Kycklingsallad

Först och främst , hur gott är de inte med kycklingsallad. Har gjort en idag och jag kan inte sluta små äta av den. Bara matar och matar in mer och mer. Får som aldrig nog.

Såg förresten att ja har börjat var dåligt med uppdatering.

Nu har då en vecka gått av Melwins inskolning. Har gått gode så bra ändå. Nästa veckan blir de att prova äta och sova där. Även att jag ska lämna han en stund. Men de kommer gå så bra så.

Till en annan roligt sak. Igår fick vi nycklarna till vårat hus. Sååå himla skoj alltså. Var där igår kväll men robbans föräldra och syster och hennes barn. Planerade lite hur vi skulle göra om. Var där idag oxå. Lämnade Melwin hos Robbans faster så vi kunde mäta och kolla i lugnt och ro. Har hittat jättefina och vissa väldigt dyra tapeter. Älskar färgerna som vi ska ha i Melwins lekrum. Får lägga in lite bilder när vi har gjort klart. Man skulle vilja göra om allt men ekonomin säger stopp så de får bli några rum i taget.

Måste än en gång säga hur gott de är med kycklingsallad..mums

Melwin har nyss lagt sig och ja sitter här å äter..KYCKLINGSALLAD och glor på tv samtidigt som ja surfar. Robban är och friar en polare som fyller 30 idag. Får se när han kommer hem och vilket skick han är i då. Bara han inte väcker mig blir ja glad.

Nä nu har ja inge mer intressant att skriva förutom..KYCKLINGSALLAD...ha ha

Ha en trevlig helg alla och sköt om er

Tingpling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0