Piteå igen..

Nu är vi i Piteå igen. Kom hit runt 8 i morse. Gick upp just efter 6 ida, var ändå gode så pigg. Gubben kom hem strax efter. Ska säga att han inte var på sitt bästa humör så vi hann diskutera lite innan vi for. Tyvärr har han börjat känna sig krasslig. Inte kul, bara han inte smittar mig och viktigaste av allt Melwin.

Efter mycket om och men så tog vi oss iväg. Åkte först till Robbans jobb för han skulle låsa vårt släppvagn sen åkte vi till hans syster för vi skulle låna deras. Är större än vårt och där ryms de en hörnsoffa. Sen bar de av till Piteå. Robban var orolig att ja inte skulle klara av att köra det för de är så mycket bredare än vårat, men de gick ju hur bra som helst. Men de är ju klart, är man bäst så är man..ha ha.

När vi kom fram så gick Robban och la sig och Melwin härjar som vanligt eftersom mormor  har ju så mycke grejjer att pilla och plocka på. Själv tycker ja de inte är så kul för ibland kan han hitta saker som han verkligen inte ska ha. Mormor är en liten samlare. Gissa om vi kommer få mycke att göra den dagen hon flyttar från huset. Jag bävar..huhu.

Ska in till stan sen och handla lite mat och göra lite ärenden innan vi ska fara till stugan för då har Robban sovit några tim oxå.

Jag uppdaterar mer sen i kväll

Tjingpling




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0