Sammanfattning av resan

Nu ska ja berätta lite om våran resa.

Vi åkte den 15 jan på eftermiddagen. Kom fram till vårat hotell i Maspalomas halv 1. Var gode så trötta och barnen somna i sina sänger på en gång. De skötte sig perfekt i planet. Inget knäll och tjafs. Melwin fick se film under tiden. Vi hade tagit med oss datorn.
De första dagarna var vi mest vid hotellet och sola och bada. Handla lite mat och så oxå.

        

Sen var vi en dag till stranden. Var riktigt skönt. Malcom vart helt facinerad av sanden. Men duktig som han är försökte han inte en enda gång proväta sanden. Melwin tyckte oxå de va superkul att va på stranden. Va tur att de fläkta lite för annars hade de varit alldeles för varm och att de även va lite moln.

     

Var även på Palmitos Part i San Agustin. De tyckte Melwin var jättekul. Var riktigt fint där. Djurparken var bland bergen. Var väldigt backigt så man fick lite träning på köpet..ha ha

          

Detta var lite bilder från våran resa. Vi tog endel kort men de alldeles för många kort men nu har ja visat lite bilder från vår resa.
Är grymt sugen på att resa igen och vi har pratat om att åka igen nu i jul och de blir nog Thailand. Men vi får se eftersom de kostar litegranna.

Nu ska vi lägga oss men ha de bäst

Tjingpling

Hallå Sverige

Nu är man hemma igen efter 2 veckort semester i Kanarieöarna. Himlarns va vi har haft skönt. Haft verkligen tur med vädret. Alla säger att de var flera flera år sen de var så här varm runt denna tid. Så solen har varit på våran sida. Är gode så trött nu eftersom vi gick upp vid kl 3 för bussen hämta oss vid 4 tiden. Planet gick kl kvart över 7. Hela fam Nilsson har varit slut. Och när vi kom till Kallax upptäckte jag att Melwin var lite prickig i ansiktet så ja kolla om han hade nå mer och när ja drog upp tröjan var hela hans rygg och mage prickar så nu har han fått vattkoppar. Skönt att han fick dem när vi kom hem och inte där borta.

Så nu måste Melwin vara hemma från dagis i veckan. Tråkigt för han har verkligen längtat. Men de är inge att göra. Får smärja med zinkpulvervätska och hoppas på att de inte kliar allt för mycket på han lilla kropp.

Ska försöka skrive lite mer om va vi har gjort och även visa lite bilder men nu så orkar ja inte. Blir snart sängen för oss. Svider och kliar lite i ögonen.

Ha de bäst alla

Tjingpling

hola

nu är vi i gran canaria och är som små pepparkakor hela bunten förutom malcom. Har ca 23 grader i skuggan. God mat och trevliga människor. Kommer hem nästa fre. Ha de bäst alla hemma i kalla sverige. Tjingpling

hola

nu är vi i gran canaria och är som små pepparkakor hela bunten förutom malcom. Har ca 23 grader i skuggan. God mat och trevliga människor. Kommer hem nästa fre. Ha de bäst alla hemma i kalla sverige. Tjingpling

Bra internetbutiker

Lite tips på bra klädbutiker på internet. Bra priser och fina kläder för både stora som små.


melwin

denna bild tog ja igår på väg hem från dagis. Söt pojken min. Ida är han hemma för de verkar som även han fått vattkoppor. Hoppas de inte blir nå mycke. Far ju på semester på fre. Han har än så länge några få i ansiktet. Nu ska vi äta lunch. Är hungrig i magen. Syns sen. Tjingpling

stora killen

hitta en bild på Malcom i mob när han bara var nån vecka gammal. Har glömt att han varit så liten. Och nu är han snart 8 mån. Tiden går så himla fort. Har idag skrivit på papprerna en förskoleplats. Min lilla bebis ska efter sommaren börja dagis. Huvva vilken hemsk tankte. Ska laga mat nu. Tjingpling

pizza

såhär såg våran pizza som vi gjorde till middag. Bara så ni vet vart den äckligt god. Melwin har även hjälp till med den. Satte på mozzarella, bacon, svamp, färsk tomat, räkor, lök köttfärs och vanlig ost. tycker hemma är 1000 ggr så godare än köpes. Malcom tyckte oxå den va supergod. Tjingpling.

