Hemma igen

Nu är man tillbaka i byn hos sin älskade familj. VAr såå himla skönt att komma hem till Robban och barnen. Gu va ja har saknat dem.

På Kallax berättade Melwin att de hade en överraskning åt mig hemma och att de var blommor. Ha ha...skönunge. Man har lärt sig att inte visa eller berätta de för han eftersom han har lite svårt att kunna hålla det hemligt. Var en jättefin bukett och jag fick även en fönsterskrapa som man har medel i och som gör att de inte droppar eller blir fula ränder när man putsar glasytor. Så i morgon ska ja testa den och se om de funkar.

Som sagt så har ja haft en supertrevlig helg och ja är så glad att ja gjorde de för nu dröjer de länge länge innan ja kan fara iväg igen helt själv. Blir ju inte lättare ju mer barn man skaffar.

Förresten idag när ja skulle gå igenom tullen på Arlanda så pep maskinen och ja blev noga checkad. Fick rent av ta mig stövlarna. Tror de var mina nya jeansleggings som fick igång apparaten eftersom den hade dragkedja längst ner på benen. Men efter en lite stund fick ja gå.

Har ikväll lagar rostbiff med rostade grönsaker till. Va supergott. ÄR hur mätt som helst nu.

Nu försöker jag söva en VÄLDIGT arg lillebror. Han är sååå himla trött men vägrar att somna. Va ska man göra när ens barn har så starka viljor. Inte lätt att vara mamma ibland.

Snart ska jag och älsklingen lägga oss. Känner att man är gode så trött efter en dag resande

Ha de bäst alla

Tjingpling

Supertrevlig lördag

Idag har ja haft en super nice dag. Började med att vi vaknade runt 10 tiden. Bestämde oss för att gå omkring lite och att ja skulle lämna tillbaka lite kläder som ja hade köpt igår. Hitta en jätteskönt linne på hm för typ 50 spänn. Åt en lättare lunch och strosa på. Simon gjorde oss sällskap ett tag sen drog han vidare.
Jag och Maria åkte och köpte lite mat inför kvällen sen blev det raka vägen hem för att börja fixa till oss inför tjejkvällen med Marias polare.
Har varit en supertrevlig kväll med jättegod mat och massor av skitsnack. Var sååå himla kul att träffa Anna och Limpan igen. Var ett tag sen man såg dem.
I morgon blir de att vakna relativt tidigt så man hinner vakna till innan och packa ihop sina stuff innan man ska ta flyget upp igen till norr.
Har varit en supertrevlig helg med underbara människort och supergod mat men ja har samtidigt saknat mina älsklingar så enormt mycket. När man far såhär upptäcker man verligen hur mycket man älskar sin familj. Kan behövas att man får fara iväg för att förstå hur bra man har de hemma. Plus att ja även tror att de där hemma även uppskattar en själv med. Nu känner ja hur ja har fått ladda upp batterierna igen och köra på som vanligt igen.
Som ja har skrivit massor av gånge så har ja nog väldens bästa killar som ja älskar över allt annat på denna gjort. Vet inte va ja skulle ha gjort om ja inte hade dem.
När man hittar sitt livskärlek och får barn så förstår man va meningen med livet är. Och de är att älska sina barn och man ovillkorligt.
Nu ska ja gå och lägga mig så ja orkar upp i morgon så man inte missar flyget hem igen för de skulle inte vara kul. Skön att få fara bort som sagt men ännu skönare att komma hem. Borta bra men hemma bäst. Visst är de så??
Sov gott alla
Tjingpling

Massor av kläder

Nu är vi äntligen hemma efter en hel dag shopping. Har såååå jävla ont i fötterna av all promenad på kullensten och skit. Sen på de har Simon har satt på en skiva som heter Blurt och som låter som nån håller på att dräpa både en katt och en hund samtidigt...ha ha...de är livet.

Har hittat massor av fina kläder på hm. Blev


Ja de blev 3 träjor till men ja hitta inga bilder på dem så klar och ja orkar inte söka heller på deras hemsida. Men hur som helst är ja skita nöjd med mina nya leggings. Hitta några mammaleggings men ja ska lämna tillbaka dem för de från hm var massor skönare. Blir nog att köpa ett till par fast ljusa.

Snart ska vi äta Indiska mat som Simon ska laga. Ska blir spännande att se hans matkunskaper. Maria har skrytit massor om den så nu är de upp till bevis. Sen blir de nog bara att chilla och prata massa strunt.

