

Tors var ja på BVC och hade 6-mån kontroll så nu väger lill trollet 8170g och är 68,5 cm lång. Han är ett helt kilo lättare än va Melwin va vid 6 mån. Han vägde 9280 g.
Resten av dagen monterade jag stommar till köket. Fick även besök av Roland och Ante. Så de va trevligt.

Idag fre har vi varit på begravning. Va Robbans faster som vi begravde. Huvva tycker begravningar är så jobbiga, men de var jättefint idag. Tror säker faster hade uppskattat den. Var mycke folk som var där. Kan som tycka att de är trevligt när man ser att de va så många som brydde sig om henne. Kommer verkligen att sakna henne så mycke, blir ett tomrum i vårat liv. Hon och karln sin var ofta och hälsa på sen så älskade Melwin att vara hos dem. Melwin pratar endel om henne. Hur ska man få en 2,5 åring att förstå att hon inte kommer att komma tillbaka. Har sagt till han att faster är i himlen med mormor. Ibland verkar han förstå och ibland inte.

Har även hunnit med att färga mitt hår innan begravningen och ja blev skit nöjd med färgen. Så tack Tracy att du va snäll och färga håret. Tycker de alltid är lika trevligt att klippa mig hos henne för vi har så mycket att prata om. :-)

I helgen blir de att fixa med köket. Melwin hade turen att få vara hos farmor och farfar ikväll. Får se om vi hämtar han i morgon eller på söndag. Melwin verkligen älskar sina farföräldrar. Men de är ju inte så konstigt för de är hur underbara som helst. Är så glad att de finns i mitt liv och i vårt så klart.

Ska förresten lägga upp lite mer bilder från Leo´s lekland och andra bilder på mina gullegryn.

Ha en bra helg

Tjingpling

  

  

  

  
  
  

Lekos för hela slantern

Som sagt så åkte vi till Leo´s lekland igår i luleå. Jag och ungarna, Carro, Micke och Nova. Blev att fara dit efter halv 11 tror jag. Satte på en film åt Melwin i bilden för att ha nått att göra. Men ja måste säga att vädret inte var de bästa igår. Var rent av jobbigt att köra i. Dimmigt slaskigt och halkit. Men fram kom vi.
Melwin tyckte de var jättekul att vara på Leo´s. Sprang överallt och klättra och åkte ruschkana. Första gången han åkte blev han lite rädd tror ja för de tog länge innan han prova på de stora ruschkanorna. Men han blev modigare i slutet. Ärligt talat så förstår ja honom, för de gick gode snabbt. Åkte en ruschkana och ja fick rent av pirr i magen av dem...ha ha..
Åt lite lunch där och när vi satt och åt kom självaste Leo. Melwin tyckte han va spännande. Nova däremot blev rädd för honom. Var full rulle på Nova..hon va så duktigt så hon åkte själv i de stora ruschkanorna. Carro och Micke hade fullt upp med att hänga med hennes tempo.
Tror klockan va runt 3 tiden när vi åkte hem. Åkte förbi Lindex men hitta inte något.

Tänkte lägga upp lite bilder från Leo´s men de var många som inte blev bra.

Idag har vi haft elaren, en taksnubbe och sen några rörmockare så de har varit fullt upp. Jag och ungarna åkte iväg nu på kvällen en sväng till faster Anna och kusinerna så Melwin skulle få leka lite och slippa alla ljud och damm.

Förresten till nått helt annat. Igår så såg ja premiären av Paradise Hotell. Höll på´att skämmas ihjäl vissa gånger. Jag förstår verkligen inte varför folk ställer upp. Eller så har ja bara ´blivit väldigt vuxen..ha ha. För några år sen hade ja bara tyckt de komiskt nu blev de sååå pinsamt många gånger.

Sen så hitta jag adressen igår på väggdekorer. Var www.myfirstroom.se där har de massor av läkra saker.

Nu vill älsk ha datorn så mer bilder kommer i morgon..datorn är så seg just nu

Tjingpling


  

HJÄLP!!!!

Alltså nu har ja stora problem och de beror på att mitt minne är som de är. Var inne idag på Öbergs i byn och där pratade jag med Åsa om dekaler med bokstäver att sätta i köket. Hon nämde om en sida på internet där de hade massor av olika förslag till va man kunde skriva och olika sorters texter, men tror ni ja komme ihåg de nu??? förmodligen inte...Varför? Jo för att ja är super senil. Måste nog ställa mig i kö på nått boende snart. Där kommer jag att platsa perfekt,

Kollar på Google om ja kan hitta sidan för ser ja den så kommer ja känna igen den.

Har sett massor av kläder som ja vill ha på bubbleroom. Men har man pengar så man kan shoppa..när förmodligen inte och de beror på att man är mammaledig.