Söndag

Idag har vi varit i farten hela dagen. Gick upp vid 9 tiden och gjorde lite gröt åt Malcom. Efter han ätit gick ja och tog mig en varmdusch. Blev en smoothie till frulle. Va riktigt gott. Sen bar de av till Manjärv för att hälsa på farmor och farfar. Där blev vi bjudna på blodpalt. Har aldrig gillat de förrän ja fick smaka svärmoras. Hon gör såå god palt.
Hann även fara förbi R´s brorsa och familj och prata av oss. Hämta även en resväska som vi ska ha med oss. Tänk snart är de bara 5 dagar kvar innan vi drar iväg till värmen i 2 v. Inte dåligt.

Nu ikväll har ja gjort pannkaka till middag sen har ja även hunnit duscha Malcom för att lindra lite av hans vattkoppor. Tycker så synd om han för man ser att de kliar. Har massor av prickar överallt men nu har de blivit skorpor. Förhoppingsvis så slutar de klia snart. Hoppas bara inte Melwin får de medans vi är borta.

I morgon ska Melwin på dagis för första gången sen den 22 dec. Gissa om han längtar. Däremot så ska jag gå dit eftersom ja hoppas på att Malcom kommer somna så ja kan lämna han utanför dagis. Vill inte och även får inte ta in han. Annars vet jag inte hur ja ska göra. Ska även tvätta massor och kolla igenom de kläder vi ska ha med oss. Vet att ja har lite i tvätten som ja vill ha med mig.

Har inte som ni sett hunnit med så mycke uppdatering i helgen. Har haft full upp. Sen nästa fre så kommer ja uppdatera så fort ja for möjlighet men de kan bli lite glest med inlägg, Men ja hoppas ni förstår. Har ju inte tid med sånt när man ligger på plazan.

Nä nu ska jag se UFC 105 med gubben sen blir de direkt i säng för vi ska upp tidigt i morgon. Kommer vara gode så slut på kvällen för vi har ju sovit till 9 tiden.

Ha de bäst så hörs vi sen

Tjingpling

myslördag

ska klä mig och gå upp för snart börjar de sakna mig där nere. Inte kan de vara utan mig...ha ha. Får se va som händer ida. Blir väl att mysa med melwin ikväll. Äta godis och se film. Ska väl oxå gå igenom lite saker som vi behöver till resan. Se ja vars melwins alla sommar kläder hamna. Även checka va man sj ska va med sig på resan. Nä nu ska sängen bäddas och sen ska ja äta frulle. Tjingpling

let's dance

Sitter och ser Let's Dance medans ja försöker få Melwin att somna. Är många som är duktiga denna gång. Men min favvo är ändå Wille från Bygglov (visst heter han så?) tror han kommer bli en favorit. Inte för att han är bra på att dansa utan är bara en väldigt skön person. Som R sa har de i alla säsonger funnits en favvo som kanske inte varit en dansare men svenska folket diggar dem. Tjingpling för nu.

pass

nu har vi varit i luleå och fixat malcoms pass. Gick bra men han ser lite rolig ut på kortet. Men men de går de med. Nu är ja på aramo och inväntar maten. Blir ett kort inlägg skriver mer sen. Ha de bäst. Tjingpling.

snälla ge mig värme

håller så att frysa ihjäl. Är kallt överallt. Har gjort en eld och ja hoppas de värmer lite iaf och sen har ja höjt värmen hemma. Vill vara i kanarieöarna nu. Känna stråla värma ens kropp och äta god mat och bara må bra. Som ja sagt tidigare så bor ja i fel del av världen. Ja är latino och ska bo i Amazonas där de är varmt för då trivs ja som fisken i vattnet. Nä nu måste va gå. Ha de bäst alla. Tjingpling

brr...kallt

huvva så kallt de är i huset. När vi ska gå upp måste ja klä ungarna ordentligt. Är väldigt golvkallt hemma. Vi har inga element i köket än. Får dra upp värmen lite plus att tända en mysbrasa och ljus. Eftersom ja ligger kvar i sängen än har ja ingen aning om tempen, säkert snuskgit kallt ute. Nå nu ska ja sova en stund till innan vi ska upp. Sov gott en stund till alla. Tjingpling

