Blää...

Hoppades verkligen att de var på G nu men de verkar som "Lillebror" bara luras. I natt har de varit gode så lugnt i magen. Har lite mensvärk än och nu på morgonen  har magen börjat jobba på igen lite granna. Ska nog ta och skura badkaret idag och fortsätta kratta ute. Som sagt hoppas han kommer snart.

Lite uppdatering från helgen

Valborg: Var i vidsel men Robbans syster och familj hela kvällen. Var jättetrevligt. Melwin hade hur kul som helst med sina kusiner. Robban kom från Sthlm men bilen runt 8 tiden. Bilen var jättefin

Fredag: Vi var till Luleå och handlade lite saker. Melwin fick sig en gungställning och en liten solstol. Vi köpte dynor till stolarna och en dynlåda. Var gode så slut på kvällen

Lördag: Var vi på kalas hos Melwins kusin Lollo som fyllde 20 år. Fick massor av god fika och jättefint väder. Däremot så hoppa ja omkring på kryckor för fogarna tog verkligen stryk av lulefärden. Sen blev de mys på kvällen med Sara. Var jättetrevligt.

Söndag: Städa och grejja vi på ute på gården. Sen fick vi främmande av en av mammas väninnor och de var hur kul som hels. Hon fick 2 kartonger med kläder från mamma som ja hade plockat ihop. Sen han vi inte mer än börja kratta innan Tessan och Näcken kom på besök. Alltid kul och få främmande. Vi fick mycke gjorde den dan plus att v i fick sällskap oxå :-)

Måndag: Var ja till Piteå och skrev över de sista innan ägarbytet av mammas hus så nu är allt fixat. Skönt för nu behöver man inte tänka på de nå mer. Sen blev de en god lunch på Nodo med Sara, Sabina och Linnea. Shoppa 2 linnen åt mig och 2 assnygga T-shirt till Robban. För första gången så fick inte Melwin nå.

Nä nu ska ja klä på Melwin och sen fara på dagis. Känner att förvärkarna är på G igen. Magen har börjat mola på igen. Förresten så har ja gått in i v.39 idag.

Tjingpling på er

Kommentarer
Postat av: Emmeli

Åh, vad spännande!

Min slempropp lossnade tisdag och han föddes ju fredag. Så det borde ju inte vara såå långt borta nu :-)



Lycka till!!

2009-05-05 @ 08:26:15
URL: http://emmeliwikman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0