Snart ett nytt år

Nu är de bara några dagar kvar innan vi får 2010. Hoppas de året fortsätter lika bra som i år. Men en mille skulle inte skada. Men man kanske måste börja köpa lite fler lotter så man ökar chansen. Är ju inte precis som en mille kommer falla ner från himlen. Men hoppas kan man alltid göra. =)

Julafton var hellyckad. Melwin var inte alls rädd för tomten. Han var så himla söt. Tog tomten i haden och förklarade vars packeten var. Sen när han fick alla julklappar hade han inte tid att koncentrera sig på tomen men uppfostrad som han var så tacka han för varje packet han fick. Åt gjorde man tills man storkna och julmat är gott men man blir ganska less efter några dagar.

På nyår så ska vi fira med några vänner och deras dotter som är lika gammal som Melwin. Så de blir en gode så lugn tillställning. Man har inte samma sug att parta loss som förr. Man nöjer sig med trevligt sällskap och gomat.

Ska försöka ladda upp lite bilder från jul. Har varit i farten hela dagar så bloggen har blivit lite lidande dessa dagar. Men så kan de va. Ska bli bättre.

Ha en god fortsättning på året och hoppas de nya året blir ett bra år för er alla

Tjingpling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0