Bye bye sweden

nästa fre drar familen Nilsson till kanarieöarna i 2 veckor. Gissa om ja längtar. Blir att lapa sol och äta god mat. Så nu är de endel som ska fixas inför resan. Skönt att slippa kyla i 2 veckor. Få lite ny energi inför sommaren. Skriver mer sen. Förresten, såg att över 100 har varit in på min sida. Kul kul. Ska sova nu. Hörs en annan dag. Tjingpling

Snabbis

Blir knäpp, lilleman vill inte sova men han är trött..går bra när han ligger i min famn men när han läggs i sin säng vaknar han och blir ledsen. blir knäpp

ja ja...skriver mer sen. måste göra mig klar

tjingplign

 Följ min blogg med bloglovin

vattkoppor?

funderar om malcom fått vattkoppor. Han har säkert 10 prickar på huvudet. Funderar lite på om de kan annars vara nå han ätit. Hur ska man veta de? Inte är ja nån expert på sånt. Däremot så hade han lite feber igår kväll. Några tips skulle sitta fint. Får väl vänta och se om melwin oxå får prickar. Ha de. Tjingpling

Nattuggla

Som sagt har jag en nattuggla till son. Verkar som han fått för sig att vakna vid 22 och vägrar somna om men detta har ja tjatat på i flera dagar. Är såå störande för ja skulle precis lägga mig när han vakna. Trodde för en stund att han skulle sova i sträck men tji fick jag. Envisa lilla unge.

Hur som helst så hann ja med ett inlägg, men de var bara för att Malcom vakna. Hade inte tänkt de eftersom vi fastnade på resor. Finns hur många resor som helst. Ska kolla närmare i morgon. SEn måste vi få hjälp av en resebyrå för de vet va de ska leta på. De flesta resorna är till GRan Canaria om man vill åka från luleå. Som skulle varea skönt när man har småbarn, men vi får se hur vi gör för de skulle vara kul att åkta någon annanstans. Vi va ju dit förra hösten. Vi får se som sagt vars de bär av om de nu bär av. Men ja hoppas verkligen de. Speciellt nu när de är äckligt kallt och man vill bara gå ide hela vintern.

Till en mer allvarlig grej. Slog mig för nån dag sen att de är över 1 år sen mamma dog. Tänkt att de gått 1 år och 3 mån sen hon försvann.  Hoppas fortfarande att hon ska ringa mig eller att ja ska vakna upp och allt är bara en lång och hemsk dröm. Ja saknar min mamma så enorm mycket. De stora tomrummet som ja känner i hjärtat finna fortfarande kvar men de har blivit livit mindre sen ja fick Malcom. Ingen och inget kommer att fylla upp de för de är en tomhet och sorg som ej går att ta bort. Hur mycket jag än vill. När min mamma dog dog även en bit av mig själv. Tycker fortfarande de känns konstigt att fara till Piteå eftersom hon eller huset finns kvar. Kan få dålig samvete att ja inte är oftare på hennes grav. Sist ja var där tände jag 3 ljus och lämna en liten tomte som skulle vakta över henne. Vet att ja var arg många gånger på henne, men nu i efterhand var de inte hon utan hennes diabetes ja var arg på för de förstörde så himla mycket för henne. De sista åren var hon inte samma person. Självklart visade hon sin kärlek för mig och min familj men ja såg att hon var såå himla olycklig och ensam inombords. Gjorde ont många gånger i mitt hjärta att se henne så. Hur som helst vill ja ha tillbaka min älskade mamma. Hon var mitt allt fastän ja kanske inte visade de för henne. Men hon var min stöttepelare, min vän och älskade mamma. Undrar när man ska sluta känna denna smärta eller döva den iaf. Tycker de är såå himla orättvist att de hände. Varför fick inte hon leva flera år till och få må bra. Varför fick hon inte vara lycklig. Varför fick hon inte sina drömmar uppfyllda. Ibland undrar man varför hemska saker händer goda människor. Människor som är  underbara och älskade av sina nära och kära. Människor som ville leva. Varför???
Har än inte tagis bort hennes nr ur mobilen. Nämns inte göra de än. Får se när ja är redo för de. Känns jättehemskt att radera dem.
Jag önskar att hon hade fått träffa Malcom. Hon hade älskat han lika mycket som hon älskade mycket och han hade fått lära känna en helt underbar människa. Är ledsen för hans skull och för Melwins skull som fick ha henne alldeles för kort stund i sitt liv.

Min älskade fina mamma. Hoppas du kan se hur mitt hjärta gråter och höra mina ord som ja viskar åt när ja ser på kort av dig. Jag hoppas du förstår hur älskad du var och hur fruktansvärt saknad du även är.

