Att vara gravid för 3:e gången

Nu är man gravid för 3:e gången. Vi hade pratat om att skaffa fler barn i framtiden, men de blev lte lidigare än vi hade tänkt. Vi hade väl pratat om att skaffa när Malcom var typ lite över 2 år. Ibland kan man inte bestämma över ödet. Men vi är lika glada för de. Ska bli sååå himla kul att få gå igenom de en gång till, för ja vem vet. De kanske är sista gången ja får vara gravid så de är bara att njuta nu.

ÄR sååå himla glad för ja har inte haft nå illamående denna gång. Mådde ju piss med grabbarna. Har verkligen inte känt mig gravid för 5 öre. Trodde där ett tag att de inte var nå där inne. Men vi var på UL när vi var i v.10 och då var de en liten pyre som rörde och levde rövare där inne. Är sååå himla mysigt att få se sin lilla bebis. Nu får man bara hålla tummar och tår att den vill stanna där tiden ut. Eller ja, den får mer än gärna komma ut lite tidigare så man slipper gå över tiden. Men jag är ganska inställd på de eftersom grabbarna har inte velat komma ut i förväg..

Nu är jag i v.14 och går in i v.15 på ons. Har bara känt bebis ett fåtal gånger. Vet att ja kände Malcom redan i v.12-13 men då hade ja ju inte lika mycke späck som denna gång. Kanske de är en lugn och harmoniskt liten plutt där inne. Har funderat lite på va som gömmer sig där inne. Tror på en kille till och vår omgivning säger att de är en liten tös. Nog hade de varit kul att få sig en liten prinsessa nu när man redan har 2 prinsar. Men skulle de vara en till prins så gör de inge de heller. Bara han mår bra och får vara friska men önska man ju alltid få göra.

Ska göra lite jämförelser med denna grav med de andra 2.

1: Har mått super bra med bebis nr 3. Med Melwin och Malcom mådde ja verkligen illa.
2: Min cravings denna gång är saltlakris (som ja egentligen i vanliga fall hatar). Med grabbarna hade ja senapssill i v. 8 sen frukt.
3: Känner inte av fogarna nå än de gjorde ja med grabbarna tidigt.

Sen vet ja inge mer eftersom de än har gått så kort tid.

Nästa vecka ska jag ringa specmödra och boka in en tid för Rul. Hoppas att ja kan få en tid den dagen robban fyller år om de nu inte är för sent då för då kommer ja vara i v.20. MEn de får ja höra med dem till veckan.

Längtar verkligen asmycket efter ma har gått halva tiden för de är då de händer grejjer. Magen börjar se gravidrunt ut och inte som nu degig och fläskig. Har förresten på tal om de tagit ett kort på magen idag men ja den i kameran och har ingen kabel med mig till stugan. MEn de kommer till veckan.

Nä nu ska ja vara lite social med älsklingen och se på lite ufc innan vi ska lägga oss.

Ha en fortsatt trevlig helg alla

Tjingpling

Kommentarer
Postat av: Eva Granström

GRATTIS! Så roligt! Det är kul med många barn! Att det är jobb med barn det vet du redan! Jag tyckte det var jobbigast att gå från ett barn till två. Trean bar kom och fanns där.

Undrar om du väntar en tjej. Jag har läst att graviditetsillamående är vanligare om man väntar en pojke! Snart vet du om du vill, ultraljudet visar snart vad du har för skatt i magen!

Kram till er båda! Och till era fina killar!

2010-06-05 @ 23:22:42
Postat av: jag

eva:ja de skulle verkligen vara kul med en tösabit nu när man har 2 prinsar. men vi får se hur vi gör om vi tar reda på eller inte :-)

2010-06-06 @ 10:46:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0