Har sååå tråkkigt...

De är inte kul när gubben jobbar natt. Man blir som rastlös. Nu sitter man här vid datorn och nördar sig hela kvällen för man har inget att göra. Melwin har sovit sen halv 8. Har hunnit tvätta och hängt tvätt. 

Som sagt så var vi och farmor och farfar ida men farfar var inte hemma han jobbade. Sov nog 2 tim med Melwin. Var så trött så ja slockna. Nästa samtidigt som Melle.
När vi kom hem så hittade Robban en till Reima overall som fanns här i byn, Vi började prata och sa att den vi köpte igår skulle nog va alldeles för stor för han denna vinter så ja ringde och köpte den. Så nu har Melwin massor av vinterkläder. Är ju bra de, tur att man kan hitta billiga kläder på blocket och tradera.

Funderar på att gå och duscha och sen lägga mig så man får sova lite. Har upptäkt att Melwin har blivit förskyld, hoppas han blir bättre innan han ska skolan in på måndag.

Tjingpling på er

Kommentarer
Postat av: Eva & Lisa

Tack så mkt! Har förstått att de gick riktigt snabbt för oss, man har ju hört skräckhistorier där förlossningen pågått jag vet inte hur länge..



Läget annars då? Vars bor ni föresten?



Ha de fint! Kram

2008-08-26 @ 09:49:06
URL: http://evasvardsudd.blogg.se/
Postat av: Hilda

okej. vad kostar

den i månden? hur länge ska ni bo kvar?

2008-08-26 @ 17:46:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0