Inskolning

Iågr började Melwin inskolningen. Åkte dit halv 10. Direkt när vi kom dit sprang han och började leka med de andra barnen. Han brydde inte sig alls om vars jag var eller vad jag gjorde. Var riktigt skönt. När vi skulle hem började han rent av gråta för han ville vara kvar och de är ju alltid ett plus.

Efteråt åkte vi hem och åt och så sövde jag han. Var gode slut. Sov över 2 timmar. Var skönt för ja låg och sov en stund med han. Var gode så trött jag med. Sen åkte vi till Melwins faster för han skulle vara där medans vi åkte till banken och skulle göra klart med huslånet. När vi kom tillbaka var han gode så nöjd och han somna snabbt på kvällen. Men däremot så har han inte sovit nå bra allt på natten. Vaknat mycket och gnällt.

Idag gick de tyvärr inte lika bra på dagis. Gick bra när vi kom dit men sen fick Melwin för sig att börja hysteriskt krama en annan liten pojke som blev smått förvånad, och när ja drog han därifrån skrek han järnet och började krama om han ingen. Blev arg varenda gång ja drog undan han för man såg att den andra pojken blev less. Tänkte att han skulle sluta med då gick han till en annan pojke och gjorde precis likadant. Han har aldrig gjort så där förrut, vet inte alls va de va med honom. Men när vi kom ut så sluta han och lekte vidare som igår. Men nog var de mycke gnäll. Vet inte om han håller på att bli sjuk eller va de kan vara.
Har varit gnällig hela dagen. Han sov ca 3 timmar idag och sen har han varit på bra humör. Hoppas de går bättre i morgon.

Har även idag varit på biblioteket och lånat 2 böker. Lagat mat och städat och skurat.

Blir nog en tidig kväll ikväll. Ska glo vidare på internet och sen ska ja ta en dusch innan vi lägger oss.

Ha de bäst och sköt om er alla

Tjingpling

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ebba fyller 1 år den 9 november, så det är bara 2 månader kvar. Hon har inte börjat gå än men hon är på god väg! Pyjamasen är från KappAhl och jätte mysig =) Vars har ni köpt hus?

2008-09-03 @ 20:34:34
Postat av: Pernilla

Oj, glömde skriva vem kommentaren var postad av. Men det kanske du förstod ändå =)

2008-09-03 @ 20:36:36
URL: http://ebbasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0