Supertrevlig lördag

Idag har ja haft en super nice dag. Började med att vi vaknade runt 10 tiden. Bestämde oss för att gå omkring lite och att ja skulle lämna tillbaka lite kläder som ja hade köpt igår. Hitta en jätteskönt linne på hm för typ 50 spänn. Åt en lättare lunch och strosa på. Simon gjorde oss sällskap ett tag sen drog han vidare.
Jag och Maria åkte och köpte lite mat inför kvällen sen blev det raka vägen hem för att börja fixa till oss inför tjejkvällen med Marias polare.
Har varit en supertrevlig kväll med jättegod mat och massor av skitsnack. Var sååå himla kul att träffa Anna och Limpan igen. Var ett tag sen man såg dem.
I morgon blir de att vakna relativt tidigt så man hinner vakna till innan och packa ihop sina stuff innan man ska ta flyget upp igen till norr.
Har varit en supertrevlig helg med underbara människort och supergod mat men ja har samtidigt saknat mina älsklingar så enormt mycket. När man far såhär upptäcker man verligen hur mycket man älskar sin familj. Kan behövas att man får fara iväg för att förstå hur bra man har de hemma. Plus att ja även tror att de där hemma även uppskattar en själv med. Nu känner ja hur ja har fått ladda upp batterierna igen och köra på som vanligt igen.
Som ja har skrivit massor av gånge så har ja nog väldens bästa killar som ja älskar över allt annat på denna gjort. Vet inte va ja skulle ha gjort om ja inte hade dem.
När man hittar sitt livskärlek och får barn så förstår man va meningen med livet är. Och de är att älska sina barn och man ovillkorligt.
Nu ska ja gå och lägga mig så ja orkar upp i morgon så man inte missar flyget hem igen för de skulle inte vara kul. Skön att få fara bort som sagt men ännu skönare att komma hem. Borta bra men hemma bäst. Visst är de så??
Sov gott alla
Tjingpling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0