Kom på idag att ja verkligen skulle behöva nya stövlar. Men de är såå himla svårt att hitta för ja har så feta vader. Och de beror på fotbollen...även att ja gått upp massor sen ja fick barn. Inte kul, men Sara är så gullig och ja ska få låna en par av henne nu på fre när vi har begravninv.

Ska kolla runt lite mer och se om ja hittar nå att skriva i köket på väggen.

Tjingpling alla där ute¨

Pss..lämna gärna mer kommentarer...alltid lika kul :-)

Ett tak

Nu har vi tak nästan i hela köket. Va skönt. Resten ska väl göras i veckan och i morgon ska grabbarna börja lägga in resten av golvet. Va skönt. Kan säga att de är inte kul att vara utan kök. Man blir såå handikappad. Sen så blir man lite knäpp över att bo i en enda röra. Men de är ju inte för alltid..
Brukar säga till Robban att vi kommer att vara med i Arga snickaren som går opå kanal 5. Ha ha..Robban är lite som karlarna i det programmet. Börjar lite här och där. Men oj va fint vi kommer få sen. Ja längtar så himla mycket så ja bara vill dö.

Så va har hänt mer idag. Har varit på byn en sväng och handlat och gjort lite ärenden. Sen har ja oxå köpt lite kläder. Men ja ska lämna tillbaka 1 tröja och ett par leggings. Hade velat handla lite på Gina. Men de blir väl. Kanske ja hinner med de på tors.

Egentligen har jag inte så mycket intressant att berätta för de har inte hänt så himla mycket. Men däremot så ska jag och barnen till Leo´s lekland i morgon. Vi har aldrig varit där med Melwin så de ska bli kul. Ska fara dit med Carro och Micke och deras tös Nova. Kommer säkert bilder därifrån i morgon kväll.

Nu har ja lagt Malcom för de var en trött liten kille som ja la ner med en vällingflaska. Melwin följde Ronbban och hämta mat. Pärols kommer vara här ikväll, så de blir film och de ska dricka öl.

Har kommit fram till en sak. Som vissa vet så har ja börjat med viktväktarna men de går verkligen inge bra nu när köket är borta och man inte kan laga mat. Har gått ner i vikt. Sammanlagt 5 kilo sen ja börja med de känns bara så fel just nu. Funderar på om ja ska lägga de på hyllan tills efter jul när all renovering är klart. Ska ändå fortsätta äta nyttit och röra mig men inte efter viktväktarna normer.

Nu ska ja kolla runt efter snygga bokstäver som ja ska ha i köket. Är supersugen på att skriva nå snyggt i köket. Som sagt så finns de massor av snygga saker som jag vill ha i mitt hem och även på mig.

Nu ska ja kolla runt lite på webben

Ha en bra helg alla där ute

Tjinpling

Spårlöst och elektriker

I morse gick Robban upp vid 7 för att ta emot elektriken som skulle komma efter 7 tiden. Själv som ja vidare även Malcom. Vi gick väl upp runt halv 9 tiden. För att göra en lång dag kort så har elektriken varit här hela dagen och dragis el i köket så förhoppningsvis får vi ljus i köket oxå. Fastän de är långt kvar så kommer de bli HUR snyggt som helst i köket. Ser verkligen framför mig hur äckligt snyggt de kommer bli.

Fick de trevliga besöket av världens bästa Sara. Blev bara en kortis men bättre de än att inte se henne alls. Blev endel surr och ja är så glad att ja har henne.

I går kom farmor och farfar och lånade Melwin över natten. Gissa om de var en liten pojke som blev gladare än gladast. Han verkligen älskar sin farmor och farfar. Så kul att de ville ha han. Är verkligen hur glad som helst att vi har dem. Idag när vi skulle hämta han ville han först inte följa med oss hem. Kul att han trivs där och är så snäll.

Sen till nått helt annat. Har idag anmält mig till Spårlöst på tv4. Som många har förstått så är jag inte svenska..ha ha.. kan ju har varit de, bara haft en äckligt snygg solbränna...ha ha
Har anmält mig för att jag vill hitta mina bröder som är äldre än mig och som båda bor i USA. Har anmält mig tidigare för flera år sen men då kom jag inte med så man får hoppas att ja får komma med denna gång. Liten chans men ni alla där ute kan väl hålla tummar och tår för mig. Dessutom så tror ja att ja bor i fel del av vårat avlånga land. Tar väl bara med personer från södra Sverige. Skulle vara hur kul som helst om ja fick hjälp att hitta dem. Eftersom  jag är ensam barn så har ja aldrig haft nå syskon. Vissa skulle väl säga "lyllos dig" men ja kan säga att de är inte så himla kul. Att aldrig ha nån att prata med under ens uppväxt. hade gjort vad som helst för syskon när min mamma dog. Då hade ja haft nån annan som kunde hjälpa mig med allt de jobbiga.
Vet att med min otur så kommer de inte se att ja får vara med programmet men nu har ja iaf sökt och då kan de ju finnas en liten liten chans. Större chans än om man inte hade sökt alls.

