Riktigt höstväder

Nu är vi i stugan och myser på. Det enda som är mindre kul är att de har regnat sen vi kom hit. Idag har vi fått lite saker gjorda. Vakna runt 8 tiden. Så ja och Melwin gick upp medans gubben låg kvar i sängen och sov en stund. Han har blivit förskyld. Inte kul. Vi åt lite frukost och titta på tv.
När Robban gick upp började vi dona i stugan. Vi ska möblera om så igår satt vi ut lite möbler för en billig penning för vi vill inte ha de. Hade med oss våran hörnsoffa som vi har burit in nu. Blev jättebra.
Har redan ringt 3 personer så nu blir vi av med ett bort och 4 stolar och våran rotting grupp. Det enda som vi har kvar är en äldre modell av bäddsoffa. Får se om de nån vill ha de annars blir de att slänga soffa på tippen.
Ska prata med mamma om hon kan följa med nån gång och plocka ihop lite krimskrams för här är de alldeles för mycke saker så man blir knäpp. Varken ja eller Robban gillar när de är mycke saker överallt. Vi vill gärna ha stilrent.
Om ca en halvtimma kommer en och ska kolla på bordet och stolarna.

Så va händer mer ida då? Efter köparen har kommit så tänke vi fara till mammas morbror och hämta våran skottskärra som han har lagat. Hoppas Melwin har vaknat då. Var lite gnällig innan han somna. Är inte helt kry. Bara de blir bättre tills på måndag när han ska börja dagis
Tänke att vi kanske ska ta oss ut en liten sväng fastän de regnar, tur att ja packa ner Melwins regnkläder.

Nä nu måste ja sluta för hon som ville ha bordet är på väg

Skriver mer sen om ja kommer ihåg

Tjingpling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0