Vilken helg

I fredags åkte vi till stugan som sagt. Kom fram vid 6 tiden. några timmar senare än va vi hade tänkt oss. Men men fram kom vi iaf. Vädret har inte alls varit som vi hade tänkt oss. På fre kväll började de regna och blåsa. Hela dagen igår och idag har de blåst så mycket. Känns lite pissigt för tydligen har de varit bra väder hemma.Försökte vara ute igår kväll men vi kunde bara vara ute ett tag. Robban tände en brasa men vi var tvungen att släcka den för de flög så mycke eldflingor överallt så vi var rädd att blåsten skulle göra att de börja brinna någonstans.

Men under dagen for vi till Glommersträsk och hälsa på Knut, som är mammas morbror. Var riktigt trevligt.
Sen blev de en lugn kväll. Däremot så kom vi på via ett sms att i fredags hade vi våran 3:e förlovningsdag. Ingen av oss hade någon aning om de. Plus att min pappa fyllde år oxå. Veckan har gått så himla fort så man har inte hunnit med vilket datum de riktigt varit...ha ha...får äta en gomiddag ikväll ist.

Robban sover än, han har sovmorgon idag för jag fick en igår. Ska börja packa ihop så vi kan fara sen efter frukost. Blir att fara till Manjärv en sväng innan vi far hem och hälsar på farmor och farfar.

Nä nu ska ja mysa lite med grabbarna.

Tjingpling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0