Morgondagen går i byggnades teckan. Då blir de att fortsätta lägga golv och tack. Sen förhoppningsvis nästa helg om de går bra i veckan så ska köket börja sättas på plats. Vi får se hur de går.

Nä nu ska ja glo lite på tv och mysa med älsk

Hans Fahlén och Ulrika Eriksson leder Spårlöst våren 2009. Foto: TV4
         Hans Fahlén och Ulrika Eriksson leder Spårlöst våren 2009

Tjingpling

Kvällen är här.

Nu har vi ätit middag. Blev kycklingsallad. Blir mycket sånt nu när man inte har nå kök längre. Antingen de eller mat utifrån eller mikromat. Förhoppningsvis så behöver vi inte har de så här hur länge som helst. MEn de kommer bli hur fint som helst när de blir klart.

Ikväll är jag och barnen själva för stora älsklingen jobbar till kl 8. Har varit duktigt ikväll. Fått mycket gjort. Ska hänga upp tvätten nu. Är nå knas med vår tvättmaskin. Stoppar mitt i allt. Har kollat luckan men de är inge som har fastnat där

Robban kommer vara ledig från i morgon till tis morgon. Skönt. Får vi nog lite gjort här hemma plus att vi alla får umgås lite oxå.

Här ska ni få se hur vårt kök ser ut nu och hur bilderna från dagis ble. Har inte så mycket intressant att berätta idag.










Tjing pling

Onsdag hela dagen

Nu sitter jag och fått min nya head av Louice. Är verkligen hur nöjd som helst. Tycker verkligen om de.

Så va har hänt idag då? har hunnit dammsuga och grejja llite här hemma, ska fixa tvätten. Har varit och fikat med Sara, Johanna och Hanna på Cafe storgatan. Så klart va ungarna med. Melwin va lite på tvärsan. Ville inte lyssna på mamma sin. Men då är de som vanligt då.

Sen har ja fått kortet som vi tog på Melwin på dagis. Blev hur bra som helst. Sen fick vi Ikea köket. Så nu är de bara att börja fixa köket. Har nu tagit bort väggen men de kommer bilder från de en annan dag. Sen har vi även lagt in golvet klart i förhallen så i helgen blir den nog klart.

Nä nu vakna en liten kille. Ska gå men ha de så länge

Tjingpling

tisdag

Nu har vi ätit lunch och är mätta och belåtna. Ska forsera vidare innan vi ska lämna Malcom hos faster Anna och hennes barn. Ja och melwin ska till vc och höra om vi får göra ett allergi test på Melwin. Har mina misstankar att han kan va luftrörallergiker precis som ja. Men vi får se som sagt. Nä nu ska ja fortsätta här hemma. Tjing pling

Bilder



Bild på min nya tattoo på barnens namn



Mina älskade barn...de är mitt allt




Såhär ser vårat kök  ut nu. Vi får leva på bröd och vatten ett tag :-)

Hänt mycke i veckan. Rivit ut kök. Gratulerat en 1 åring och en 32 åring. Orkar inte skriva nå mer idag

Tjingpling

Dålig dålig

Är så dålig på att uppdatera nu för tiden. Har inte haft tid för datorn denna vecka så mycket. Dålig dålig...måste skärpa mig..fy på mig

Så va har hänt i veckan då. Ja förutom att ja har tömt hela köket så har de inte hänt såå himla mycket.
I mån kom Ante förbi en sväng och prata lite.

På tis så var jag med Malcom på vc för att kolla upp hans slemmighet som han har haft så himla länge men som vanligt så var de inte nå allvarigt. Förstår inte hur en liten pojk på 5,5 mån får gå med slem och hosta i 3 mån utan att de vill göra nå. Läkaren som ja hade sa att de inte alls va nå. Blev så irriterad. Fick bara lust att skriva och berätta att inte F-N har hon varit vakna på nätterna i nån timma för att de är så himla jobbig med all hosta. Blir bara så irriterad. Har förresten varit vaken på nätterna i hela veckan för att Malcom inte kunnat sova. Har varit grymt trött i veckan.
Medan jag och Malcom var på vc så fick Melwin vara hos Ullis en stund. Hon var så himla snäll och passa han och de gick hur bra som helst. Den enda som hände var just innan vi skulle fara så blev Melwin riven av hennes kisse. Men troligtvis var de för att Melwin jagat han. Så kan de gå när man inte lyssnar på mamma och Ullis.