Amor Vincit Omnia

Nu ska ja söva en trött liten kille

Älska dem ni älskar och visa de för de finns inte för evig.

Tjingpling




bröderna grus

nu har melwin och malcom somnat för kvällen. Skönt så nu blir de film. Har varit dålig så att uppdatera ida men de har varit fullt upp. Städat, haft främmande av anna och noel. Sen har världens bästa sara varit här. Tänkte att ja skulle skriva ett snabb inlägg nu så ni vet att vi lever. Nu ska plocka ihop lite innan filmen. Hörs senare vet ja. Tjingpling

vaken än

inte vill unge herr Nilsson sova. Verkar som lillgrabben vinner denna match. Sj är ja dötrött men va hjälper de när man inte får sova. Tur att vi inte ska upp tidigt i morgon. Ska förresten försöka skriva ett längre inlägg i morgon. Blir nog mob inlägg under dagen men sen ska ja sätta mig vid datorn. VILL SOVA NU.......även fara till solen och värmen. God natt Sverige och tjingpling på er.

envis liten kille

sitter med lillebror som är super trött men vägrar ändå att somna. Envisa lilla kille. Vaknar alltid efter nån timma och vägrar somna om. Förstår inte varför han bara kan sova i ett. Men när han väl somnar där tid 12 halv 1 sover han hela natten. Måste krypa massor i hans kropp. Skönt att melwin sover hela nätter. Nä nu ska ja sätta ner foten och visa för lilleman vem som bestämmer av oss. Tjingpling

mobbloggning

har bloggat från min mob hela dagen. Därav de korta inläggen. Då vet ni de. Har just lagt 2 övertrötta barn som har härjat i hela huset. Har även kollat på utlandsresor. Lutar nog ändå att vi far. Någon som vill följa med. Alltid kul med sällskap. Ska hoppa in i duschen och skrubba varenda millimeter av min kropp. Sen blir de film dags. Får se om ja hinner med nå mer inlägg sen. Tjingpling

Länge sen

Tänk för 1år sen hade ja en kula på magen och en enorm längtan. Kan inte fatta att den lilla krabaten som härjar runt mina fötter va i min mage för bara 1 år sen. Och nu är han snart 8 mån. Ska nästa vecka skicka in ansökan om dagisplats. Min lillkille växer så fort. Snart är de utflugna och då är de bara ja och R. Va kul..ha ha...då kan vi fula oss precis överallt utan att behöva tänka efter..ha ha...Tjingpling

-25

Huvva så kallt de är ida. Tur att vi inte ska iväg nånstans. Ida ska ja dona på här hemma. Får sätta på en film åt melwin så han är snäll under tiden. Får se va ja ska hitta på åt malcom. Han är inte lika lätt road än. kom på att man snart ska plocka undan julen. Men när exakt ska man göra de? Nä mina vänner nu ska ja börja dona så man blir klar. Tjingpling

snart ny dag

Jaha då ligger man här i sängen och kan inte somna. Är så tyst i huset. De enda man hör är R's snarkningar. Malcom har ikväll gått runt bordet i vardagsrummet. Han va väldigt nöjd då. Söt humlan min. Gud va ja älskar min små pojkar. Känns lite ledsamt att veta att detta är kanske/troligtvis sista gången ja varit gravid. Hade gärna varit de en sista gång för sen räcker de. Nä känner nu att john blund är så väg. Så godnatt alla där ute.

Plattor på väg upp

Så nu efter mycket om och men så verkar vi få upp plattorna iag. Tydligen har vi fått alla plattor men de hade bara kollat fel på affären så ja tar tillbaka om att normän är muppar.

Har just lagt Malcom i sängen eftersom han somna i soffan, va en väldigt trött liten kille. Han har inte sovit så mycket idag. Får se när han vaknar för att få välling i magen.

Har lagat till kyckling i lergryta som ja skrev tidigare och de blev sjuktgott och saftigt. Nu håller Per och R på att sätta upp plattorna. Får se om alla hinner upp idag.

Kolla på utlandsresor i går och gissa om vi är sugna på att fara iväg. De lutar mot Egypten men vi får se. Menar de är ju inte billigt att renovera och vi skiter ju inte pengar om ni trodde det. Tänk bara att få liggar på en solstol lapa sol och sen äta godmat och se hur glada ungarna är när de slipper behöva ha på sig massor av kläder. Nog är sommaren bäst ändå.

