1 dag kvar..

...tills Melwin börjar dagis. Har blivit stora killen. Oj va tiden går fort. Tyckte de var nyss vi kom hem med han från BB och nu är han över året och ska börja dagis. Hoppas verkligen att han kommer trivas där och ha roligt. Själv tror ja inte de kommer bli nå problem för han verkligen älskar andra barn. Kommer nog bli jobbigt när vi ska hem.

Nu skrev ja i förrgår, hade inte tid och skriva igår. Har haft fullt upp hela dagen. Vi var i stugan  på morgonen men vi bestämde oss för att fara hem. Plockade ihopa alla grejjer och städade ihop. Innan vi åkte hem åkte vi och hälsade på Robbans bror och fru som var i deras stuga som ligger runt Moskosel nån stans. Kommerinte igår va de hette stället. Var där ett bra tag. Var riktigt kul och se deras för ja har aldrig varit där. Jättemysg och nära vattnet. Tror vi åkte därifrån runt halv 4 tiden. Bärjade känna stressen för ja skulle hinna hem och duscha och byta om innan 5 tiden för ja skulle på fest hos en arbetskollega. Skulle äta sill och potatis och bara umgår. Var även jättesugen på att fara till Piteå och vara med Sara och brudarna, men eftersom ja redan hade lovat bort mig så åkte jag dit.

Hade en super duper trevlig kväll. Som sagt åt massor av sill och potatis. Blev rent av äcklad..så mycket åt jag. Sen pratade vi massor och till slut kom Singstar fram och då  sjäng vi för fulla mugga. Tog lite kaffepaus och så mellan. Ja var den enda nycktra, men skoj var de ändå. Endel av damerna blev liite för  överfriskade men de var så härligt för de var ju på glatt humös ändå. Sjäng och skojja på tills vi upptäckte att kl hade blivit halv 3. Tiden bara rusade iväg, men de gör den när man har kul. När vi skulle hem s¨ var de is på rutorna. Fatta is..nu är de inte långt bort innan snön kommer..usch fy och bläää.

Idag vet ja inte riktigt vad som händer. Ska städa och laga mat men annars har vi inget inplanerat.

Ha nu alla en bra söndag och ni som var å parta, hoppas ni inte är allt för bakis idag.

Tjingpling

Kommentarer
Postat av: Therese

Hoppas det går bra för Melwin på dagis! Men det tror jag säkert det gör!



Hoppas allt är bra med er annars, kramar

2008-08-31 @ 16:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0