Gäsp

Trött, trött och åter trött. Kan nog bero på att ja inte är riktigt frisk heller. Har haft ont i halsen några dagar nu. Sen så är de så mycket med huset som ska göra. Har varit nu i 3-4 dagar och dragit tapeter i vardagsrummet. Hade gått fort om de inte varit för att de var strukturtapet och sen målat på de. Sitter som sten på vissa ställen. Men vi ahr fått låna en tapetångare och då gick de snabbt. Förhoppningsvis blir vi klara i kväll. Sen på fredag får vi tapeterna, de enda rummet som vi måste vänta på nu är i Melwins lekrum. Blev restade till vecka 40. Men de gör inge för vi har några andra grejjer och rum som ska bli klara före.

Melwin har sin sista inskolningsvecka nu och de har gått jättebra och lämna han där. Han har ätit och sovit där. Trodde de inte skulle gå nå bra med sovandet eftersom han är så himla van att få välling men de hade inte varit nå problen för han i går.Och de är ju jätteskönt de. Kanske man kan helst sluta med välling mitt på dagen. Ska städa lite nu när man har lite tid för sig själv. KAn vara lite svårt att dammsuga och skura när man har en liten en som hela tiden springer efter en. :-)

Nä nu ska ja börja göra lite nytta innan skolan börjar och ja ska hämta Melwin. Förresten ikväll är de final i Hell+s kitchen, Hoppas verkkligen Bonnie vinner. Tycker inte om Rock eller va han heter'

Ha de alla

Tjingpling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0