Snart helg igen

Sitter här och är helt slut i kroppen. Har nyss varit på 1 tim lång promis. Var asigt jobbigt. Trodde inte ja skulle komma hem. Har varit fullt upp idag.

I morse vid 11 tiden for ja till bm. Hon gjorde en gynundersökning och en hinnsvepning. Berätta oxå att jag var öppen 3-4 cm och var jättemogen där nere. Men än hälften av tappen var utplånad och bm hoppades på att hennes behandling skulle sätta igång de eftersom de inte skulle behöva så jättemycket men man vet aldrig. Hoppas bara han vill titta ut innan måndag.

IDag har jag drukit upp resten av äckelpäckeldrickan som ja gjorde. Var en blandninga av färskingefära, honung, vatten, cayennpeppar och citron. Tror inte ja skulle tyckt den var lika om de inte hade varit ingefära i den.  Sen har ja även drukigt hallonbladste och nu ikväll gått 1 timmes men de har ja redan berättat. Ska snart gå och lägga mig. Är så himla trött nu. Har haft massor av sd och mensvärk men så klart kommer de försvinna nu i natt och man kommer vara lika besviken i morgon när man vaknar utan nå känningar alls.

Nä nu orkar ja inte skriva nå mer. Ska se filmen på 5:an och vänta in Robban.

Ha de bäst alla

Tjingpling

Kommentarer
Postat av: sabina

Det verkar vara nära ;) Massor med lycka till kramar från mej!

2009-05-17 @ 15:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0