Fortfarande kaos

Är fortfarande kaos här hemma, men man börjar se ett avslut i de hela. De hinner väl inte bli klart tills jul men de mesta iaf och de är ju bra. Fick lite bakslag med kakelplattorna. Dom vi skulle ha var slut i hela landet och kommer från Norge den 21 dec så mellan dagarna kommer de. 

Idag var Emmeli och Linda och lill Anton förbi och de va riktigt trevligt. Anton växer så de knakar. När ja höll honom kändes han tyngre än Malcom och han är nästan 2 mån yngre än Malcom.
Annars har ja plockat och donat på här hemma. Ikväll blir de nog en tidig kväll för Malcom för han har bara sovit 1 gång idag. Förhoppningsvis sover han hela natten. Vill inte vara uppe med han i kväll igen.

Förresten så har Malcoms första tand kommit nu..hihi..är så sött. Så nu måste mamma införskaffa en tandborste åt han så han lär sig att ha den i munnen.

Ska beställa klart julklapparna i kväll och försöka slå in dem oxå.
Prata förresten med HM och Malcoms skjorta hinner inte komma i tid så ja bad Linda om hon kunde köpa en skjorta åt Melwin och en åt Malcom när hon ändå var i stan. Snäll som hon är så gjorde hon de. Tack underbara du.

Har tagit lite kort idag som ja ska visa. Lite från förhallen, vardagsrummet och ungarna. Har inte så mycket mer att berätta.

 Min middag idag. Tonfisk, räkor och äggsallad. Mumma

Förhallen klar

 



Vardagsrummet

 

 

Bilder barnen

 

 

 

Och sist men inte minst



Tack för mig för denna gång

Tjingpling

Kommentarer
Postat av: johanna

det blev ju jättefint i hallen och köket tror jag kommer bli hur snyggt som helst ! :)

2009-12-08 @ 21:36:38
URL: http://johannaastenvall.blogg.se/
Postat av: Allis

Vilka charmtroll du har, dessutom 3 st. Försöker Melwin härma pappa månntro? Kul att följa byggnationerna på bloggen. Vi kommer och kollar när det är klart. Här är allt superbra. Kramisar till hela familjen och HÁ DET BÄST!

2009-12-08 @ 21:38:42
Postat av: Sara

hur fint som helst gumman! måste verkligen ta mig till byn snart couse I miss you!! <3 Håll ut, jag kommer ;)

2009-12-09 @ 14:12:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0