Glad midsommar!!

Som texten lyder. Glad midsommar alla där ute. Hoppas ni alla får en bra midsommar afton.

Sj så är vi i Manjärv hos farmor och farfar. Ska vara här hela helgen. Kommer ha fullt upp eftersom vi har 2 bröllop att fara på. De första som är idag ska vi bara vara på självaste vigseln och sen ska alla Robbans syskon fara till hans päron och äta rökt fisk. Kommer bli så himla trevligt.

I morgon gifter Robbans äldsta brorsdotter och då blir de hela dagen och kvällen. Ska bli såå kul att få klä upp sig. Hoppas man en dag får stå själv som brud och om de blir de så dröjer de nog länge till,

Nu har vi äntligen varit och köpt oss en syskonvagn. Blev en Phil&Ted. Hitta självste vagnen på blocket för 2000 spänn och sen har vi varit på barnens hus och köpt syskonsitsen och mjukliften. Blev så mycket billigare än att köpa en helt ny. Så nu har vi en Emmaljunga Duo Edge -06 som vi ska sälja så om de är nån som är ute efter en vagn är de bara att hojta till så kan ni köpa våran. Den är jättefin.

Nä nu har ja inte tid att sitta här nå mer men ja ska försöka visa lite bilder sen från helgen. Nu ska ja hinna duscha innan Malcom vaknar och ska äta mat.

Klicka för att se nästa bildSå här ser våran ut fast svart grå. Snygg eller hur

Ha de bäst alla och glad midsommar än en gång-

Tjingpling

Kommentarer
Postat av: lea

glad midsommar på er och ja tänkte "tvinga" med mig sabina& sara till er någon dag saå jag får lukta på lilla malcom;*)

2009-06-19 @ 18:35:38
Postat av: Terese Vestin

Hej på er!

Massor med grattis till er lille pojke i efterskott :)

Såå snygg han är,som storebror sin!

Hoppas ni har det bra,kram!

2009-06-19 @ 21:33:57
Postat av: Jenny

Grattis till eran lilla kille, söt som socker såklart :-) Ni har gjort ett toppenbra val gällande vagnen, vi har en likadan och är riktigt nöjda, går inte jämföra med en vanlig syskonvagn.

2009-06-19 @ 23:18:03
URL: http://mittiminvardag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0