Nu ska ja kolla på en vovve som ja såg på blocket...är grymt sugen på att skaffa en. Är en tik som är 2 år. Har funderar mycke på att vår första hund i familjen ska vara en som är nått år bara för att slippa allt runt att göra den rumsren. Ska höra med gubben va han säger.

Tjingpling på er

Seg i starten

Gu så seg man är idag. Säger att nu jäklar ska man men de blir ändå inget. Nä nu måste ja ta mig i kragen och få tummer ur och göra lite här hemma. Skuller verkligen behöva en betjänt här hemma så man slapp göra nå förutom att ta hand om barnen och laga maten för de är kul. Städa är aldrig kul.

Idag så fick vi veta att våra plattor till köket hade kommit. Jippie sa ja tills ja fick veta att mupparna från Norge har skickat för få. Menar, hallå, har era hjärnor tagis semester för alltid eller. Blir sååå irriterad för de har varit strul hela tiden med dessa plattor. Vill bara kräkar på dem. Men snart snart är vårat kök helt färdigt och då ska ja visa er resultatet före och efter.

SEn ska ja ta an om lilltoan där upp. Måla och göra den fin fin. Har en bild på precis hur ja vill ha den. Som den är nu är den rosa rosa rosa med blommor överallt. Klarar inte de..

Sen till nått helt annat. När vi är klara med köket ska ja verkligen ta tag i min träning. Ska då skaffa kort på Nautilus och sen ska ja börja om med viktväktarna så förhoppningsvis väger man som inskrivningsvikten till sommaren. Ska även Zumba och gå massor, och nu j-lar ska ja fixa detta. Så om nån där ute i min närhet oxå ska börja röra på sig så kan vi gärna göra de ihop och stötta varandra.

Nu ska ja byta bort bajset i Malcoms blöja som inte luktar gott. Borde ha smellnet så alla fick känna hans underbara aromer

Tjingpling

Nya fötter

Godmorgon eller va man säger. Ja och ungarna gick upp för ca 1 timma sen. Vi var väldigt trötta idag som alla andra dagar.

Nu måste jag få berätta en grej. Fick ju en spa behandling på havsbadet av Robban. Tänkte att ja skulle vårda mina stackars fötter lite. Sist ja var där så fick mitt underbara face en behandling. Ska bli sååå himla skönt. Bad Sara att följa med och spa med mig. Får se om ja gör nå mer än fötterna. Tycker de ska bli skönt att få fara iväg och inte ha massor av barn med sig. Få ta hand om sig själv och bara vara jag. Nu ska ni inte missförstå mig för mina barn är mitt allt men ibland måste en mamma få göra nått för sig själv utan massa av barn. För ja menar hur ska man va en bra mamma om man aldrig får ladda upp batterierna??

Så va händer idag. Ja ni de vet jag inte...får se. Ska väl städa och fixa här hemma. Får se va för gott man kommer att äta idag. Funderar på att göra kycklinglår i ugnen med ris och grönsaker. Funderar stark på att göra i lergrytan. Är supergott. Smidigt och enkelt plus att man inte behöver passa de hela tiden utan man ställer den tid som ska vara och sen så kan man göra nått annat under tiden.
I love it. Lergrytan är min bästa vän.


 
    ( bilden är inte mitt så ni vet)
Tjingplinf för denna gång


Julledigheterna slut för denna gång

Så nu börjar verkligenheten igen. I morgon börjar R om igen efter att varit ledig i ca 12 dagar. Har varit skönt att ha han hemma och gjort saker med familjen. Vi har myst på och bara njutit av ledigheten tillsammans.

Idag har vi varit på Leo´s lekland med Melwins kusiner. Melwin blev så himla glad när vi berätta att vi skulle dit med dem. Har varit full rulle hela dagen och ja kan lova er att de är ingen lek att vara på Leo´s. Gu så varm och svettig man blir av att springa och klättra efter han. Sen att man är lika smidig som en järnspett gör inte saken lättare.
Malcom tyckte oxå de var super roligt att vara där eftersom de var massor av folk där. Sov inte en stund under våra 4 timmar där men ja kan lova er att de var jobbigt att hålla uppe ögonen i slutet. Vi hann knappt klä på han och sätta han i bilbarnstolen innan han sov. Melwin fick ja hålla vaken hela vägen hem för de skulle bli så fel om han somna. Men han va gode så slut han med. Somna gode så snabbt när han väl slappna av.