I morgon ska vi nog på stan igen och lämna tillbaka lite kläder och bara strosa omkring. På kvällen blir de fest med några brudar så de ska bli himlarns skoj. Men för min del blir de att dricka Cola eller Fanta medans de andra konsumerar alkohol. Vet ja iaf en som kommer må bra på söndag..ha ha och de är jag de. För då blir de att ta flyget tillbaka till norrland.

Prata med MElwin idag och gu va ja saknar mina älsklingar. Känns väldigt konstigt att vara ifrån mina hjärtan. Älskar er av hela mitt hjärta. Min är mina älsklingsgrabbar alla 3.

Nä nu ska ja vara lite social med Maria och Simon och se om ja kan hjälpa till med nå i köket.

Tjingpling från storstan

Storgatan delux

Nu ligger jag i Marias soffa och myser på men en kaffekopp och ett glas citronvatten. Vi vaknade vid 10 i dag. Himlarns skönt att få sova ut men samtidigt lite konstigt att inte vakna till småfossinar som vill gå ner eller en liten kille som ska digga i ens telefon.

Ska snart börja göra oss ordning för att shoppa lite kläder och grejjer. Ska bli trevligt. Strosa omkring och mår bara bra.

Nä nu ska ja göra mig klar så vi kan fara och shoppa lite. Skriver lite mer sen nä ja har nå intressant att skriva.

Tjingpling på er

Melwin 3 år

Idag fyller mitt lillhjärta 3 år. Oj vilken stolt kille vi har haft idag. Sagt till alla att han fyller 3 år och sen säger han grattis.

Hade som sagt kalas hela helge. I lörd hade vi för släkten och då fick grabbarna jättefina presenter. Sönd blev de kalas för deras kompisar och fick ännu fler fina saker. Har varit 2 nöjda killar fast egentligen är de väl Melwin som förstått de hela med kalas och födelsedagar. Malcom har varit så glad över sina snören så man hade kunnat gett han de...ha ha.

Men nu är mina småkillar sååå himla stora. Tänk va tiden går fort. Tyckte nyss ja kom hem med dem och nu börjar de vara så stora. Snart kommer man ha en till liten som kommer att växa upp lika fort om inte snabbare.

Idag fick Melwin öppna lite packet som vi hade köpt. Vart jättenöjd med dem. Speciellt sin lilla fyrhjuling som han har tjatat om i en evighet.

I morgon går ja in i v.13 så nu är de 12 första mest kritiska veckorna över. Skönt men inget är säkert förrän vi har varit på RUL i juli.

Ska ladda upp lite bilder från i helgen men inte nu får bli en annan gång.

Nu ska ja se klart på tv sen blir de att lägga igen sina 2 bruna och invänta John Blund

Ha de bäst och

Tjingpling


Kalas hela helgen lång

Idag och i morgon har vi kalas för hela slanten för de är barnens kalas. Malcom blev 1 år i tis och Melwin blir 3 på tis den 25 maj. Gisses va tiden går fort. Tycker de var typ igår som vi fick Malcom och i förrgår som vi fick Melwin.

Har haft fullt upp i några dagar så de blev lite dåligt med uppdatering från min sida.

Igår var jag på inskrivning. Gick bra men ja blev stucken 2 ggr. I fingret och i armen. Är baksidan av att va gravid. Hatar verkligen nålar. Min bm får sig alltid ett gott skratt när ja ska stickas för ja velar och grejjar på innan hon får sticka. Tycker lite synd om henne oxå för ja ger henne press när de blir att sticka i armen. Hon får bara sticka en gång.
Enda som va dåligt är att ja tyvärr inte har gått ner de kilon efter Malcom så mitt BMI var för högt så ja måste göra en Glukosbehandling och se om ja är i riskzon att få graviditetsdiabetes. Men de trodde inte min BM. Men de kan vara bra att kolla upp ändå. Så nu blir att röra på sig ordentligt och tänka på va man äter så man inte rullar fram i slutet av grav.

Så va händer mer då i mitt extremt intressanta liv. Som sagt vi ska ha kalas i helgen, och idag blir de att ha för släkten och i morgon blir de att ha barnkalas. Har räknat att de blir ungerfär ca 12 st barn och säkert minst 9 mammor. Kommer bli sååå slut. Därför hade ja hoppats på att få sova lite längre än till före 6 i morse. Men va ska man göra när man har en lite son som tycker att han har sovit klart då. Är bara att gilla läget. Men de var iaf bättre än halv 5 som var igår.

Joi på tal om de igår grillade vi lite och hade lite folk som var förbi och tog sig nån öl. Va riktigt trevlig men huvva så himla kallt de var på kvällen. Nu börjar värmen försvinna. Skönt att de blir lite svalare men de behöver ju inte bli frost för de.

