Helgen är här igen

Lördagsmorgon och jag sitter med datorn i knät, Malcom äter välling, Robban sitter i andra soffan och se på Vänner på 5:an och Melwin ligger uppe i våran säng och sover än. Ska snart ska vi äta frulle hela familjen. Idag ska vi på dagis för Melwin ska bli fotad. Även Malcom ska få vara med på ett hörn så de kommer bli kul. Sen blir de att fara raka vägen till Vidsel för vi ska fira MElwin och Malcom kusin.

Igår under dagen hände de inte så mycket. Jag plockade på här hemma, fixade undan lite i Malcoms kläder. Tog bort nu alla 62 som har varit för små länge och bytte ut de mot strl 74. Lillgubben blir bara större och större. SEn kom Robban hem och vi gjorde oss ordning och åkte ut. For förbi Elkedjan och kollade på vitvarorna så nu har vi bestämt oss för att köpa där ifrån. Sen åkte hela familjen Nilsson till Trescorona och åt middag. Var riktigt gott men dyrt. Tur att man inte gör de så jätteofta.

Sen för att fara hem ist blev de att fara till Näcken och Tessan så ungarna fick leka av sig lite. Men ja kan lova att de var en trött liten kille som som somna på en gång. Av nån anledning så hann han äta upp vällingflaskan och lägga undan den. Sen plockade ja undan all tvätt och hämde upp de blöta innan vi satte oss för att se UFC 103. Både jag och Robban somna en liten sväng men vi såg klart den så vid 12 lade vi oss.

Idag ska vi som sagt på  kalas sen ska Robban förlja sina föräldrar och två syrror till Sunderbyn och hälsa på sin faster som ligger på sjukan.

Sen vet ja inte va som händer. Hade pratat med Sara om att vi kanske skulle fara ut ikväll men vi får se hur de blir.

Nä nu ska vi äta frulle och sen göra klart ungarna för fotografering.

Tjingpling på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0