Ikea..och ett grattis

Som sagt så var vi på Ikea igår. Vakna efter 7 och gjorde ordning Melwin för han skulle vara hos farmor och farfar. När Robban och Melwin var på väg så gjorde jag ordning mig och Malcom så vi kunde fara på en gång. Va lite saker som skulle fixas som skulle med runt Malcom. Vi tog oss iväg vid 10 tiden efter de att vi vari på Shell och hyrt ett kåpsläp.

Va gode så drygt att ta sig dit men väl framme så fick vi snurra runt för att hitta en plats. Var sjuk mycke folk där. Väldig väldigt mycke finnar kan ja lova er. Efter ett tag så hitta vi plats och börja med att äta. I resturangen upptäcker jag en gammal klasskamrat som ja inte träffat sen vi gick ut gymnasiet. Var riktigt kul att få träffa henne. Prata en stund och bytte nr för de visa sig att hon har flyttat hem till Piteå igen så vi ska ta och ses när ja far dit.

Var på Ikea ända tills de stängde kl 7. Var först och kolla till köket och de tog sin lilla tid. Sen börja vi plocka de vi skulle ha. Blev lite panik i slutet för när de bara var en tim kvar hade vi ännu inte varit på lagret och hämtat de vi skulle så de var bara att kuta dit och snabbt grabba tag i sakerna. Utan att överdriva var vi näst sist att lämna parkeringen. Blev en dyr resa men så är de men ja är skitnöjd med allt som vi har handlat. Har fixat klart vardagsrummet. Ska ta kort på de före och efter får ni se hur de blev.

Idag har vi varit på kalas. Robbans brorsa och fru har och ska fylla år så de slog ihop deras kalas. Sen när vi kom hem har vi som sagt bara fixat här hemma.

Sen till de roligaste av allt idag. Lea har äntligen fått sin lilla M-B idag. Så jättestort grattis till er. Hade rätt att de var en liten prins där inne men han var lättare än va ja hade trott. Ska bli så kul att se han och snusa på han.

Lite saker som vi köpte:

ANTILOP Barnstol med säkerhetsbälteBARNSLIG Stöddyna

KALAS MuggKALAS Skål
GRANAT KuddePOLARVIDE Pläd
LYKTA BordslampaLYKTA Bordslampa

FUGA TakspotVÄGHULT Blockljus

Detta var lite smakprov på vårat inköp men de var massor till men då skulle de bli hur lång inlägg som helst

Tjingpling alla där ute

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0