Upp till bevis

Ja vad ska man säga..jag som hade tänkt blogga om Marios framsteg. Men de är inte lika lätt att göra de när man är hemma som de var på sjukhuset. Eftersom då hade man massor av dötid så man kunde blogga när man ville. Nu när man har kommit hem så har man 3 barn att ta hand om och ett hus underhålla.

Ja ja får se nu va som har hänt sen sist jag skrev. Malcom var på 18 mån kontroll i fredag. Så nu väger han 10.9 kg och är 81 cm lång. Han är lite lättare och 4 cm kortare än Melwin. Sprutan gick hur bra som helst. Var egentligen vägningen och mätningen som blev livat. Börja skrika och härja när vi skulle ta av oss. Men han lugna ner sig ganska snabbt. När vi var klar hos bm åkte vi och handla en lite leksak som bevis på att han var såå duktig när han fick sprutan. Blev en Moster Jam bil.

Helgen har varit gode så lugnt. De enda var att Mario fick för sig att dra ut sonden lördagkväll. Ringde sjukhuset och vi kom överense om att han bara skulle få de viktigaste medicinerna i en spruta. Var gode så orolig att han inte skulle gå upp i vikt.

På söndagen var vi och hälsa på svärisarna och mös på hela dagen. Även Robbans äldsta syster fick se Mario för första gången. Hon tyckte han var så liten men ja tycker han känns så stor nu. Men han är ju liten än.

Mån bar de av på kontroll på Sunderbyn. Höll tummar och tår att han hade gått upp i vikt. Och vet ni vad??? De hade han gjort. Vägde 2472 gram och va 48 cm lång. Så han slapp få sonden tillbaka. Himlarns skönt. Nu får han bara från bröstet så de sa att de var upp till bevis om han skulle klara av att gå upp i vikt med enbart ammning. Så på fredag kommer de bli spännande om han har klart av de. De enda som är lite synd nu är att han kräks så mycket. Kommer alltid efter han har ätit och även sen efter en stund. Han är en riktig lite spy grabb.
Blir även att göra en ögonkontroll på fre för att se om de växer onormalt mycke kärl i ögat. För om han skulle ha de så måste de ta bort de eftersom han annars kan bli blind.

Annars så sover, äter och skiter Mario under dagarna. Han sover även bättre på nätterna nu. Himlarns skönt för när ja just kom hem så vart de inte mycke sömn på nätterna.

Jag verkligen älskar min lilla prins massor för de har slagit mig flera gånger att vi har haft jätte tur att allt har gått så himla bra och sluta så bra som de gjorde ändå. Att han har mått super sen dag 1. Nu har alla tänk om kommit i tankarna.
  

Älskar denna bild

 Pappa och Mario hand

Förresten Melwin och Mario fick lite kläder i veckan. Äntligen hitta ja pyjamasen Melwin har pratat om i evigheter. Har alltid hunnit ta slut. Även Mario fick en ursöt dress.




Var allt från mig för denna gång. Ska uppdatera sen när vi har varit på Sunderbyn på fre och berätta hur allt gick då.

Tjingpling


Kommentarer
Postat av: Petra

Håller tummarna att han fortsätter gå upp i vikt som han gjort hittills. Vilken duktig pojke!

2010-11-25 @ 07:02:59
Postat av: Martina (Emelle i dec-tråden på FL)

Vilka jättefina bilder. Så söt han är!!

2010-11-25 @ 19:32:44
URL: http://http://martinaupdate.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0