oj oj..

Nu var de en evighet sen ja skrev. Har varit lite lat plus att ja har haft sååå himla mycket att göra sista veckan. Är fullt upp varje dag. 3 dagar i veckan har ja praktik sen  2 dagar i veckan har ja skola och sen så ska man hinna med att fixa och renovera i huset oxå. Börjar bli lite less på att renovera men de beror nog på att de är så himla intersivt just nu. Ficck veta att vi ska flytta ut tidigare så vi har bara 1 mån att göra de så beboligt som möjligt eller va de nu heter..ha ha..

Förra veckan började Melwin på dagis på allvar och de har inte gått så bra. Har varit såå himla ledsen lillgubben när man har lämnat han. Gör verkligen jätteont i mammahjärtat och lämna han när han är så ledsen, men de sköna är att de går över gode så snabbt. Går jättebra att äta och sova där. Trodde de skulle bli problem med sovandet eftersom han är så himla van att få vällig på dagen när han ska sova men de är tydligen inga problem.

Nä nu ska vi göra oss ordning att fara och sen ska ja till huset och måla lite fönster och sen börja städa upp lite här hemma. även sätta igång en tvätt. har masso massor av tvätt. Har som sagt varit lite slö där hemma.

Får skärpa mig nu med skrivandet

ha de så bra

Tjingpling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0