Slutar med en bild på Malcom när han bara var några dagar gammal. Snacka om att tiden går fort.




Tjingpling

Sol inne, sol ute, sol i hjärta, sol i sinne

Ja herre gud va varmt vi har haft de nu några dagar. Man ska inte klaga när värmen äntligen kommer men den kom verkligen med besked. Hade gärnat fått komma lite i taget. Men men de är bara att njuta för den kommer väl att försvinna lika fort som den kom.

Så var hänt idag då? Melwin har varit på dagis idag och jag gick efter de och köpte blöjor till Malcom. Var tänkt en kort promenad men när vi nästan var hemma igen upptäckte jag att unge herr Nilsson hade lyckats slänga av sig kepsen utan att ja sett de så då var de bara att vända och leta reda på den. Fick gå en bit innan ja hitta den. När ja väl hade kommit hem ställde jag mig på en skallrig stege och började måla vit där hängrännorna ska va. Hatar verkligen att vara på stegar men va ska man göra.

Malcom och jag har varit ute hela dagen och grejjat på här hemma. Sen när vi hade hämtat Melwin på dagis tog vi oss en glass som vi åt inne. Var skönt.
Sen kom Jenny K  förbi med 2 av sina 3 tjejor så då fick man surra av sig lite med. Vi fick även en snabb visit av Linn och Sasse. Fick ta lite på hennes växande tvillingmage. Hon är så fin, men ja förstår att de är tung för henne.

Annars har de inte hänt så mycket idag. Ble kyckling och pommes som vi avnjöt ute i solen för Melwin bestämde de. Har även hunnit byta däck på lill Mickran så den slapp ha vinterskorna på sig.

Nu försöker jag söva mini Nilsson och sen ska ja boka om min sthlm´s resa så ja kommer fram tors kväll ist för fre kväll. Får man en extra dag i storstan. Men att boka om resan kostar 300 i ombokningsavgift plus mellan skillnaden om de nu blir nån. så minst 500 spänn räknar ja på. Ja ja så kan de va.

Har förresten fått massor av gratulationer för bebisen i magen på Facebook. Tror de blev väldigt många som blev överraskade över vårt 3: bebis...ha ha...men ja längtar så. Är såå himla möttot just nu. Vill ha gått halva tiden minst.

Nä nu ska ja ringa flygbolaget och höra va som går att göras. Lite bilder får ni på mina småtroll och älsk.

Tjingpling

  

 

Födelsedag och en god nyhet

Idag blev min älskade lilla Malcom 1 helt år. Skit va tiden går fort. Tyckte de var nyss som vi kom hem med han och nu är han redan året. Har även fått veta att han fick en plats på sin storebrors dagis och de är ja helt överlycklig över. Skönt att slippa flytta Melwin.

Idag har de varit en gode så lugn födelsedag för lilleman. Blir mer i helgen när vi kommer ha kalas både lörd och sönd. Har varit ute hela dagen lång och målat och njutit i solen.

Har även varit hos Tracey och klippt Melwin för de behövdes verkligen och han blev hur fin som helt. Kommer att lägga upp lite bilder på huset sen så får ni se vilken skillnad de blev.

Sen till den stora nyheten. Melwin och Malcom ska bli storebrorsor i början av dec. :-) Ska bli så kul att få en till liten knodd. Så nu tänkte ja bli mer aktiv i bloggen. Ska försöka uppdatera allt runt graviditeten och va som händer i vår vardag. Kommer även att försöka vara duktig med bilder.

Hur som helst så är jag i v.11 och jag har mått hur bra som helst. Verkligen inte kännt mig gravid för 5 öre. MEd grabbarna mådde ja piss första tiden så de är skönt att man slipper de nu. Har inskrivning nu på fre. Än så länge har ja nte gått upp nå och de tackar ja gud för eftersom jag kommer nog att rulla fram i slutet ändå. Hoppas bara fogarna vill lysa med sin frånvaro denna gång så ja slipper ha lika ont.
Nä gott folk. Ska gå ut och måla lite nu när trollen har somnat. Men ja avsluta med 2 bilder på mina små älsklingar.

Tjingpling

 

Hej mina vänner

Blir kort kort inlägg men från och med idag så ska ja bli mer aktiv i bloggen. Är många som har sagt att de vill att ja ska skriva igen så då tänkte ja göra de. Bara för er skull och för att de kan va kul att ha till senare.

Tjingpling

RSS 2.0