Nyårsafton och sista dagen på 2010

Först vill jag be om ursäkt att ja de har varit en VÄLDIGT blogg torka sista tiden, men ja har varken haft ork eller tid. Är alltid så stressigt under juletider.

Men ja ska vara snäll och ge er en uppdatering om vårt liv.

Julafton var vi hos Robbans brorsa i Vidsel. Var hur mysigt och trevligt som helst. Vi var nog runt 26 st tror jag. Även min käre far var med. Hämtade han i Piteå dagen före.

Ungarna var i varv hela dagen och tydligen har de varit så pass snälla så tomten kom med julklappar åt dem även i år. Var glada miner som man fick se när de öppnade klapparna.
Fick massor av fina klapar...bla Woody och Buzz, Batman, spel, bilar, barndator, käpphäst...m.m.

JAg hade tydligen oxå varit snäll iår och fick turkosa Mineglas av älsklingen plus en ny mob...blev en sådan hära:

 En HTC Wildfire men min är vit och fin...love it...ALOT

Sen har man ätit massor av mat som vanligt...jag verkligen älskar julmaten...man kan typ äta ihäl sig på den. Bilder från julen kommer men jag är i stugan nu.

Så va har hänt mer i våra liv...???

I tisdags var vi till Sunderbyn med Mario på hörselkontroll. Sist när vi blev utskrivna så fick de ingen signal på hans vänstra öra så då fick vi göra ett nytt försk då. Och som sist så fick vi ingen signal denna gång heller. Va de beror på vet vi inte. Antingen så är hans hörselgång så trång så signalerna kommer igenom eller så har han fortfarande fosterfett eller de värsta va allt, att han inte hör nå på de örat. Vi har ställt oss på en ny tid där man kommer att använda en mer avancerad manick för att kolla hörsel. Ja håller tummarna och ber till Gud att vi får de svar vi vill då. MAn blir lite orolig men de blir man uti allt som rör lilleman. Tror ja man alltid kommer att vara för han är ju våran Minimee.

Har oxå varit och vägt han i veckan..MEn där kan man inte klaga över nå för han växer som han ska och mer där till. på tio dagar han han ökat vikten med 425 gram och 3 cm. Så nu väger han som en nyfödd bebis ungerfär. 3723 gram och är 55 cm lång. Stora killen. Man är så glad att han lägger på sig...men än så länge så har han inge fett på kroppen. Lite rundare i ansiktet har han blivit och lite mera stjärt har han fått...ha ha..

Kan inte säga de nog många gånger. Men jag är sååå himla glad över att allt har gått så bra med han. Att han fått vara frisk och kry. Att de inte varit nå komplicationer runt han. Nu i efterhand slår de en vilken tur man har haft eftersom de hade kunnat gå så mycke värre. Tror de är min kära mor där uppe som skyddar våran lilla son. Hon är han skyddsängel.
Tänk att mamma dog för 2 år sen och att Mario föddes på dagen när hon dog. Så nu är den 20 okt inte bara sorgensdag utan även glädjens dag. Nu är inte okt månad bara en sorglig månad. Skönt.

Allt går så bra med Mario nu. Är så himla fin liten kille. De enda nu är att han har hållt oss vakna på nätterna sådär i en vecka så man är gode så slut i kropp och knopp. Vet som inte riktigt va de är som gör honom så orolig på nätterna. Om de är magen eller va de är. Han sover och äter hur bra som helst under dagen och kvällen men när vi ska lägga oss börjar han direkt tjorva. Vill äta men spyr massor. Magen bubblar och gasar som bara den. Idag gick jag upp före 6 och bytte blöja och sen virade ja in han i hans filt...ja då somna han på en gång. Lillskiten vår. Är väl de där att han vill ligga ihopknövlad och trångt. Samtidigt är de inte så konstigt eftersom han alltid har legat så. Hoppas bara de blir bättre snart för man blir gode så slut.

Sist men inte minst. Idag är de nyårsafton. Sista dagen på 2010. Har varit ett bra år. Lite undantag med allt runt Mario men annars så har de varit bra.

IDag ska vi fira in de nya året med Näcken och Tessan och deras barn Liam och Nova. Kommer bli najs.

Detta är va som kommer slinka ner i våran mage ikväll

Helstekt oxfile med svamp och potatistorn

Bild på Helstekt oxfilé med svamp- och potatistorn


Nä mina vänner nu har de större killarna vaknat och Mario börjar vara hungrig så då måste han få mat. MEn jag vill bara önska er alla ett..

Gott Nytt År



Tjingpling

Kommentarer
Postat av: Helena

en del förtid födda barn vill ligga nära och varm långt efter de föds.linda om honom bara kanske hjälper mot magen också?

2010-12-31 @ 09:30:34
URL: http://viggo2008.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0