Piteå idag

Idag vaknade vi före 7. Robban ska till a-jaur och göra klart i brunnen. Såg att han försökte vara tyst så han inte skulle väcka lilleman men de är inte de lättaste för bara en liten stund senare hörde Melwin Robban och gick ner från sängen och sprant till toan där han var och borsta tänderna.

Idag ska vif arat ill Piteå och hälsa på mor och far. Min kära far fyllde år i torsdag så vi ska ge han en tårta och sen så ska vi berätta för han att han ska bli morfar igen. Tror han kommer bli jätteglad. Sen blir de att springa på stan och äta godmat.

Igår mådde ja riktigt piss. Spydde och hade mig. VAr inte så kul när man var på praktik. Hoppas verkligen ja slipper må så illa, Inte kul. Tänk att nästa år ska vi ha en liten igen. Längtar massor. Ska på inskrivningen om ca 2 veckor. Ska bli kul.

Nä nu ska vi börja göra oss ordning och sen börja fara till Piteå.

Ha en bra helg alla och Tjingpling på er

Vet nått som ni inte vet......

..hihi...som sagt, jag vet nått som ni inte vet. Vill ni att ja ska berätta det???

Jo de är så här att Melwin ska bli storebror i maj. Vi hade tänkt vänta några veckor til men de har redan börjat pratats och ja har varit tvungen att berätta de för några pga att ja inte mått så bra alla dagar.

Ska bli så himla roligt med en till. Vi får hoppas på en tös denna gång för då har man en av varje, men skulle de nu bli en kille till så är de lika välkommet. Har mått riktigt bra till nu, känner att illamåendet börja smyga sig på. mindre kul. Bara ja slipper må lida dåligt som ja gjorde med melwin så är ja glad.
Har redan blivit svullen om magen så skulle kunna tro att ja är i vecka 12 och inte 7-8. Får se vars de slutar denna gång. Kanske blir så stor så ja rullar fram...ha ha.

Nä nu ska vi göra oss i ordning för dagis sen ska ja plugga lite innan vi far till skolan

Ha de så bra

Tjingpling

Nä förresten måste berätta att ja jobba kvall igår. Eller ja jobba väl inte utan ja går på praktik, men ja tror ja kommer få börja jobba där sen. Även världens bästa Sara jobba oxå igår kväll. Älsk dä gumman. Ska bli sååå tråkigt att du flyttar

Tjinpling

oj oj..

Nu var de en evighet sen ja skrev. Har varit lite lat plus att ja har haft sååå himla mycket att göra sista veckan. Är fullt upp varje dag. 3 dagar i veckan har ja praktik sen  2 dagar i veckan har ja skola och sen så ska man hinna med att fixa och renovera i huset oxå. Börjar bli lite less på att renovera men de beror nog på att de är så himla intersivt just nu. Ficck veta att vi ska flytta ut tidigare så vi har bara 1 mån att göra de så beboligt som möjligt eller va de nu heter..ha ha..

Förra veckan började Melwin på dagis på allvar och de har inte gått så bra. Har varit såå himla ledsen lillgubben när man har lämnat han. Gör verkligen jätteont i mammahjärtat och lämna han när han är så ledsen, men de sköna är att de går över gode så snabbt. Går jättebra att äta och sova där. Trodde de skulle bli problem med sovandet eftersom han är så himla van att få vällig på dagen när han ska sova men de är tydligen inga problem.

Nä nu ska vi göra oss ordning att fara och sen ska ja till huset och måla lite fönster och sen börja städa upp lite här hemma. även sätta igång en tvätt. har masso massor av tvätt. Har som sagt varit lite slö där hemma.

Får skärpa mig nu med skrivandet

ha de så bra

Tjingpling


Gäsp

Trött, trött och åter trött. Kan nog bero på att ja inte är riktigt frisk heller. Har haft ont i halsen några dagar nu. Sen så är de så mycket med huset som ska göra. Har varit nu i 3-4 dagar och dragit tapeter i vardagsrummet. Hade gått fort om de inte varit för att de var strukturtapet och sen målat på de. Sitter som sten på vissa ställen. Men vi ahr fått låna en tapetångare och då gick de snabbt. Förhoppningsvis blir vi klara i kväll. Sen på fredag får vi tapeterna, de enda rummet som vi måste vänta på nu är i Melwins lekrum. Blev restade till vecka 40. Men de gör inge för vi har några andra grejjer och rum som ska bli klara före.

Melwin har sin sista inskolningsvecka nu och de har gått jättebra och lämna han där. Han har ätit och sovit där. Trodde de inte skulle gå nå bra med sovandet eftersom han är så himla van att få välling men de hade inte varit nå problen för han i går.Och de är ju jätteskönt de. Kanske man kan helst sluta med välling mitt på dagen. Ska städa lite nu när man har lite tid för sig själv. KAn vara lite svårt att dammsuga och skura när man har en liten en som hela tiden springer efter en. :-)

Nä nu ska ja börja göra lite nytta innan skolan börjar och ja ska hämta Melwin. Förresten ikväll är de final i Hell+s kitchen, Hoppas verkkligen Bonnie vinner. Tycker inte om Rock eller va han heter'

Ha de alla

Tjingpling

Solig dag

Idag vaknade jag och Melwin samtidigt som Robbanf åkte till jobbet. HAr slappat lite framför tv och datorn innan vi var tvugna att göra oss orgning för dagis. Har gått jättebra för lilleman. Lämna han oxå och de hade då inte varit nå problem. Var skönt för under tiden så beställde ja tapeter till huset. Köpte blöjor som skulle lämnas på dagis och lite luch åt oss.

