Uppe med tuppen.

Har varit vaken snart i 2 timmar. Var såå grymt pissnödig och sen kunde ja inte somna om. Och precis när ögonlocken skulle falla ihop vakna Melwin. Efter mycke om och men så kom han till oss. Han vill gärna att man ska hämta han men ja var tjurigare idag så de var bara för lilleman att komma över själv. Somna om gode snabbt men då hade Robbans väckarklocka börjat ringa. Han börja 6 i morse.

Nu sitter jag och Melwin ( han med en vällingflaska) och se Teletubbies. Sen blir de kläder på och åkta till dagis. Idag har de öppet hus på Melles dagis så ja tänkte ja skulle fara dit på eftermiddagen innan ja ska hämta han. Får se om Robban hinner komma dit.

Sen vet ja inte mer som händer idag. Blir väl att plocka och grejja här som vanligt. Kanske ska fixa uppe i byråerna i sovrummet. Mycke skräp i dem. Måste oxå kolla igenom salvor och sånt till bebisen om de är nå ja måste inhandla.

Sen så är de lugna gatan i magen för er som är intresserade av att veta. Så här blir de inge barn födda idag heller. Ja ja som sagt han har på sig tills på måndag att komma ut av sig själv sen är de mamma som kommer bestämma :)

Tjingpling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0