Jaha..

Idag har de varit fullt upp. Jag och Melwin gick upp när Robban kom hem för att han skulle få sova. Pratade litegranna innan vi gick och åt frulle. Före kl 8 så gick vi på en promenad, fatän vi inte är i sovrummet så lever Melwin om gode så mycket och då kan inte Robban sova. En STOR nackdel när man bor i lägga. När vi var på våran promenad ringde ja Malin och vi bestämmde att vi skulle komma dit så våra småbusar fick leka av sig lite. Hon har en tös som är ca 1 mån yngre än Melwin. De hade så kul, lekte, dansa och busa på. Sen gick vi ut en stund. Efter en stund kom en annan kompis Anna och hennes son, bestämde oss för att gå en promenad för de alla 3 var såå himla trött och behövde sova middag.
Vi hann inte ens börja gå så började Melwin skricka hysteriskt. Han är så van att få välling när han ska sova men ja försöker att vänja av han det på förmiddagarna nu när han ska börja dagis. Han får ju inge där. Men han är ju så tjuring så, skrek nog en halv timma innan han slockna. Bestämde att han inte skulle få sin vilja igenom. Sen for ja och Anna och åt lunch. Vid 3 tiden var vi hemma igen och Robban hade just vaknat så han hade fått sova ett bra tag. Men däremot så kände han sig inte så kry. Hoppas han nu inte blir sjuk och inte smittar Melwin.

I morgon far vi direkt till Piteå efter Robbans jobb. Han ska få sova några timmar hos mamma medans vi gör lite ärenden sen bär de av till stugan i a-jaur. Ska vara där ända till söndag. Kommer bli skönt. Har lite granna att göra där så de är bra att vi får några extra dagar på oss.
Har ikväll packat ihop allt som vi ska ha med oss till stugan. Som vanligt är de endel. Har verkligen försökt att inte ta med mig  allt för onödiga saker.

Fick förrestemnveta idag att på måndag kl halv 10 ska vi vara på Melwins dagis. Kommer bli sååå himla spännande. Hoppar verkligen de kommer gå bra för lilleman men de tror jag.

Nä nu har ja inte så mycket mer att berätta vad ja kommer ihåg så nu ska ja glo lite på tv och duscha sen

Ha de bäst alla

Tjingpling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0