Manjärv

Nu är kl snart 9 och vi har redan hunnit vara vakna i 3 tim. For väldigt tidigt till Melwins farmor och farfar. Robban jobba sin första natt ida så vi bestämde att vi skulle fara direkt efter hans jobb till hans föräldrar. Han ska hjälpa dem med att klippa gräset och så. Just nu ligger han och sover så han orkar jobba i natt med.
Jag och svärmor har kollat lite på Tradera. Gu vad vissa klädesplagg är billiga. Såg massor av kläderspaket med allt från 20-40 st kläder som låg på runt hundringen. Är inte dyrt, speciellt om man vill ha de som dagiskläder.

Igår var vi till Luleå och hämta vinterkläderna vi hittade på blocket. Allt var i jättefint skick. 8 vinterplagg för 800 spänn, de är inte dyrt.

Är äckligt trött idag för Melwin har inte haft en bra natt. Vaknat massor och varit jättegnällig. Verkar som han håller på att bli förskyld. Inte kul för han börjar dagis om ca 1 veckan, hoppas han bli bättre innan dess.

Ska ringa lite samtal idag sen ska vi leka lite ute hos farmor. Blir nog en tidig kväll för oss. Skriver med sen blev nalta less nu

ha de tills vidare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0