Trevlig dag idag

Har hänt endel idag. Däremot så har jag inte hunnit med så mycket i hemmet, men de tar ja i morgon ist.
 
Dagen började med att ja vakna före 7 tiden och jag och Malcom gick ner och ja gjorde ordning för urinprovet som ja skulle lämna in på vc. Hann även ringa spec mödra i sunderbyn och ja fick en ny till för rul så nu har ja fått den 9 juli ist för den 19 juli. Så nu är de bara 2 veckor kvar tills vi får se bebis igen. Längtar massor.

Efter ja lämnade Melwin på dagis åkte ja för att ta ut pengar till svärfar för han skulle med våran bil på lagning i Piteå idag. Sen åkte ja förbi vc och lämna pisset och sen blev de en morgonkaffe hos söt Mia och hennes gullungar.
Blev även en sväng på affären för ja behövde nya blöjor till Malcom. Men huvva va ja ångrar de köpet. Har aldrig klagat på Huggins tidigare men de som ja köpte idag var up´n´go och de har läkt båda gångerna ja bytt...fan va ja hatar de. undrar om man kan lämna tillbaka dem. Menar inte vill ja ha blöjor som inte tål nå piss. De läkte delux.

Ja ja...hur osm helst så tömde ja bilen sen när ja kom hem och efter en liten stund fick ja främmande av Malin och Vilja. Medans de var här så åkte ja bara iväg en sväng och skjusade Mia på VC. Vad för man inte för sina älskade vänner. Åkte även och hämtade henne efter en stund.

Blev sen att bjuda svärfara på kaffe innan han drog till Piteå med bilden och sen blev de lunch med Linda och Vilja. Blev även en lite promenad för att söva barnen och hämta Melwin på dagis. VAr en väldigt glad liten kille som man hämta. Skulla och sprang hela vägen hem. Skön för oftas brukar de bli sura miner när man ska hämta han. Efter ett tag vakna Vilja och Linda och lillsessan åkte hem.

La mig och vila en stund i soffan för ja är såå himlarns trött på eftermiddagarna. Blev ingen lång stund innan Malcom vakna. Sen kom Robban hem så då var de bara att börja med maten eftersom han skulle iväg och jobba lite mer. Blev en väldigt god köttgryta med ris idag. Mumma mumma säger ja bara

Har badat ungarna och nu sover de sen en halv timma tillbaka. Skönt för då får man lite egen tid. Ska bara kolla vidare på nätet och sen lägga mig ner och flippa lite runt kanalerna.

Bara så ni vet så går ja in i v.17 i morgon. Börjar gå framåt och ja känner av bebis mer och mer nu. Är såå mysigt. Nu ska ja bara räkna ner till Rul.

Ha en bra kväll alla

Tjingplign

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0