Igår var vi som sagt hos svärisarna och åt Tacos. Vi räknade att vi var 17 st som åt. Självklart så lyckades ja glömma ta kort i går och idag glömde jag kameran totalt. Men sånn är ja..hjärnan är någon annan stans.

Förresten som ni ser och om ni inte har gjort de så får ni veta de nu så har ja skrivit fråga som ni gärna får svara på eller så kan ni ställa nått till mig så ska ja svara på de så gott de går. Tänkte att de kunde vara en roligt sak. Lite komiskt att de är runt 50-60 pers per dag och BARA 1 har röstat på frågan. Svara gärna vet jag.

Nä nu ska ja ta min icke så jättetrötta minsting och försöka söva om han igen. Sen ska ja försöka söva om min största älsk så han kan sova innan han börjar om jobbet igen...ha ha..

VEt att ja varit dåligt på uppdatering idag. Ska skärpa mig i framtiden... *blink blink*

Tjingpling


Första dagen snart slut

Nu är de ca 2 timmar innan första dagen på de nya året är slut.

Jag kan sammanfatta dagen så här: Inte ett skit har hänt. Slöat i soffan så fort chansen har funnits till och varit en riktigt surfitta. Kul början på de nya åre, eller va säger ni.

Sen har ja avgett ett nyårslöfte som ja förmodligen kommer att bryta men ska försöka iaf och de är att verkligen börja ta tag i träningen och viktminskningen. Kan ju inte se ut som en mysig liten heffaklump hela livet...ha ha

En liten fråga till alla där ute. Har ni avgett nått nyårslöfte och om va är de.?

Har suttit och kollat på lite kök och ja har konstaterat att de är väldigt få...nu har ja inte sett alla kök men de ja har sett har inte haft som vi. Längtar tills vi får de klart helt och hållet, men de beror helt på när mupparna från Norge inte slarvar bort våra hela tiden.
Sen efter den renoveringen ska vi ta de lite lugn innan nästa projekt börjar och de är att måla om hela huset på utsidan. Vi funderar lite på vilken färg vi vill ha. Är inne på grå men halva Sverige börjar ha den färgen.

I morgon ska vi fara till svärisarna och ha en tacosträff med R´s alla syskon och syskonbarn. Vi blir väl runt 20 pers tror ja. Alltid lika trevligt. Speciellt när man inte har en stor släkt själv. Ska bli gott med Tacos eftersom de var ett tag sen vi åt de. Mumma



Nä nu ska jag ut med soperna och ta mig en giftpinne samtidigt för ja känner att jag är värld de efter idag.

Tjingpling

Tröööötttttt.........................

Trött så trött. Har sovit en sväng med Malcom men de var bara 1 timma så nu har man fått sammanlagt 5 timmars sömn. Skulle ha sovit längre om inte min älskade först födde son kom och höll på att väcka både mig och Malcom.

Har fått i oss lite i magen nu men ja känner att ja inte orkar göra nååå idag. Bara slappa och dega dagen lång.

Har egentligen inge intressant att berätta så nu ger ja upp för denna gång. Kanske nästa gång

Tjingpling

2010

Nu är de 2010 och ja och Malcom har varit vaken sen halv 9. Är gode så himla trött eftersom vi kom hem vid halv 4-4 tiden. Sen  tror ja inte somna förrän vid halv 5. R och Melwin sover än. Ska höra med älsk om ja får lägga mig en stund sen.

Som sagt igår var vi hos Carro och Micke och Nova och de var hur trevligt som helst. Magen är mer än full. Som varmrätt fick vi oxfile med rödvinssås som Carro hade gjort själv och en jättegod potatis. Tog aldrig bild på de tyvärr. Men god var den.

Innan vi skulle äta lekte Melwin och Nova docktor...ha ha de var såå himla söta. Va så kul att de lekte så bra ihop. Gulltrollen våra.

Hade en super duper bra nyår. Ska visa lite bilder från jul och nyår

Men ja önskar alla som läser min blogg en jättebra fortsättning på de nya året och ja hoppas de blir super bra år för er.

 Tjingpling

Från julen

  
  

Från Nyår

  
  
  
  
  
  
  
  
  



RSS 2.0