Fullt upp

Oj nu var de länge sen ja skrev. Har varit fullt upp i helgen sen har ja inte haft orken eller lusten att skriva i veckan.

Sist jag skrev så var Robban i fjällen. I helgen hade ja träffat Anna och Noel. Sen så hade ja tjejträff med Sara i lördag. Åt jättegod middag och så blev de 2 filmer. Första var Tazan som Melwin fick se sen blev de Djävulen bär Prada. Sen sov SAra över. Tack bruden för en trevlig lördag.

I veckan har de inte hänt såå jättemycket. Var hos BM i går. Gick bra. däremot så har han blivit rörlig igen. Mindre kul. Trodde han började göra sig redo för att komma men icke sa nicke. Verkar vara en lika envis bebis som Melwin var.

Sf-mått i v.37 var 34 cm
Bebisljud: 140
Blodtryck:105/74

I morgon blir de att fara till Pite och göra lite ärenden sen hälsa på far min och fara förbi mammas grav. Vet inte va ja ska skriva för ja har varken orken eller lusten egentligen. Men snart är de helg och de betyder att tid men hela familjen.

Förresten Melwin har sovit i sitt eget sovrum nu i 3 nätter och han har varit jätteduktig. Vi trodde verkligen inte att de skulle gå såhär bra. Han verkar tycka om sitt sovrum och verkar sova bra där oxå för han är så nöjd när han kommer över på morgonen. Får njuta medan de funkar så här bra.

Nä nu ids ja inte skriva mer

Tjingpling på er

Kommentarer
Postat av: Eva & Lisa

Tack så mkt:)

2009-04-25 @ 09:15:34
URL: http://evasvardsudd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0