Jättetrött..

...som bara den är ja ida. Klockan är nu kvart i 7. 2 dagar i rad har vi gått upp två timmar senare, men på ett sätt är de bra för ja måste söva Melwin före 12. Han ska vara hos sin faster och kusiner ida medans ja är på skolan och sen jobbet. Då kommer Robban och hämtar han efter hans jobb.

Igår blev ja knäpp, tog en evighet att lägga Melwin. Tror de tog 2 tim innan han somna. Sen vaknade han i natt runt 3 och ville INTE somna om men typ efter 1,5 tim blev hans ögonlock allt för tunga så han somna till slut.

Nu är de ca 2 veckor kvar tills vi får flytta in i vårat hus. Satt igår och kolla på badrumsartiklar. Vi hitta någrat handfat som vi tyckte var fränta.

                            
Lite annorlunda eller hur?

Sen har vi kollat på lite skåp och sidoskåp men vi har inte bestämt oss än. Ska in på Bröderna Öbergs Intregiör och lånta hem lite tapet. Har hitta några jättefräna från Keek a book till Melwins lekrum. Ska bli så himla kul att börja renovera och tapetsera.

Som sagt ida ska jag på min första lektion i funktionshinder. Har bara kvar 2 kurser i min usk utbildning så till jul är ja klar men ja ska även lästa som sagt funktionshinder och demens. Kan vara bra att ha lite bredare utbildning.
Sen efter skolan ska ja direkt jobba till 8 ikväll. Jobbar i morgonkväll oxå.

Gäsp ska slappa lite i soffan med Melwin, vi båda är lite sega nu på morgonen. Ska sen även ringa till sjukhuset och höra hur de är med min mormor.

Ha de så bra alla så hörs vi senare

KRAM

Kommentarer
Postat av: saraisaksson

fräna handfat :D åh va kul att få köpa nya grejer till huset!

2008-08-22 @ 13:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0