Ny vecka idag.

Nu var de nån dag sen ja skrev, men ja har inte varit inne vid datorn sen sön. Har haft fullt upp. Städat och donat i hemmet. Gu vad varmt vi har de i vårt hus. Man vill bara dö av värmeslag. Och varmare kommer de bli har jag hört.

Idag gick ja in i v.14. Så de tar sig. Tycker de fortfarnde går segt men men nästa vecka ska jag boka tid för RUL. SKa bli kul, ska försöka få en tid samma dag som Robban fyller år. KAn ju vara en kul grej att göra på sin dag.
Mår fortfarande äckligt bra. Har inga gravkrämpor än och de är såå himla skönt men däremot så funderar ja verkligen om de är nå där inne när man mår så himla bra. Har ju mått piss med grabbarna.

På tal om nåt helt annat så prata ja lite med Melwin om bebisen i magen. Fråga han om han trodde de var en flick bäbis eller en pojkbäbis. Melwin sa en pojkbäbis och att han skulle heta Totto. Vill inte ha en flickbäbis. Så får vi de så kommer flickstackarn få stå ut med endel och lära sig bli hårdhudad i tidigt. MEn samtidigt kan de vara bra för då får hon skinn på näsan och i dessa tide behövs de verkligen.

I morgons ska MElwin til tandläkaren och mys Mia är så himla söt och tar hand om Malcom under tiden så man kan konsentrera sig på han. Får se hur de går och va MElwin tycker om de. Sen på fre ska MElwin på 3-års kontroll och då ska Malin ha Malcom. Tur att man har så fina vänner som ställer upp när man får de lite problem.

Sen när vi har varit på bvc med Melwin blir de att fara och hämta Malcom och plocka ihop de sista för då drar vi till stugan efter Robbar har slutat jobbet. Var ett tag sen vi var där. Måste ju se om de står kvar.

Nä nu ska ja skala mig en mango och sen blir de sängen. Är gode så trött idag känner jag

Tjingpling på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0