Igår var jag och Robban till Piteå för jag hade en tid för tatuering. Blev hur nöjd som hels. Gjorde ganska ont. Glömde hur de kände. Måste erkänna att ja fick endel handsvett i början för ja blev supernervis just innan han skulle börja. Men nu är de gjort och nice blev de. Har inte tagit nån bild än men ja ska så då får ni se hur de blev. Är som sagt skitnöjd.

Idag har de snöat massor så nu är vintern här för att stanna. Såå himla tragiskt. Blev så depp men 2 killar i familjen blev glada för de och de var Robban och Melwin. De åkte till svärisarna för att hämta skotern. Så de blir nog att åkte lite för dem i morgon.
Har även hunnit med att fira Nova idag som blev stora damen. 1 år fyllde hon. Gisses va tiden går fort. Tyckte de va nyss hon kom och nu är hon 1 år. Snart är man väl farmor själv..ha ha...tycket tiden som sagt går hur snabbt som helst men hoppas inte så snabbt.

Förresten till en annan sakt. I förra inlägget berättade ja om att vi inte hade nån barnvakt så ja fick tipset om att höra med dagis om inte Melwin kunde få vara där under tiden, så dagen efter frågade jag och när ja frågade så fick jag nej. Såå himla irriterande. Man tycket att när de gäller en sån sak så borde de gå bra men icke. Blev så besviken. Menar är ju inte varje dag sånt händet. Men ja ja..de löser sig nog. Trodde verkligen att de inte skulle vara nå problem. Men tydligen var de för jobbigt.

Idag fick ja bild på mössorna som ja har beställt till ungarna. Blev hur nöjd som helst.  Så i veckan får ja dem. Ett smakprov på dem



Nä nu ska Robban få datorn. Får se när ja uppdaterar nästa gång. Har alldeles för mycket så datorn blir inte pryo nr 1 just nu.

Tjingpling

Skippar Halloween

Ännu en gång var de ett tag sen jag skrev. Har varit väldigt lite vid datorn i veckna.

Får se om jag kommer ihåg veckans bravader.

I onsdag hade vi Noel här en stund medans Anna va och jobba. De gick väldigt bra, lite oense blev de ibland men annars skötte de sig. Laga lite mat och sen blev de film för grabbarna. Runt halv 2 kom Anna och Nelly och de blev att surra ett tag innan de for hem.

Torsdagen var de egentligen meningen att vi skulle på vuxenbarn och ta kort men eftersom ja inte kände mig helt kry så skippade vi de. Bokade in en tid för fotografering den 18 nov. Då är Malcom 6 mån. Blir hos en tjej som bor bara en bit från oss. Ska göra en förstoring på ett av dem och hänga upp den bredvid Melwins 6 mån bild. På kvällen vet ja faktiskt inte va som hände. Minnet vet ni är inte de bästa..ha ha..

Fredag blev de att duscha med barnen innan ja gjorde ordning för avresa till stugan. Har varit en super mysig helg. Skönt att komma bort från allt här hemma. Inga måsten. Var nog framme i stugan vid 4 tiden. Då lämnade jag av Robban och barnen i stugan och for å handla lite på affären och sen på systemet. Efter middagen var vi förbi våra grannar och pratade av oss lite.

Lördagen tog vi de ganska lugn på morgonen. Åkte sen in i a-jaur på skoternsdag och kolla runt lite. Sen for vi till mormors och morfars grav och tände ett ljus på deras grav. Allis va helt supersnäll och va och tände ett ljus på mammas grav. De uppskattade ja massor. Så tack. Har lite bilder från hennes grav. Va så fint

 

Sen på lördag kväll kom grannarna förbi oss och surra på. Är så kul att man har så himla bra grannar som man kan umgås lite med.

Åkte hem idag (söndag) ganska tidigt. Åkte förbi svärisarna en sväng sen bar de vidare till Robbans äldsta syster. Vi kom fram till att de var ett tag sen vi hälsade på dem. Alltid lika trevligt att vara där.

Sen till ett litet dilemma som vi har. Ska på begravning nu i mitten av nov och krukset är att vi har ingen som kan ta Melwin eftersom alla som vi brukar ha som barnvakt är på begravningen. Frågade Sara men tyvärr så jobbade hon den dagen så de va synd. Vill som inte ha med han på begravningen för man vill inte behöva springa runt och jaga han. Vi fick erbjudandet att ha han hos sin syster för hennes svärisar skulle ta dem, men de känns inte rätt de heller för Melwin har knappt träffat dem och som sagt så få de fullt upp eftersom Melwin och Noel kan ryka ihop. Som sagt vi vet inte hur vi ska göra. Nu hade ja uppskattat med en större familj. Ja ja de där löser sig säkert.

Nä nu ska vi snart gå och lägga oss. På fredag har ja tatueringstid. Längtar som bara den till dess. Kommer bilder från då så klart.

Tjingpling

RSS 2.0