Evigheter sen

Nu har de varit en evighet sen ja skrev. Har mina vänner varit inne mycket på Facebok plus att ja tappade suget på att skriva ett tag, men nu ska ja försöka vara duktig och skriva lite oftare.

Så va har hänt i vårt liv. En hel del faktiskt.

Malcom blir 11 mån i morgon. Han går för fullt sen ca 3 v tillbaka. Han är såå söt när han är på sina små promenader. Sen har vi även upptäckt att unge herr Nilsson har börjat skaffa sig attitydsproblem.ha ha...visar verkligen när han inte vill vara med eller ogillar nått. Robban säger att även han har fått mit latinohumör. Förstår inte alls vad han menar. Har ju superbra humör...ha ha. Han äter som en häst och ibland funderar jag om han möjligtvis har mask i magen för han äter som en vuxen karl. Tänk att min lilla plutt blir 1 år om en mån. Gisses var försvann tiden. Har gått alldeles för fort denna gång. Har redan sökt in han på dagis till hösten så förhoppningsvis börjar han den 6 sep och förhoppningsvis får han plats på samma dagis som Melwin. Tycker de är så roligt att se när de leker ihop och hur mycket Malcom härmer Melwins.

Melwin blir 3 år om en mån och de är en herre med egen vilja och åsikter. Munnen hans får i ett dagarna i ändan. Nå har har sina hemska trotsar men jag verkligen älskar hans kommentarer. Om han blir sur på en säger han "Prata inte med mig mama" eller så han favvo kommentar " Jag har saknat dig hela dagen mamma/pappa" och då kan man ha varit med han hela dagen. Nu så säger han mycke att han snart fyller 3 år och är en stor pojke.

Ja verkligen älskar att vara med mina älskade söner. Man får skratta flera gånger per dag. Även vara bestämd och lite sur men jag vet inte va ja skulle göra om ja inte hade mina barn i mitt liv. Att få bli mamma är de bästa som har hämt mig och den kärlek och lycka som man känner varenda gång man ser på sina barn går inte att beskriva i ord. Mina pojkar är mitt allt.

Sen till en annan tråkigare sak är att mamma skulle ha fyllt 65 år i morgon. Funderar på att fara till Pite och lägga en blomma på hennes grav. Min älskade lilla mamma. Saknar dig så.


RSS 2.0