Runt kvar i 11 hämade ja honom och han var glad att se mig. Åkte hem gjorde mat och sen var de läggdax för Melwin. Han somnade nästan på en gång. Är lite ansträngde och vara på dagis :-)

Nu har ja bara suttit och latat mig framför datorn men ja ska börja plocka ihop lite. Ska sen när Melwin vaknat fara och låna en tapetångagre för vi ska börja riva tapeter idag. Under tiden ska Melwin vara hos sin faste och kusiner. SEn åker ja och hämtar han medans Robban stannar kvar och grejjar på.,

Har itne så mycket att berätta idag. Än så länge. Men men ha de så bra och sköt om er

Tjinpling alla

Kycklingsallad

Först och främst , hur gott är de inte med kycklingsallad. Har gjort en idag och jag kan inte sluta små äta av den. Bara matar och matar in mer och mer. Får som aldrig nog.

Såg förresten att ja har börjat var dåligt med uppdatering.

Nu har då en vecka gått av Melwins inskolning. Har gått gode så bra ändå. Nästa veckan blir de att prova äta och sova där. Även att jag ska lämna han en stund. Men de kommer gå så bra så.

Till en annan roligt sak. Igår fick vi nycklarna till vårat hus. Sååå himla skoj alltså. Var där igår kväll men robbans föräldra och syster och hennes barn. Planerade lite hur vi skulle göra om. Var där idag oxå. Lämnade Melwin hos Robbans faster så vi kunde mäta och kolla i lugnt och ro. Har hittat jättefina och vissa väldigt dyra tapeter. Älskar färgerna som vi ska ha i Melwins lekrum. Får lägga in lite bilder när vi har gjort klart. Man skulle vilja göra om allt men ekonomin säger stopp så de får bli några rum i taget.

Måste än en gång säga hur gott de är med kycklingsallad..mums

Melwin har nyss lagt sig och ja sitter här å äter..KYCKLINGSALLAD och glor på tv samtidigt som ja surfar. Robban är och friar en polare som fyller 30 idag. Får se när han kommer hem och vilket skick han är i då. Bara han inte väcker mig blir ja glad.

Nä nu har ja inge mer intressant att skriva förutom..KYCKLINGSALLAD...ha ha

Ha en trevlig helg alla och sköt om er

Tingpling

1 vecka har snart gått

Snart har en vecka har gått och de har gått gode så bra för Melwin med inskolningen. Har varit lite gnälligt vissa dagar men de är ju inte så konstigt eftersom allt är ju så himla nytt för honom. Nästa vecka ska ja börja lämna han och han ska prova både äta och sova där. Hoppas de går bra för han.

IDag har ja haft fullt upp. Först inskolningen och direkt när vi var klara där så bar de av till Manjärv för farmor skulle ta hand om Melwin medans ja var i skolan. Hade skola i 3 timmar idag. Och sen åkta direkt tillbaka för att hämta honom och få äta lite gomiddag hos farmor. Vi fick blåbärsgröt och burgare. När vi kom dit ringde ägaren till huset och ville att vi skulle komma dit eftersom hon inte tyckde att de som bott där hade städat så bra. Hon har hyrt ut de till ett annat par medans hon har bott i USA. Åkte dit direkt när vi hade ätit och kollade runt. JA inte var ju de den bästa städningen så hon skulle prata med dem. Hur som helst så får vi nycklarna i morgons å i helgen blir de att flytta lite saker och mäta och kolla va för slags tapeter vi ska ha och golv. Kommer att ha att göra nu några veckor framöver.

Blir inte så långt inlägg för snart ska ja se Hell´s kitchen. Love it. Undrar vem som vinner. Nu är de nära.

Ha de så bra alla och ha en trevlig helg

Tjingpling

Inskolning

Iågr började Melwin inskolningen. Åkte dit halv 10. Direkt när vi kom dit sprang han och började leka med de andra barnen. Han brydde inte sig alls om vars jag var eller vad jag gjorde. Var riktigt skönt. När vi skulle hem började han rent av gråta för han ville vara kvar och de är ju alltid ett plus.

Efteråt åkte vi hem och åt och så sövde jag han. Var gode slut. Sov över 2 timmar. Var skönt för ja låg och sov en stund med han. Var gode så trött jag med. Sen åkte vi till Melwins faster för han skulle vara där medans vi åkte till banken och skulle göra klart med huslånet. När vi kom tillbaka var han gode så nöjd och han somna snabbt på kvällen. Men däremot så har han inte sovit nå bra allt på natten. Vaknat mycket och gnällt.

Idag gick de tyvärr inte lika bra på dagis. Gick bra när vi kom dit men sen fick Melwin för sig att börja hysteriskt krama en annan liten pojke som blev smått förvånad, och när ja drog han därifrån skrek han järnet och började krama om han ingen. Blev arg varenda gång ja drog undan han för man såg att den andra pojken blev less. Tänkte att han skulle sluta med då gick han till en annan pojke och gjorde precis likadant. Han har aldrig gjort så där förrut, vet inte alls va de va med honom. Men när vi kom ut så sluta han och lekte vidare som igår. Men nog var de mycke gnäll. Vet inte om han håller på att bli sjuk eller va de kan vara.
Har varit gnällig hela dagen. Han sov ca 3 timmar idag och sen har han varit på bra humör. Hoppas de går bättre i morgon.

Har även idag varit på biblioteket och lånat 2 böker. Lagat mat och städat och skurat.

Blir nog en tidig kväll ikväll. Ska glo vidare på internet och sen ska ja ta en dusch innan vi lägger oss.

Ha de bäst och sköt om er alla

Tjingpling

RSS 2.0